Hermis Trismegistas

Ugdykite toleranciją

Hermis Trismegistas.

Kiekvienas žmogus turi savo angelą, kuris jį saugo, globoja, padeda. Angelai dažnai žino daugiau nei pats žmogus, todėl jie stengiasi nukreipti žmogaus mintis tinkama linkme. Taip jūs gaunate netikėtą informaciją netikėtu būdu – ženklų kalba, sapnų kalba. Bet žmogus gali įsiklausyti į savo vidinį balsą, kuris jį sujungia su jo aukščiausiuoju Aš. Su sąmone, kuri yra aukštesnio lygio nei žemiškoji sąmonė ir kuri žino dar daugiau nei žmogus, nei angelas. Todėl visados sakome – išmokite įsiklausyti į savo vidinį balsą, į nuojautą. Tai nėra paprasta ir kiekvienas žmogus tik savo patirties dėka gali pasakyti ar tai jis moka, ar ne. Vidinis balsas tai ne šnabždesys, liepiantis šokti per langą.

Vidinis balsas – tai mažutė nuojauta, kad reikia elgtis taip, o ne taip, kaip diktuoja protas. Protas – tai jūsų patirtis, jūsų taisyklės. Bet jis gali neaprėpti tiek daug, kiek aprėpia aukštesnysis Aš. Todėl nuojauta, vidinis balsas gali pasakyti daugiau. Gali nuvesti teisingu gyvenimo keliu. Aukštesnysis Aš žino, kokia tavo žemiškoji karma, ką turi sutikti, ką atlikti, kad greičiau išspręstum karminius klausimus. Jis geriau žino, kokius gebėjimus jau esi suformavęs per daugybę įsikūnijimų ir ką tau reikia daryti dabar, kad tie gebėjimai atsigautų ir suklestėtų. Dažnai karminiai blokai užspaudžia gebėjimus. Dar labiau juos užspaudžia kolektyvinė sąmonė. Tada žmogus įpranta gyventi kaip visi ir siekia tokių tikslų kaip visi. Gaunasi vienas gyvenimo standartas. Iš vienos pusės tai gerai – žmogus labiau prisitaiko prie aplinkos, sugeba bendrauti su kitais. Vieni kitus supranta, palaiko, kartu kuria vienodai suprantamą rytojų.

Bet yra kita, blogoji pusė – žmogus netenka individualumo. Jis ne tik elgiasi kaip visi, bet jis neleidžia išsiskleisti savo išskirtinumui. Dabar matote, kad žmogaus gebėjimai ir talentai yra labai panašūs, kaip ir visas žmogaus gyvenimas. Bet žmogaus galimybės yra didesnės ir įvairios. Jis gali išjausti, matyti kitaip nei visi žmonės. Jis gali kurti kitaip, jo talentai, gebėjimai gali pasireikšti visai kitaip nei daugumos. Prisiminkite, jūs esate ne tik Žemės gyventojai. Jūs buvote skirtingų pasaulių gyventojai ir gebėjimai yra skirtingi. Talentai skirtingi. Tik tai esate labai užblokavę, nes stengiatės prisitaikyti prie gyvenimo Žemėje ir save pamiršote. Bet atėjo laikas tiems gebėjimams atsiverti. Žmogus jau pakankamai sąmoningas, kad galėtų sukontroliuoti savo mintis ir jausmus, kad išlaikytų toleranciją, pagarbą kitaip mąstančiam, kitaip gyvenančiam žmogui.

Ugdykite toleranciją. Jos nebuvimas – tai pagrindinis karminis blokas, kuris neleidžia vystytis jūsų pačių gebėjimams. Kaip gali atlaisvinti tai, kas neatitinka visumos bruožų, nes neatitinka ir tavo supratimo. Tu pats blokuoji savo gebėjimus, savo talentus dėl tolerancijos neturėjimo. Jūsų veiksmai, jūsų apkalbos, smerkimai, pasijuokimai iš kitų – tai tolerancijos nebuvimas.

Jūs turite ne tik toleruoti kitaip mąstantį, kitaip gyvenantį, bet ir stengtis jį suprasti. Suvokti ką išgyvena, ką kuria kitas žmogus. Tai padėtų prasiplėsti jūsų sąmonei. Žemiškajai sąmonei. Žemiškoji sąmonė tai didžiulis karminis blokas. Tai vienintelis blokas, kuris apriboja jūsų gyvenimą Žemėje. Tik keisdami žemiškąją sąmonę, jūs atlaisvinate save. O tai galite padaryti dviem būdais: sunkesniuoju – tai išorinių žinių įsisavinimu (išsilavinimu) – pasaulio pažinimu, naujovių pritaikymu, bendravimu su skirtingų tautų žmonėmis, jų kultūros pažinimu ir t.t. Ir lengvesniu būdu – susiliejimu su aukštesniąja sąmone. Gal ne lengvesnis būdas, bet greitesnis, tikslesnis. O susilieti su aukštesne sąmone galite tik savo vibracijų lygio kėlimu. Visa tai žinote, ir tai įgyvendinkite nuolat savo kasdienybėje. Džiaukitės, kad gyvenate, mėgaukitės kiekviena gyvenimo akimirka ir jūs augsite, tobulėsite, atsilaisvinsite.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *