Pasaulio Motina

Kaip grįžti iš ateities?

Pasaulio Motina.

Tu mano pasiuntinė. Ją skelbiu drąsiai, atvirai. Tavo komanda energetiškai stiprėja. Gailutę Sanat Kumara paskelbė Mokytoja. Ieva – Viešpaties Maitrėjos pasiuntinė. Petras ir Renata gavo pakvietimą į Šambalą. Komanda stiprėja. Neleiskit savo protui gyventi kasdienybėje. Jūs turite veikti sielos sąmonės lygmenyje. Kazys įšventintas į Šviesos riterius (nors to jis dar nežino). Tu su Gražina pagaliau baigei ginčą, kuris truko vos ne milijoną metų. Supranti, kokie įvykiai vyksta jūsų energetiniame plane? Tiesa, nelabai suprantate, bet žinokite, tie įšventinimai, įpareigojimai suteikia galimybę mums su jumis ir per jus dirbti su Žemės planeta. Atsilaisvinimas nuo senosios karmos vyksta pagreitintai. Jeigu išsijudino karma suformuota sąmoningos būtybės prieš milijonus metų, tai kokie galingi procesai vyksta, kai atsilaisvina širdis, kai pakeliate akis į Šviesą, Gėrį, Meilę, į Dievą. Čia ir dabar jūs keičiate savo energetinę struktūrą, keičiate savo vibracijas. Keisis ir materialioji išraiška. Keisis jūsų gyvenimo būdas. Jūs iš esmės formuojate naują gyvenimo būdą. Ir formuoja ne vienas žmogus, o visa komanda. Procesai vyksta ir su tais, kurie nuoširdžiai skaito laiškus. Jūs priimate mano ir kitų Pakylėtųjų Valdovų spindulius į savo energetinį kūną, vadinasi, keičiatės.

Mano pasiuntinys privalo daug šypsotis. Nustebai? Negalima būt labai rimtiems ir išsigandusiems, tai prižemina vibracijas. O tu esi mano pasiuntinė. Didžiuokis tuo. Ne išaukštinu, bet sakau, atsipalaiduok ir džiaukis tuo. Kelias nužengtas. Laikas atsiverti šviesai ir informacijai, kuri keis pasaulio suvokimą. Tau reikia užbaigti knygą, o kaip pati juokauji, prasideda temos, kurios visiškai nežinomos tavo suvokimui. Todėl aš ir paėmiau tave į savo pasiuntinius. Tai labai kruopštus darbas, reikalaujantis ypatingo atidumo. Informaciją turi suformuoti teisingai. Neįmanoma tik formaliai užrašyti žodžių ir nesuprasti temos. Suvoki, jei rašytum senovės pali kalba, tai mums būtų lengva ją pateikti, bet ar lengva dabartiniam žmogui ją suprasti? Beveik neįmanoma. O reikia, kad ši tema būtų pateikta taip paprastai, kad bet kuris skaitytojas ją suvoktų, vadinasi, tą temą turi suprasti ir tu pati. Lieka mėginti tau parodyti koks gyvenimas yra ateityje, kokie pojūčiai, kokios vibracijos ten ir tada galėsi užrašyti. Tai ne ta ateitis, kai mintis mokėsite skaityti, kai mokėsite save teleportuoti ir t.t. Čia iš principo kitokia gyvenimiška sfera. Aš, paskirdama tave savo pasiuntine, į Žemės suvokimą atnešu kitokį pasaulio pajautimą. Supranti, knyga rašysis ilgai, nes viską reiks išgyventi. Automatinis rašymas baigėsi. Prasidės rašymas, remiantis ateities išgyvenimais. Mums reikėjo, kad atsilaisvintu milijono metų senumo užstrigusi karma, kad galėtume įdiegti kitokio pobūdžio vibracijas į tavo suvokimą. Tu perduosi informaciją, remdamasi savo ateities išgyvenimais. Norint suprasti ateitį, reikia joje gyventi. Ar įsivaizduoji kaip gyventi ne svajonėse, ne vizijose, o ateityje. Tolimoje ateityje.

Nebegali būti nepasitikėjimo vykstančiu procesu, negali būti svarstymų, kad nesi pajėgi, kad nesugebi. Negali būti baimės, nes ji ateityje neegzistuoja. Ten daug kas neegzistuoja. Vadinasi, tai negali egzistuoti tavyje jau dabar. Iš principo, nebeturi tavyje būti tam tikrų jausmų. Jie palaipsniui nustos egzistuoti. Tau bus keista ir jeigu mąstysi kaip seniai įpratusi, tai bus labai sunku. Jeigu tai sugebėsi priimti ramiai ir prie to pratinsies – tai procesas vystysis sėkmingai. Ir tu, gyvendama čia ir dabar, tu gyvensi ateityje. Bus atvirkštinis variantas: tu grįši į praeitį ir praeityje gyvensi. O ta praeitis – tai dabartis, tai ši diena. Ne tu su savo dabartiniu suvokimu keliausi į ateitį ir priimsi informaciją, o tu iš ateities ateisi į dabartį ir, žinoma, tavyje nebus tų vibracijų, tų jausmų ir minčių, kurios neegzistuoja ateityje. Sunkumą sudarys tik tai, kad matysi, kaip ta dabartis skiriasi nuo ateities. Ir kaip sunku žmogui gyventi dabartyje, nors daug kas moka jaustis laimingu. Pagarba jiems.

Štai tokie procesai laukia jūsų visų. Vieni imsis vienų pareigų, kiti – kitų. Vieni mokys kitus, kiti dirbs energetiškai, treti saugos energetinę erdvę nuo antpuolių iš tamsos pasaulio ir t.t.

Bet jei širdis kupina šviesos, jokia tamsa jos neužgaus. Jūs, pasiremdami savo širdimi ir protu turite suvaldyti savo visus jausmus ir mintis taip, kad gyventumėte džiaugsme, harmonijoje, tikėjime ir pasitikėjime.

Būkite laimingi, drąsūs, ištikimi šviesos kariai, siekiantys bendradarbiavimo su subtiliuoju pasauliu. Jūs tiek mažai mus pažįstate, nors žengiame bendru gyvenimo keliu nuolat ir amžinai.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *