Pasaulio Motina

Neverskite nutraukti bendravimo su jumis

Pasaulio Motina.

Sveika, Aš atėjau ir šypsausi. Man džiugu matyti, kaip nedidelis ratelis žmonių sugeba taip atsakingai save keisti. Man džiugu matyti, kaip jūs atveriate savo širdis mūsų informacijai, kad jums įdomu tai, apie ką kalbame, kad siekiate tai suprasti ir taip gyventi. Kalbu apie jus visus, kurie skaitote. Jei vis dar skaitote tuos laiškus, vadinasi jūsų širdis ir protas yra laisvas nuo blokuotos kolektyvinės sąmonės. Gal dar daug kas jus laiko pririštus prie įprastinio gyvenimo, bet jūs bent jau žinote: jūsų mintis – tai jūsų kūrybos įrankis. Jūs žinote, kad galite kurti savo kasdienį gyvenimą tokį, kokio norite. Gal dar nemokate visiškai save suvaldyti, kad rezultatai būtų greiti ir teisingi, bet siekiamybė yra.

Taip nuostabu, kad jūs iš nesąmoningos būtybės virstate sąmoningais žmonėmis su kuriais galime bendradarbiauti ir kartu keisti gyvenimą tiek materialiame tiek nematerialiame plane. Mes galime su jumis kalbėtis tik todėl, kad jūs pagaliau suvokėte, kad visa tiesa egzistuoja tik jūsų širdyje. Ne protingoje knygoje ar seminaruose, o tik jūsų širdyje ir jūsų giluminiame suvokime. Kiekvienas tikrąją tiesą gali atrasti tik savyje. Sakysite, kaip žmonės gali gyventi Žemėje su atskiromis tiesomis? Bet juk kuo tiesa artimesnė Dievo vibracijoms, tuo ji vienodesnė. Nebėra priešpriešos vieno žmogaus tiesai prieš kitą žmogų. Suvokite, jūs įeidami į aukštesnių vibracijų lygmenį, suvoksite tiesą vienodai. Gal jūsų išraiška bus skirtinga, gal siekiai skirtingi, bet Dievo pajautimas tas pats. Švelnumo ir tyrumo pajautimas bus tas pats. Jūsų dabartinė patirtis ir proto filtrai dar neleidžia įsilieti į bendrąją erdvę, bet kai tai padarysite, jūs pajusite vienovę. Pajusite bendrumą ir, žinoma, besąlyginę meilę, kuri tikrai neleis konfliktuoti ar įrodinėti savo tiesų. Jūs suvoksite gyvenimo esmę ir džiaugsitės galėdami tai išjausti skirtingai. Nes įvairovė skatina virsmą, skatina ieškojimus ir atradimus.

Bet jūs labai daug laiko skiriate savo vidinių potyrių analizei. Nereikia to daryti. Reikia džiaugtis naujais potyriais ir juos pritaikyti savo kasdienybėje. Nežaiskite žaidimų su buvusia praeitimi. Kam svarbu kas buvote, jei nemokate gyventi šią akimirką. Žmogui sukeliami prisiminimai tik tam, kad buvusios aukšto dažnio vibracijos įsilietų į dabartinę jūsų erdvę ir jus sustiprintų. Jeigu nemokate to priimti ramiai ir paprastai, jūs save užblokuojate susireikšminimu. Niekada neanalizuokite kas buvote, o žiūrėkit, ką galite nuveikti dabar. Nes jūs atėjote į šią akimirką su visa buvusia patirtimi. Visų buvusių įsikūnijimų geroji ir blogoji karma atvedė į tą akimirką. Ir jeigu tos akimirkos neišnaudojate kūrybai, tai iššvaistote savo dieviškąją energiją vaikiškiems žaidimams. Kūrybą turite formuoti čia ir dabar pagal dabartinius savo sugebėjimus. Jeigu būsite verti, tai sugebėjimai atsivers savaime. Jeigu jie neatsiveria, arba jums tik atrodo, kad atsiveria, vadinasi, kažką darote neteisingai. Labai sureikšminate save kaip žmogų. Tai ego savybė. O Dievo valia nepripažįsta ego valios. Vadinasi, jūs nesusiliejate su Aukščiausio Proto vibracijomis. Jūs pataikaujate sau, jūs darote tik tai, kas netrukdo jums gerai ir patogiai gyventi. Jūs siekiate tik dalinės išminties, nes tikroji išmintis be gailesčio reikalauja vidinių pokyčių. Jūs mėgaujatės gaunamomis energijomis, bet neatidirbate už tai, neatiduodate gyvenimui grožio ir gėrio pagrindu suformuotos minties. Jūs vėl pasineriate į savo kasdienybę ir vėl nebekuriate. Gaunate, bet neatiduodate. Jūs elgiatės savanaudiškai ir taip eidami tobulėjimo link, tik formuojate sau karmą. Jeigu nespinduliuoji džiaugsmu, vidine harmonija, ramybe, susitvardymu, vadinasi dieviškąją energiją, kurią mes siunčiame, išnaudojate be tikslo. Tik mėgaujatės mūsų spinduliais ir į savo kasdienybę pasineriate su senais įpročiais ir senomis tiesomis. Aš nesakau, kad jūs nuolat turite medituoti ir bendrauti tik su mumis. Jūs turite savo gyvenime nuolat išspinduliuoti teigiamas energijas. Jūs gaunate teigiamas energijas, o jas paverčiate neigiamomis: baime, pykčiu, liūdesiu, nerimu, nepasitenkinimu. Manote nuolat duosime jums teigiamos energijos ir neprašysime už jas atsiskaityti? Klystate. Jūs gavote energijos tam, kad pakeltumėte savo vibracijas ir pajustumėte mūsų pagalbą, mūsų buvimą. Kad išmoktumėte kitaip gyventi. Dabar laikas atsiskaityti ką išmokote. Ir jeigu nesugebėsite mūsų paduotos energijos (per laiškus, per seansus) išskleisti į savo kasdienę aplinką tokios, kokią priimate, tai mes nutrauksime šios dieviškos energijos padavimą. Mokymo ir nuolaidžiavimo etapas baigėsi. Arba prisiimate atsakomybe už savo veiksmus, arba paliekame jus žaisti savo egoistinius žaidimus, bet jau be dieviškosios energijos atsargų papildymo. O ką tai reiškia? Tai reiškia, kad jūsų sąmonė vėl užsiblokuos dėl žemų aplinkos vibracijų, vėl pajusite atskirtį nuo Dievo ir vėl gyvensite nuolatinėje baimėje ir nuolatiniame nepasitenkinime.

Aš jus myliu. Todėl atėjau dar kartą perspėti – privalote gaunamą dieviškąją energiją išskleisti per save, jos nepakeitus. Jeigu mūsų siunčiamas aukštų dažnių vibracijas paversite savo negatyviomis mintimis ir bloga nuotaika, tada mes nutraukiame bendravimą su tokiu žmogumi. Viskas.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *