Jėzus

Virpesių dažnio pakeitimas

Numylėtinis Jėzus.

Kai žmogus duoda priesaiką Dievui, jo energetinis laukas keičiasi, keičiasi ir fizinis kūnas. Vakar tau buvo atjungta tam tikra smegenų dalis ir akimirkai nebevaldei kūno. Bet tavo ramybė išsaugojo pasitikėjimą Dievu ir tuo, ką Jis daro. Kam to reikia? Neįmanoma išspinduliuoti aukštų vibracijų energijos per tam tikrus žemiškus blokus, kurie susiformuoja tik sielai įžengus į Žemę. Bet, kai siela duoda priesaiką Dievui, tai momentas, kai tą bloką galima nuimti.

Žmogaus kūnas yra materialus. Kiekviena kūno ląstelė virpa tam tikru dažniu. Tam tikrą dažnį skleidžia ir smegenys, bei širdis. Tas dažnio virpėjimas yra pritaikytas prie aplinkos, kad žmogus suvoktų aplinką, kurioje gyvena. Tiesiog žmogaus kūnas skleidžia virpesių dažnį, kuris atitinka Žemės aplinkoje susiformavusi dažnį. Tas dažnis evoliucijos laikotarpyje keitėsi. Pirmykštis žmogus skleidė vienokį dažnį, dabar žmonės skleidžia kitokį dažnį. Virpesių dažnio pagalba jūs siunčiate savo mintis ir jausmus, taip pat priimate impulsus iš aplinkos. Kai dažniai atitinka, jūs sugebate suvokti tai ką matote, girdite, jaučiate. Jūs net suvokiate, ar žmogus su kuriuo bendraujate jums atviras, geras, ar ne.

Atjungus smegenų dalį (tai mikrodalelytė, kuri neturi jūsų medicininio vardo), performuojamas dažnio ilgis ir greitis. Vadinasi, tavo kūnas galės priimti iš subtiliosios aplinkos kitokio dažnio informaciją ir energiją ir galės ją ištransliuoti į žemišką erdvę. Kyla klausimas, jeigu tai kitokio dažnio virpėjimas ar tą informaciją kitas žmogus galės pajusti? Žmogaus energetiniame virpėjime ta vibracija egzistuoja, bet ji neišsiskleidžia dėl kūno visumos kitokio virpėjimo dažnio. Bet, gaunant impulsus iš kitos žemiškos struktūros yra įmanoma žmogui apčiuopti ir pajusti tą energiją.

Lieka tik stebėti, kaip per tą vibraciją išsiskleis dieviškoji energija ir kaip tai priims kiti žmonės. Tai jau darbas ir praktika. Prie kiekvieno žmogaus reikia prieiti individualiai ir suvokti, kaip geriausiai pateikti žinias ir energiją, kad visa tai įsitvirtintų žmogaus suvokime. Negalima daryti stebuklų ir išgydyti visų žmonių. Nes tokiu atveju bus tik troškimas pagalbos, bet nebus asmeninio įdirbio siekiant išgijimo ir siekiant atsiverti tikrosios tiesos suvokimui. Pirmiausia bus sudaromos sąlygos žmogui suprasti ką jis daro neteisingai ir kaip jam reikėtų keistis. Ir jeigu jis darys pažangą, tai virpesių energija, einanti per Violetą, galės daug greičiau atlaisvinti žmogų nuo jį kaustančių energetinių blokų. Bus ir momentalių išgijimų, bet tik tiems, kurie jau gyvenime praėjo sudėtingas pamokas ir kurie gali suvokti gyvenimo kūrybos esmę.

Procesas prasideda.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *