Hermis Trismegistas

Keliant vibracijas jūs pažadinate jumyse esančią šviesą ir tamsą

Hermis Trismegistas.

Vienintelė sąlyga jūsų tobulėjimui – tai vibracijų kėlimas. Bet šis procesas turi savo minusų, apie kuriuos jūs turite žinoti. Tai tamsos iškėlimas iš jūsų energetikos. Siela, eidama per įsikūnijimus, bendrauja su daugybę šviesos ir tamsos jėgų. Ir kiekvienas palieka savo pėdsaką sielos energetikoje. Kai žmogus kelia savo sąmoningumą, jis susilieja su savo sielos sąmoningumu. Susilieja su sielos energetika. O ten glūdi ne tik šviesa, bet ir tamsa. Jūs gi nežinote, kas buvote savo praeituose gyvenimuose, su kuo bendravote, ką priėmėte į savo širdį ir kokias jėgas įtvirtinote savo sąmonėje. O keliant vibracijas jūs atlaisvinate savyje užstrigusias jėgas. Atlaisvinate ne tik gebėjimus ir talentus, bet ir tamsos jėgas. Todėl turite nuolat sekti savo mintis, pojūčius. Negalite leisti sau elgtis neatsakingai, nesąmoningai. Turite valdyti mintis ir jausmus. Jeigu atsilaisvins tamsos jėga, o jūs nemokėsite savęs suvaldyti, tai ta tamsos jėga pradės per jus pasireikšti. Jus nepastebėsite, kaip tampate irzlūs, nepatenkinti savo gyvenimu, nuolat besiskundžiantys savo aplinka ir t.t. Jeigu esate sąmoningi, tai tokias mintis suvaldysite ir neleisite pabudusiai tamsai save užvaldyti. Bet, jeigu sąmoningumo trūksta, tai tos mintys vis labiau tvirtinsis jūsų minčių sferoje ir jos užblokuos šviesą, kuri turėtų skleistis vis labiau ir labiau. Su didėjančia šviesa iš jūsų kyla ir tamsos jėga, kuri gali užslopinti tą šviesą. Atsiras abejonės dėl savo veiklos, dėl savo naujo suvokimo prasmės. Tamsa moka žaisti su žmogumi. Ji gali būti nepastebima, tyli ir ramiai tvirtintis jūsų mintyse ir jausmuose. Ir vietoj atsilaisvinimo, jūs dar labiau save suvaržote. Vadinasi, tas procesas, kuris dabar prasidėjo ir kuris gali jūsų sielą atlaisvinti ir suteikti didžiulės kūrybinės jėgos, gali greitai pasibaigti ir užsiblokuoti. Nes jūs nesuvaldydami savo minčių ir jausmų, leidžiate atsibundančiai tamsai vėl jus užvaldyti, užblokuoti.

Suvokite – bet koks negatyvus jausmas, pateisinamas ar nepateisinamas, tai tamsos jėgos žaidimas. Arba leidžiate tamsos jėgai jus nugalėti arba neleidžiate. Bet, kaltindami kitą žmogų dėl to, kad jis jūsų nesupranta, nepadeda, net trukdo, negalite to priimti, kaip nesėkmingo gyvenimo. Tai tik iš jūsų pačių kylančios tamsos žaidimo pasekmės. Ji siekia sunaikinti harmoniją, vidinę ramybę. Ji žino, kad atsilaisvina jumyse esanti šviesa ir gali ateiti diena, kai tamsos jėga nebeturės galimybės jūsų įtakoti ir taip praras savo jėgą. Todėl, keliant vibracijas tamsos jėgos dar labiau atakuoja žmogų ir visomis išgalėmis stengiasi jus išvesti iš pusiausvyros, kad tik ta šviesa neįsitvirtintų, neįgautų jėgos, kurios nebebus galima užgožti.

Nepasiduokite savo emocijoms. Nepasiduokite įskaudinami, nepasiduokite pažeminimui. Ne aplinkiniai jums apsunkina gyvenimą, o tik tamsos jėga, kuri yra jumyse ir kuri stengiasi jumyse ir išlikti. Tik sugebėjimas suvaldyti mintis ir emocijas, sugebėjimas pozityviai žiūrėti į savo gyvenimą gali jus apsaugoti nuo tamsos, kuri gyvena jumyse. Išlaisvinkite tą tamsą ir sudeginkite ją savo violetinės spalvos liepsnose. Kiekvieną negatyvią savo mintį, savo jausmą sudeginkite violetinėje liepsnoje. Neleiskite tiems negerumams užvaldyti jūsų širdį ir protą. Juk tam duotas jums protas, kad sugebėtumėte įvertinti padėtį ir teisingai pasielgti. Būkite sąmoningi ir bet kada išlaikykite pozityvią ramybę. Bet kurią gyvenimo aplinkybę paverskite teigiama aplinkybe. Jeigu tai yra sunkumai, lai tai būna gyvenimo pamokos, kurias turite praeiti, kad sustiprėtumėte. Bet nieko nelaikykite sunkumu, bausme ar neteisingu gyvenimu. Viskas priklauso tik nuo jūsų požiūrio į situaciją ir sugebėjimo sąmoningai gyventi. Keliant vibracijas turite nuolat būti sąmoningi, nuolat mokėti teisingai įvertinti savo požiūrį į gyvenimą, savo elgesį. Tai išbandymo laikotarpis, kai šviesa ir tamsa iš jūsų kyla vienoda jėga. Nebijokite emocinių proveržių, bet sugebėkite juos tinkamai ir laiku suvaldyti. Nebijokite bjaurių savo minčių, nes jūs sužinosite, kas jumyse iš tikro slypi ir suprasite ko turite atsisakyti. Negalima užspausti nei emocijų, nei minčių, bet viską reikia pažinti ir to atsisakyti. Ne užspausti, o atsisakyti. Turite pripažinti sau, kad esate netobuli ir atleisti sau už tai. O po to, žinant savo silpnas vietas, išmokti teisingai gyventi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *