Pranašas Ezechielis

Apsisprendimų ir pasirinkimų kelias

Pranašas Ezechielis.

Pranašų laikai baigėsi. Kiekvienas žmogus savo širdimi gali išjausti ateitį. Savo protu sudėlioti mintis taip, kad jo ateitis butų aiški. Bet ne kiekvienas suvokia kuo svarbus tikėjimas Aukščiausiuoju. Kai atsiranda tikėjimas didžiąja tiesa, gyvenimas įgauna daugiau atspalvių, daugiau gėrio. Atsiranda gyvenimo prasmė, kuri dažnai būta nusisukusi nuo žmogaus ir padarantį jį liūdną ir neveiksnų. Nesakau, kad užpuolus depresijai reikia eiti į bažnyčią, sakau, kad atsiradus tikėjimui, tave apsups gyvenimo džiaugsmas. Tu pradėsi mėgautis diena, tu pradėsi išjausti grožį, gyvenimo didingumą.

Šiuolaikinis žmogus nesugeba išjausti tos emocijos, kuri žmogų gali lydėti, kai jis savyje sužadina tikėjimą. Tikėjimas – tai ne garbinimas ir ne bausmės laukimas. Tai žinojimas, kad tau visados bus pagelbėta, kad tu esi saugus ir mylimas. Tikėjimas – tai bendrumas su aukštesniąja jėga. Savo knygose aš ir norėjau pabrėžti, kad svarbiausia yra tikėti. O kad žmonės tikėtų mano žodžiu, juos lydėjo pranašystės informacija. Jeigu jūs susitinkate žmogų, kuris apie jus viską galėtų pasakyti, tai juo tikėtumėte ir tikėtumėte jo žodžiu, kad egzistuoja Aukščiausioji jėga. Šiuo metu aš nesakau pranašysčių ir nesakau, kad būsite nubausti už blogus darbus. Dabar jūs privalote gyventi sąmoningai ir patys priimti sprendimą, kokios vertybės jums svarbiausios. Priimti sprendimą, ar gyveni žinant, kad egzistuoja Aukščiausioji jėga ar ją paneigti. Čia yra jūsų išbandymų kelias. Čia yra jūsų apsisprendimų ir pasirinkimų kelias. Jūs esate sąmoningi, jūs kuriate šiandienos pasaulį ir tik nuo jūsų pačių priklausys ar įsileisite žinojimą, kad egzistuoja aukščiausioji jėga ar tą tiesą atmesite, kaip negalimą. Nuo to priklauso jūsų sielos kelias.

Atsiveriant tikėjimui prasideda naujas gyvenimo ciklas. Neįmanoma tik pasitelkus logiką sulieti savo žemesniąją sąmonę su aukštesniąją sąmone. Protas gali lavintis, gali pasiekti daug gerų rezultatų, bet atsivėrimo subtiliosioms žinioms nebus, nes jūs sąmoningai užblokuojate galimybę, kad egzistuoja Aukščiausioji sąmonė, nuo kurios priklauso tavo raida. Šis etapas reikalauja visiško atsivėrimo tikėjimui, suvokimui, kad esi dalis Didžiosios Tiesos, kad tu eini keliu, kuris tau Aukščiausios jėgos yra seniai suformuotas. Tame kelyje gali būti pasyvus keliautojas, nesuprantantis nei iš kur eini, nei kur eini, arba gali būti sąmoningu keliautoju, suvokiančiu kiekvienos dienos ir kiekvieno įvykio prasmę. Suvokiantis tiesas, kurios leidžia tau kurti gyvenimą, suvokiantis tau suteikiamas galimybes. Jūs turite rinktis ir sprendimus padaryti savo laisva valia. Niekas negali jūsų priversti elgtis vienaip ar kitaip. Net patys savęs negalite priversti tikėti. Tikėjimas turi išplaukti iš jūsų širdies ir susiderinti su jūsų protu.

Linkiu atrast tikėjimą, kad esate susieti su Aukščiausiąja jėga, kad jūs einate begalybės keliu ir jūsų galimybės atsiveria su lyg kiekvienu atsivėrimu tiesai ir gėriui.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *