Be kategorijos

Knyga „Savęs ir Visatos pažinimo link“

Pagaliau išleista pirmoji dalis knygos „Savęs ir Visatos pažinimo link“. Čia sudėta medžiaga iš tinklapio www.gyvenimokeliu.ucoz.com. Labai smagu, kad šio tinklapio skaitytojų ratas labai prasiplėtė. Dėl tinklapio saugumo (nereikalingos reklamos, kuri nepriklauso nuo tinklapio autorės) šis tinklapis ruošiamas perkelti į kitą puslapį. Apie tai bus informacija pateikta vėliau.

Dabar džiaugiuosi pirmąją knyga. Mokytojai siekia, kad ši knyga pasiektų kaip galima daugiau žmonių, nes jų bus keletas. Dabar leidykla ruošia antrą dalį „Savęs ir Visatos pažinimo link“. Knyga pristatoma, kaip Pakylėtųjų Valdovų mokymas ir šis mokymas aktualus daugumai žmonių, kurių širdys tik atsiveria ieškojimams.

Knygų atvežimas iš spaustuvės truputi užtruko ir vieną dieną, paskambino klientas kuris turėjo atvykti seanso, kad truputi vėluos. Jeigu kažkas vėluojasi, vadinasi turiu skirti laiką kažkam kitam ir išėjau į viziją: Pakylėtasis Valdovas Sanat Kumara vaikštinėja savo erdvėje, o ten sudėtos visos mano knygos. Aiškiai mačiau, kaip tos knygos atrodė. Sanat Kumara nusišypsojo ir sako, kad truputėli užtruko, kol visas knygas susikėlė į subtilųjį pasaulį, nes nori jas palaiminti. Nustebau, kodėl Jis nenusileido į mūsų erdvę ir tų knygų nepalaimino ir kodėl reikėjo laiko, kol jas sukėlė. Atrodo, galėtų pasinaudoti „burtų lazdele“ ir akimirksniu jas perkelt, o dabar darbas užtruko keletą dienų. Bet to man nepaaiškino. Tiesiog Sanat Kumara vaikščiojo tarp knygų ir jas laimino. Paprašė, kad į tas knygas, įrašyčiau įrašą, kaip materialų Mokytojo palaiminimą : “Kiekviena tiesa žmogų pasiekia savo laiku. Jei laikai rankose šią knygą, tai Kūrėjo šviesa jau skleidžiasi tavo širdyje“. Taip knygą pasirašė tikrieji autoriai…

Kitą dieną gavau žinutę iš spaustuvės, kad knyga atvažiuoja į Plungę. Vadinasi, kol Sanat Kumara jų nepalaimino, jos ir negalėjo anksčiau manęs pasiekti. Viskas savo laiku.

Rugsėjo 2 dieną vyko pirmasis seminaras „Kas yra Dvasios Mokytojai“ . Seminaras susiformavo iš kelių dalių: knygos pristatymas, Sanat Kumaros mokymas, diskusijos ir praktinė dalis, kai jungėsi Mokytojai tiesiogiai ir dirbo su konkrečiais žmonėmis. Sanat Kumaros mokymą greit galėsite pamatyti facebook paskyroje.

Ačiū visiems atvykusiems į seminarą, tai parodo, kad šis Mokymas atveria širdis. Atvyko klausytojų iš Klaipėdos, Palangos, Raseinių, Šiaulių, Telšių, Vilniaus, žinoma, ir iš Plungės.

Rugsėjo 20 d. 18 val. numatytas knygos pristatymas dvasinio tobulėjimo centre „Šviesos namai“ Kaune,

http://www.sviesosnamai.lt/?page_id=318&event_id=749

Rugsėjo 30 d. 15 val. knygos pristatymas Šiauliuose AŠ ESU mokymo centre, Vilniaus g. 126 II aukštas  (Pas Gailutę)

Lapkričio 11 d. 13 val knygos pristatymas numatytas Vilniuje saviugdos studijoje „Lašo jėga”   P. Vileišio g. 17A, Antakalnis

Knygą „Savęs ir Visatos pažinimo link“ galėsite įsigyti internetiniame puslapyje www.knygos.lt

https://www.knygos.lt/lt/knygos/saves-ir-visatos-pazinimo-link/

Mijalbos leidyklos internetinėje parduotuvėje, bei Vagos knygynuose, Maxima, Rimi prekybos centruose.

Gyvenantys užsienyje ir norintys įsigyti knygų, galite rašyti man el.paštu nausodis@hotmail.com, atsiųsiu, atsiskaitysite pavedimu į asm. sąskaitą. Norintiems, galiu išrašyti sąskaitas, nes dirbu pagal individualios veiklos pažymą Nr.753399

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *