Valdovė Sofija

Jūs turite teisę būti laimingi

Šventoji Sofija, Visagalė Išmintis.

Mielieji, brangieji žmonės, jūs esate nuostabūs. Ar jūs tai žinote? Jūs kuriate vibracijas, kurios skleidžiasi ne tik Žemėje, bet ir visame nematerialiame pasaulyje. Nuo jūsų meilės ir džiugesio vibracijų skleidžiasi šviesa ten, kur jos labiausiai trūksta. Jūsų astralinis pasaulis apgaubė Žemę šalta energetika ir Žemei sunku kvėpuoti, bet jūsų gebėjimas mylėti ir rūpintis vieni kitais, išskleidžia šviesos bangas ir astralinis pasaulis nyksta, atsilaisvina. Jūs grąžinate skolas, jūs atidirbinėjate karmas ir atlaisvinate šviesos energiją, kuri teka iš Dieviškojo Šaltinio per jus į jūsų pasaulius. Jūsų fizinį, astralinį ir subtilųjį pasaulį. Lai šviesa saugo jus, lai dieviškoji meilė saugo jus nuo tamsos, kurią sugebėjote susikurti, sugebėjote pritraukti į savo gyvenimą.

Bet ateina tiesos metas. Tiesos, kurią skelbia Dievas: Išmintis ir Meilė valdo pasaulį. Šviesa ir Gėris skleidžiasi per jūsų čakras. Sugebėkite atsiriboti nuo savo blogų minčių ir blogų jausmų. Neapkraukite savęs blogomis emocijomis. Leiskite, kad pro jus tekėtų šviesos ir laimės energija. Jūs turite teisę būti laimingi.

Kelkite galvas į šviesą, stiebkitės, kaip stiebiasi žiedas į Saulės šviesą. Ieškokite gėrio ir grožio jūsų gyvenimiškoje aplinkoje. ieškokite gerumo savo širdyje. Tik teigiama mintis ir meilė gali jus išgelbėti iš jūsų sukurto blogio. Jūs esate Kūrėjai. Pasitikėkite Dievu ir Jis suteiks jėgų ir žinios kurti pasaulį, vertą jūsų. Jūs nesate silpni ir bejėgiai, jokia išorės tamsa jūsų nepažeis, jei bus tvirtas tikėjimas Dievu, tvirtas tikėjimas šviesa, meile, gėriu. Tikėjimas yra jėga. Jeigu tikite, kad jūsų pasaulis tamsus ir niūrus, tai jis toks ir bus. Todėl tikėkite gėriu ir meile, lai jūsų pasaulis būna gražus.

Mes jums suteikiame begalinę pagalbą, suteikiame žinias, suteikiame šviesos, bet savo pasaulį jūs kuriate patys. Jeigu priimate mūsų šviesą, tai mes galime jums padėti. Jeigu mus neigiate, mes neturėsime galimybės jums padėti. O šviesa iš subtiliojo pasaulio nuolat teka į Žemę. Nuolat stiprina sielas, kurios skleidžia šviesą. Ir mano atėjimas susietas su tuo, kad suteikčiau jėgos pavargusioms sieloms, pavargusiems kūnams. Aš esu jūsų širdis, paprašykite pagalbos ir Aš ateisiu. Ateisiu tyliu lapų šlamėjimu, ateisiu švelniu vėjo gūsiu, ateisiu švelnia meilės banga. Tik norėkit, kad jus priglausčiau, apkabinčiau, paguosčiau. Būti silpnu žmogiška, pavargti žmogiška. Mes tam ir esame, kad padėtume tiek Meile, tiek Išmintimi. Mes jūs mylim, saugom, džiaugiamės kiekviena vidine jūsų pergale. Mes esame iš vieno šaltinio, tik egzistencinės sąlygos skirtingos. Todėl šiandieną Aš galiu jums padėti. Tik to norėkite, tuo tikėkite.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *