Andrijanas Hošė

Tikėjimo galia

Su meile ir džiaugsmu sakau jums: pagaliau atsiveria vartai į Šambalą. Atsiveria vartai Mokymo suvokimui ir žinių srautui. Šambala egzistavo ir egzistuos, tik žmonės sugeba paneigti jos egzistavimą ir atmeta žinias, ateinančias iš didžiosios šventovės.

Žmonės, atvėrę širdis dieviškajai meilei, pažįsta Mokymą ir pradeda kurti pasaulį, kupiną gėrio, harmonijos ir palaimos. Nebėra baimės, nerimo, skausmo. Lieka ramybė, džiaugsmas, meilė. Ką jūs renkatės? Kodėl vis dar abejojate, kad negalite būti laimingi? Jūs gi norite būti laimingesni, tai gal dėl to reikėtų pasistengti ir suvaldyti savo egoistinių poelgių proveržius. Nežudykite laimės savo rankomis. Gyvenime ir taip daug tamsos, kuri nori jums pakenkti, bet jeigu jūs atsiduodate savo egoistiniams troškimams, tamsa lengvai apgaubia jūsų gyvenimą ir pamažu atima iš jūsų energiją, sveikatą, sėkmę ir laimę.

Aš, Andrijanas Hošė, vėl grįžtu į jūsų erdvę. Buvau truputi pasitraukęs, nes su kiekviena mūsų įvykdoma misija, keičiasi mūsų pačių statusas ir įsipareigojimai. Šiandieną aš grįžtu į jūsų erdvę ir kalbu apie tai, kad laikas atsiverti laimei. Sakote, visi to norite, bet vis tiek to nėra. To ir negali būti, kol leisite savo širdyse gyventi nerimui, baimei, skausmui, abejonėms. Nieko negaliu padėti žmogui, kuris visiškai atmeta Dievo egzistavimą. Kas yra Dievas, jūs daug turite variantų ir viskas gerai. Nes Dievo pažinti neįmanoma. Įmanoma tik išjausti tos erdvės skleidžiamą Išmintį ir Meilę. Tai gal nuo to ir pradėkite. Stenkitės mylėti ir būti mylimi. Stenkitės matyti grožį ir dalinti džiaugsmą. Stenkitės suprasti gyvenimo pamokas ir nekartoti klaidų. Stenkitės suprasti jums duodamą Išmintį ir su ja sulieti savo sąmonę. Dievo pažinimas atveria kelius į laimę ir sėkmę. Jūsų gyvenimas įgaus kitokią prasmę ir visai kitokią eigą,. Jūs suprasite kas ir kodėl vyksta, kaip reikia suvaldyti savo jausmus ir mintis, kaip reikia atsiverti vis didesniam žinių ir energijų srautui. Supraskite, kad turite į savo gyvenimą įsileisti ne tik geras mintis ir jausmus, bet turite žinoti Visatos dėsnius, kurie egzistuoja ir įtakoja jūsų gyvenimą. Tai mokykla, tai gyvenimo pamokos. Galite jų nesuprasti ir pasilikti dar keliems įsikūnijimams, o galite žengti nauju suvokimo keliu ir eiti į ateitį, kurioje vyraus kitokios gyvenimo sąlygos, kuriose jūs galėsite lengvai ir paprastai kurti, kur atsivers nauji veiklos horizontai ir pasaulio gražumas nuolat jus stebins savo nuolatiniu atsinaujinimu, nuolatiniu virsmu ir grožiu.

Sekite Mokymu ir jūs žingsnis po žingsnio artėsite prie sielos išsilaisvinimo nuo karminių blokų ir jūs lengvai bei paprastai įžengsite į aukštesnio suvokimo lygmenį. Jūs esate galia. Jūs esate meilė ir išmintis. Viskas yra jumyse. Ne išorė kuria stebuklus, o jūsų vidus. Jūsų vidinės galimybės. Net jeigu manote, kad nieko nemokate, neturite jokių gebėjimų ar net nežinote ko norite, vis tiek aš sakau, jūs nežinote savo vidinių galių. Jūs nepažįstate savo vidinės jėgos. Savo nerimu ir kasdienybės veikla jūs apribojote savo išmintį. Bet ji yra ir atėjus tinkamam laikui, ta išmintis prasiverš pro sustabarėjusios sąmonės blokus ir jumyse atsivers gebėjimai tokie, kurie stebins jus pačius. Kiekvienas žmogus turi vidinius gebėjimus, tik jie atsiveria tada, kai žmogus nusimeta apribotos sąmonės blokus, kai atidirba savo karmą ir kai pripažįsta tikėjimo galią.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *