Andrijanas Hošė

Subtilioji širdis

Andrijanas Hošė.

Laikas žengti toliau. Toliau į savo praeitį ir ateitį. Giliau į savo vidų. Išorinis pasaulis traukiasi, bet vidinis pasaulis tik plečiasi. Jis atveria žvaigždėtą dangų, kuriame pilna gyvybės. Jis atveria naujus suvokimo horizontus ir padeda pajusti pasaulį per savo širdį, kuri susilieja su aukštesniąja sąmone.

Žemiškosios sąmonės buveinė – tai protas. Aukštesniosios sąmonės buveinė – tai širdis. Tai subtilioji širdis, kuri priima vibracijas iš nematomo pasaulio. Nematomo jūsų žemiškoms akims dėl suvokimo spragų.

Širdis viską mato. Ji viską jaučia ir viską žino. Bet jai nepakanka išraiškos suformuoti aiškiems vaizdiniams ir aiškiai informacijai. Tą daro jūsų protas. Jis apdoroja vaizdinius, susistemina potyrius ir suformuoja galimybę suvokti kažką naujo, nepatirto, neapčiuopiamo.

O širdis viską žino. Subtilioji širdis gyvena amžinybėje, ji kartu su siela keliauja per gyvenimus. Ji išjaučia, patiria, kenčia ir džiaugiasi. Ji nusivilia ir kuria, ji skleidžiasi nuo meilės arba susispaudžia iš baimės ar pykčio. Jūsų širdis keliauja per gyvenimus. Ji prisimena visus išgyventus jausmus, todėl ir šiame gyvenime jums tenka išjausti tokius jausmus, kurie atrodo neturi jokio pagrindo susiformavimui. Bet širdis prisimena. Jai būna skaudu ir ji verkia. Jai būna liūdna ir ji liūdi. Jūs nežinote kodėl tie jausmai kyla, o širdis žino.

Mylėkite save, o labiausiai mylėkite savo širdį. Ji eina per visus gyvenimus, ji gali pavargti ir nutolti nuo dieviškosios meilės šaltinio. Bet jūsų protas tam ir duotas, kad saugotumėte Širdį. Savo sielos širdį.

Šiandieną, kai jūs įsiklausote į savo širdį, jūs galite išgirsti atsakymą, kaip teisingai gyventi, kad gyvenimas teiktų džiaugsmą ir pilnatvę, o ne liūdesį ir abejingumą. Klausykitės vidinio balso, įsijauskite į intuicijos virpesius ir subtilioji širdis parodys jums kelią į tikrąją laimę. Laimę būti tarp savų, tarp sielų, skleidžiančių meilę, harmoniją, viltį.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *