Motina Marija

Dar kartą apie meilę

Motina Marija.

Aš jus myliu. Jūs tai žinote, bet tos meilės nenorite priimti. Jūs esate savarankiški, stiprūs, truputi egoistiški ir mano meilės nepriimate. Vakar, bendro seanso metu, kai Buda Vairočana stiprino savo spindulį Ritos energetiniame lauke, Jo meilės spindulys palietė kiekvieną iš jūsų, bet ne kiekvieną pasiekė. Tada Aš mėginau atverti jūsų širdis, kad išskleistumėte savo gebėjimą mylėti. Ir tai, pasirodo, jums yra sunkus menas. Jūs gaunate daug žinių, mokotės, skleidžiatės, jūsų protas dirba. Bet didieji stebuklai prasideda kai išmokstate mylėti. Liečiant jūsų širdis jaučiau nerimą, baimę, skausmą, nepasitikėjimą, liūdesį ir … norą mylėti. Noras mylėti, tai ne meilė. Juk noras įsigyti gerą mašiną daug kam ir liek tik noras. Noras mylėti ir būti mylimam taip pat daug kam lieka tik noras. Kai išmoksti mylėti, tada nėra taip svarbu ar tu turi tą vieną artimą žmogų, kurį nori mylėti, ar jo nėra. Meilė išsiskleidžia ir tavo širdyje nebėra vienatvės jausmo. Meilė spinduliuoja gyvenimo džiaugsmu, dėkingumu. Supraskite, meilė – tai dieviškosios struktūros dalis. Meilė ir Išmintis – tai dieviškosios energijos sudedamosios dalys. Daugelį jausmų kuria pats žmogus, o meilė yra Aukščiausios Sąmonės sudedamoji dalis. Meilės jums nereikia sukurti. Ją reikia išskleisti. Ir kai tu atsiveri meilės jausmui, tai vienatvė dingsta iš tavo gyvenimo. Meilė tave suartina su Dievu. Gali juo netikėti, atmesti Jo egzistavimą, bet tas meilės jausmas suteiks saugumo, džiaugsmo, geranoriškumo. (Meilė, tai dieviškoji dalelytė, juo labiau mokėsi mylėti, tuo labiau artėsi link Dievo, nors tai sau gali ir neigti). Tu mylėsi kitą žmogų. Argi gali jaustis vienišu, kai aplink tiek daug gerų žmonių. O jie bus geri, nes tu juos mylėsi. Jie jaus tavo skleidžiamos meilės virpesius ir glausis prie tavęs, kaip prie šviesos šaltinio, nes meilės trūkumas yra didžiulis. Ir tau nepavyks būti vienam liūdnam, atskirtam, piktam. Tai neįmanoma. Kur šviesa, ten tamsa pasitraukia. Kur meilė, ten pasitraukia liūdesys, vienatvė, pyktis.

Šiandiena jūsų širdyse vyrauja kiti jausmai. Aš nesakau, kad nenorite mylėti ar nesistengiate to daryti, bet jūsų širdyse vyrauja kiti jausmai. Jūs renkatės su kuo gyventi: su neapykanta, liūdesiu, nepasitenkinimu ar su džiaugsmu, šypsena, optimizmu. Vieni jausmai jus vargina, išsekina, o kiti pakelia energiją jums ir jūsų aplinkiniams. O juk visados sakome – kelkite vibracijas. Kaip galima jas kelti, jeigu nesistengiate net pakeisti savo emocijų?

Jūsų širdys vis dar uždaros ir šaltos. Dieviškoji energija, tai meilės energija. Jeigu siekiate dvasingumo – turite leisti sau mylėti. Leisti sau džiaugtis gyvenimu, leisti sau bendrauti su Mokytojais, priimti jų meilę ir globą. Nebūkite tokie savarankiški ir neprieštaraukite tam, kad reikia gyventi kartu su Dievu, kartu su Mokytojais. Jie kupini Meilės, Jie išmokys mylėti.

Norint mylėti Mokytoją ar Dievą, turite juo tikėti ir pasitikėti. Kai šie jausmai bus jūsų širdyse, jus apsups ramybė, saugumas, laimė ir didžiulis džiaugsmas. Jūsų meilė susilies su Jo meile ir jūsų abiejų bendra Meilė darys stebuklus.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *