Motina Marija

Ne garbė ir galia valdo pasaulį, o tyra žmogaus širdis

Marija.

Brangieji, jūs esate tik per žingsnį nuo didžiulių pokyčių suvokime apie pasaulį. Ta paprasta kasdienybė, prie kurios esate pripratę ir prisirišę yra tik iliuzija. Mūsų tikslas tą iliuziją išsklaidyti. Tada ir įvyks didysis pokytis jūsų gebėjime pajusti realųjį pasaulį. Labai sudėtinga žmogui pripažinti, kad tai kas šiandien yra realu ir materialu yra tik iliuzija. O ta iliuzija yra labai trapi. Atidengti tą iliuziją nepasiruošusiam protui negalima. Žmogus nebesugebės gyventi, todėl ši uždanga atveriama labai pamažu ir vienetams. Ne todėl, kad jie išrinktieji, o todėl, kad jie gali priimti naują idėją, nepažeisdami savo sąmonės. Žmogus yra labai prisirišęs prie materijos. Viską, ką jis mato, girdi, apčiuopia yra jam materialu ir tikra. Bet realusis pasaulis yra ne toks. Jis remiasi visai kitais fizikos dėsniais, jis paremtas Visatos dėsniais.

Ar jums pavyks per šį įsikūnijimą persilaužti ir suvokti kas yra realybė – dar neaišku. Ar tai pavyks jūsų vaikams ir anūkams irgi neaišku. Procesas ilgas, bet jūs esate tie, kurie yra šio proceso pradžioje. Mokytojai dirba labai tikslingai, dirba atsižvelgdami į Matricą ir į žmogaus gebėjimą būti sąmoningu. Žmogaus gebėjimu mąstyti, bei gebėjimu prisiimti atsakomybę už savo formuojamą energiją. Pažanga neįmanoma per prievartą. Nesvarbu ar mes reikalautume rezultatų ar jūs patys iš savęs to reikalautumėte. Viskam reikalingas laikas. Laikas reikalingas ir vidiniams pokyčiams, vidiniam pasaulio pajautimui ir to pasaulio supratimui. Jeigu jūs kryptingai siekiate savęs pažinimo, tada su jumis yra lengviau dirbti. Tada mes galime su jumis taip pat tikslingai dirbti. Nepergyvenkite, jei kažko nesuprantate, jei visai nepasitikite savo gebėjimais. Viskam savo laikas. Čia neįmanoma skubėti. Turi keistis ne tik jūsų mintys, bet turi subtilių vibracijų energija įsitvirtinti visuose jūsų kūnuose. Šios vibracijos laužo energetinius blokus jūsų minčių, jausmų kūnuose, turi išvalyti fizinį kūną nuo ligų.

Atsiverti visai naujam gyvenimo suvokimui reikalingi pokyčiai visoje žmogaus struktūroje. Neįmanomas virsmas vienoje srityje. Neužtenka tik mąstyti, analizuoti ar mėginti apglėbti pasaulį savo meile. Reikalinga vystymosi darna, sinchronizacija visų jūsų kūnų veiklos. Ir reikalingas pagreitintas karmos atidirbimas. Karma – tai jūsų pačių suformuota negatyvi energija, kurią reikia transformuoti, pakeisti į gerąją. Jei to nepadarysi, kūnas neatsilaisvins nuo ligų, bus užblokuoti jausmai, sugebėjimas mąstyti.

Nei vienas mokymas neduos naudos, jeigu jūs neprisiimsite atsakomybės už savo veiksmus. Teorija – tik pagalba, leidžianti atsiverti jūsų vidiniams gebėjimams. Bet jeigu gebėjimai atsiveria greičiau, nei žmogus išmoksta savikontrolės, išmoksta būti tyru žmogumi – tada gebėjimus valdo tamsos pasaulis. O jis maitinasi žmogaus formuojama gerąja energija, taip žmogų susilpnina ir sumažina galimybę įžengti į naujo suvokimo pasaulį. Ne garbė ir galia valdo pasaulį, o tyra žmogaus širdis. Tyra širdis paremta Išminties žodžiu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *