Krajonas

Interpretacijos klaida

Krajonas.

Žmogaus sąmonė pasižymi gebėjimu priimti informaciją iš realaus pasaulio. Protas yra Žemės vaisius. Jis priima tik tai, kas sukurta Žemės erdvėje. Sąmonė gali priimti informaciją iš realaus pasaulio, bet protas gali nesugebėti tinkamai interpretuoti. Dažnai duodama informaciją tam tikrų simbolių reikšme. Ją suprast sunku, bet geriau nelabai suprast ir palikti vietos apmąstymams, nei iš karto nuspręst kas tai yra. Jūs galite šiandien nesuvokt informacijos, gaunamos iš subtiliojo pasaulio, bet rytoj ją suvoksite. Kasdien apčiuopsite ir suvoksite daugiau. Ir ne tik kabant apie informaciją iš subtiliojo lygmens, bet ir apie jūsų žemiškus įvykius.

Jums dažnai ateina regėjimai iš praeities gyvenimų. Suvokite, tai tik simboliai. Jums duodama akimirka buvusio gyvenimo tik tam, kad per dabartinę sąmonę, galėtume padėti atlaisvinti karminius blokus. Ne visada galite save sutapatinti su tuo, ką matėte vizijose. Yra labai daug niuansų, kurių jūsų protas nepajėgus interpretuoti. Būna momentų, kad reikalinga atlaisvinti tam tikrus tautos ar galingos šeimos karmą ir mes panaudojame jūsų atvirumą energijoms, jūsų sugebėjimą įsivaizduoti. Per jus atlaisvinam visai su jumis nesusietų žmonių karmą. Bet tas atlaisvinimas reikalingas, tolimesnei žmonijos pažangai. O jūs jau dirbate vardan žmonijos pažangos, todėl ir dirbam per jūsų energetinius kūnus ir jūsų protą, dėmesio energiją.

Subtilusis pasaulis jums yra įdomus, įdomu jums yra jūsų praeitis, dar įdomiau yra atsiveriantys nauji gebėjimai. Bet visa tai kol kas palaiko tik jūsų egoistiškumas. Tai nėra blogai, tai gerai, to reikia. Man įdomu, man smalsu, ką galiu pajusti, ką galiu padaryti ir t.t. kol kas tai susieta su „man įdomu, aš galiu…“ Jei jums tai nebūtų įdomu, jūs to nesiektumėte. Tai yra laikotarpis, kai dvasingumo siekiate tik savo egoistiškumo ir asmeniškumo dėka. Brandos dar nėra. Nėra suvokimo, kad nesvarstant reikia atiduoti savo širdį ir protą tik Dievo valiai vykdyti. Paduodami jums vaizdinius ar simbolius, sužadinam jums įdomumą to siekti, nes tik per jūsų pastangas galim atlaisvinti daugybę blokų, kaustančių Žemę. Todėl niekados nesusiekite savęs su tais, kuriuos jaučiat seanso metu. Ne viskas tiesa, kas jums atrodo tiesa. Bet be šių darbų, kaip sakiau, neatlaisvinsim energijos. Tik nereikia, kad prisirištumėte prie pamatytų simbolių, pamatytos informacijos. Įvyko seansas, atlaisvinai energiją ir atsilaisvink pats nuo gautos informacijos. Jei du žmonės susodinti ant kėdutės ir mėginama atlaisvinti jų tarpusavio ryšį, tai nereiškia, kad konkrečiai su tais žmonėmis visa tai susieta. Jie tik labiausiai atitiko energetiką tų, kuriuos reikia atlaisvinti. Pasitaiko, teisingų įžengimų į praeitį, bet kai pradeda figūruot Egiptas, tai jau mūsų didieji planai, netapatinkit savęs su Egipto dievybėmis. Susireikšminimas čia ne vietoj ir ne laiku. Darant gerus darbus galite apaugt susireikšminimo blokais. To nereikia nei mums, nei tuo labiau jums.

Nebijokit ir toliau įsivaizduoti, mėginkit interpretuoti, bet visados palikit prielaidą, kad galit klysti ir jūsų gautos informacijos interpretacija gali keistis. Apie tai kalbu, nes prasidės seansai, kurie tikrai atrodys labai realūs, labai tikroviški, bet tai gali būti susieta su jumis labai simboliškai. Manot, mes negalim tiksliai ir aiškiai pasakyt kas jūs buvot? Žinoma galim, bet žinom jus ir žinom, kaip gali tai pakenkti dėl jūsų susireikšminimo arba nepilnavertiškumo. Jūs dar nesate taip įvaldę savo asmeninių jausmų, kad sugebėtumėt priimtos informacijos nevertint, neprisirišti, o priimt kaip faktą, kuris dabartiniam gyvenimui neturi jokios reikšmės. Ta praeitis bet kokiu atveju atvedė į šios akimirkos momentą ir šią akimirką svarbiausia tai, ką tu kuri dabar, o ne kas buvai praeityje. Tik šios akimirkos kūrybos jėga yra svarbi ir nereikia savo energijos iššvaistyti apmąstymams, kas buvai, ką galėjai. Ir kas iš to, kad galėjai, jei dabar to negali? Pažiūrėk, ką gero nuveikei šioje realybėje su aplink tave esančiais žmonėmis, o negyvenk vaizduotėje, kas buvai ir ką galėjai.

Vaizdinių gausit daug, bet tik tam, kad per jus atlaisvintume senovės karmą, kuri trukdo pratekėti gyvybinei energijai laiku ir erdve. Dirbkit, bet nesureikšminkit tų procesų ir už tai jums bus padėkota.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *