Kuthumi

Atverkite sąmonės vartus

Kuthumi.

Žmogaus smegenys išskleidžia tam tikras spalvas. Kaip jūsų medicinos atstovai stebi smegenų veiklą ultravioletinių spindulių dėka, taip ir mes matome jūsų dvasingumo rodiklį, stebėdami kokias spalvas išspinduliuoja smegenys. Pagrindas yra raudona su tamsiai ruda. Tai daugumos žmonių išspinduliuojama energija. Tai aistra, kova už išlikimą, ir daugybė neigiamų jausmų bei minčių. Šiandieną truputi pakalbėsiu apie komandos darbą, nes tai aktualu tiek mums Mokytojams, tiek jums, siekiantiems bendrauti su Mokytojais. Jeigu nesiekiate bendravimo su Mokytojais, tai jums nėra tikslo gaišti savo laiko ir vykti į sekmadieninius seansus. Tai nėra šou, kur patiriamos malonios emocijos ir kur galite patenkinti savo asmeninius norus. Tai darbas su Mokytojais. Todėl pirmiausia ir yra reikalinga koncentracija į Mokytojus. Ateidami į ašramą, turite nulenkti galvą prieš Mokytoją. Jau pasodinome prieš seansus Violetą – Maitrėją, kad ji sufokusuotų dėmesį į Mokytojus ir suformuotų ramybę. Jūs ateinate į ašramą ne pasisėdėti ir paplepėti su draugais. Jūs įeinate į ašramą tam, kad susilietumėte su Mokytojų energetika. Jeigu tai per sunku ar to nenorite, tada esate laisvi. Negali būti jokios nepagarbos Mokytojui. Ašramas ne veltui buvo statytas. Ir statytas ne todėl, kad jums būtų patogu sėdėti, o tam, kad ten savo spindulius sukoncentruotų Mokytojai. Reikia gerbti Mokytojų pastangas. Todėl pirmiausia ir reikalinga pagarba tai vietai. Violeta – Maitrėja pradėdama seansą atveria vartus į subtilųjį pasaulį, vadinasi Mokytojai su savo energetika gali lengvai ir paprastai įeiti į tą erdvę ir dirbti su jumis. Kai jūs susirenkate, jūsų smegenys išspinduliuoja spalvas. Ir ten violetinės spalvos vis dar maža. O violetinė spalva parodo jūsų pasiruošimą bendrauti su Mokytojais.

Jūs esate pasiruošę dirbti vieni su kitais, jūs jaučiate rankose kylančią energiją, jums galvą spaudžia energetinis slėgis. Žodžiu, visi galite ir norite dirbti. Ar to norime mes? Šiuo atveju, ne. Mes norime, kad jūsų smegenys išspinduliuotų kaip galima daugiau violetinės spalvos. Todėl stengiamės jums padėti ir sužadinti jumyse esančias vibracijas, kurios leistų išjausti Mokytojus. Kai pradedate skaityti violetinės liepsnos liepimus ar Dievo pašlovinimą, jūs susiliejate į vieną srautą. Ir ta besisukanti energija sulieja jūsų energetiką į vieną srautą. Taip violetinė energija pažadina jumyse esančią violetinę smegenų spalvą. Violeta – Maitrėja sėdėdama kertelėje išspinduliuoja baltą spalvą, tai tarsi papildoma energijos baterija, kuria galite pasinaudoti, kad sustiprintumėte savo energetinį lauką. Jūs vieni, ar keliese skaitydami violetinės liepsnos liepimus nesuformuosite tokios energijos, kurią suformuojama sekmadienį. Ten susikuria ypatingas laukas ir reikia mokėti save suvaldyti ir leisti tai energijai tekėti per savo kūnus. Todėl ir rekomenduojama visiška ramybė ir atsidavimas skaitymui. Jeigu kas nors tuo metu dirba, jis jau įneša kitą vibraciją ir ta vibracija išderina taip sunkiai suformuojamą aukšto dažnio vibraciją. Tada seansas nebetenka prasmės, nes jūs tik pasibūnate gerų energijų apsuptyje, bet jų neįleidžiate į savo sąmonę. Darbas su jumis vyksta nuolat ir jis keičiasi, todėl reikalavimai keliami vis aukštesni. Norisi, kad jūs peržengtumėte savo įpročių, savo karminių blokų ribą, bet kai kam tai tiesiog per sunku. Tiesiog nesuvokiate, kokią naudą duodame mes, Mokytojai. Jeigu jūsų siekis pajusti pačią aukščiausią vibraciją, jeigu jūsų siekis yra tą vibraciją išsaugoti savyje ir gyventi pagal ją, tada turite suvaldyti savo ego, savo nepasitenkinimą keliamais reikalavimais ir su pagarba žengti į ašramą susitikimui su Mokytojais.

Jeigu jūs išlaikysite jums keliamus reikalavimus, tai mes dirbsime labai tikslingai, labai aukštame energetiniame lygmenyje. Vadinasi, turi būti tyla, susikaupimas, turi būti atidumas tam, kas veda seansą ir visiška ramybė per liepimų skaitymą. Vėliau vibracijos sužemės ir galėsite dirbti kitus procesus. Noriu atkreipti dėmesį į Ramunę ir jos džiaugsmą kai kalbėjo Mokytojas. Pagalvokite ar jūs esate patyrę tokį džiaugsmą? Ar džiaugsmo ir dėkingumo ašaros yra riedėjusios jūsų skruostuose? Ne? Kodėl? Nes nesate išgyvenę tokių aukštų vibracijų. Nesiūlau dirbtinai verkti, tai naudos neduos, bet išmokite atsiverti Mokytojams, kad jų pajautimas sukeltų jums tokias vibracijas. Todėl niekas negali mokyti kitų kaip elgtis seansų metu, jeigu nėra pajautęs Mokytojo subtiliosios energijos.

Kai skaitote violetinės liepsnos liepimus jūs suformuojate energiją, kuri valo aplinką. Tai jums pavyksta padaryti. Bet tas skaitymas turi sužadinti jumyse pačias aukščiausias vibracijas ir tai kol kas nepavyksta. Mes suteikiame galimybę pasikelti savo vibracijų lygį per tą procesą ar juo pasinaudosite, tai jau priklausys nuo jūsų savidrausmės ir ego proveržių. Tai mums Mokytojams, kainuoja daug energijos ir jos be naudos negalime naudoti. Arba priimate pagalbą, arba traukiamės. Kazys, gal būt, per atsakingai reikalauja iš jūsų elgtis tinkamai, bet tai daro tik dėl to, kad žino, kaip greitai galima netekti to, kas taip sunkiai pasiekta ir kas taip reikalinga Žemei. Suteikite galimybę mums Mokytojams dar kartą pasibelsti į jūsų sąmonės užvertus vartus. Net nejaučiate kaip stipriai laikote tuos vartus užvertus. Tai nėra labai blogai, jeigu juos mėginsite atverti. Bet jeigu jūs manote, kad viską žinote ir žinote, kaip teisingai elgtis – tada jūs nieko nežinote ir vartų net nesiruošiate atverti.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *