Elohimas Ciklopėjus

Kiekviena diena – tai dovana sielai ir pasauliui

Elohimas Ciklopėjus.

„Kiekviena tiesa žmogų pasiekia savo laiku“ – tai eilutė iš Sanat Kumaros palinkėjimų, užrašytų knygose „Savęs ir Visatos pažinimo link“. Smagu, kad knyga išleista, nes materializuojasi Mokytojų mokymas. Internetu pasiekiama žinia išsiskaido erdvėje, knyga energiją pritraukia į savo buvimo vietą. Tiesiog pati knyga pritraukia Pakylėtųjų Valdovų energiją į tą vietą, kur ji yra ir prie to žmogaus, kuris ją skaito.

Kiekviena tiesa žmogų pasiekia tą akimirką, kai žmogus perlaužia savo sąmoningumo ribą ir atsiveria naujoms žinioms. Šiandieną, Mokytojai stengiasi jus supažindinti su subtiliuoju pasauliu ir pamažu atveria žinias, kas yra žmogus ir kokią galią jis savyje laiko. Viena galia, tai ta galia, kurią sukaupia siela, gyvendama Žemėje. Tai jos patirtis. Bet siela į Žemę yra atėjusi iš kitų planetų, iš kitų žvaigždynų ir ten buvusi patirtis dar labiau skiriasi, nei gyvenant vienoje planetoje. Vadinasi, kažkur, giliai viduje, žmogus laiko žinių lobius. Tiesa žmogaus nepasiekia iš kažkur. Tiesa ateina iš vidaus. Kiek žmogus pakylėja savo vibracijas, tiek jis sugeba atverti vartus į savyje esančią išmintį. Pakylėtųjų Valdovų Mokymas tik pagreitina tuos procesus, nes nukreipia žmogaus mąstymą tinkama linkme. Viskas yra žmoguje. Juk Dievas yra žmoguje. Visas žinojimas yra žmoguje. Tik skirtingo pobūdžio žinia, tiesa, žmogaus sąmonei atsiveria tam tikru laiku, kai žmogaus sąmoningumas pakyla. Ir jeigu su vienais žmonėmis galima kalbėti apie būtinybę keisti senus įpročius, keisti mąstymą, valdyti jausmus, mintis, tai su kitais žmonėmis galima kalbėti apie Visatoje egzistuojančias įvairias gyvybės formas, kurios yra tiek geranoriškos, tiek kovingos. Visur egzistuoja kova tarp gėrio ir blogio. Visur egzistuoja tikroji tiesa apie gėrį ir blogį, bet kartu egzistuoja ir minčių egregorai, kurie tampa pvz. nevaldomu blogiu. Daugybę subtilių būtybių saugo gyvybės formas, nuo egregorų, kurie turėdami didelį minčių palaikymą, pradeda funkcionuoti savarankiškai ir taip kenkti paties tų egregorų kūrėjams. Taip subtiliosios būtybės mėgina apsaugoti gyvybės formas, nuo jų pačių kuriamo blogio. Tokios būtybės yra ir Ciklopai, ir Vienaragiai, ir Minotaurai ir daugybę mistinių gyvybės formų, kurios aprašytos literatūriniuose kūriniuose. Bet iš tikro jos egzistuoja ir jos saugo žmogų, bei kitas gyvybės formas. Jie padeda formuotis naujiems pasauliams, jie be galo myli jų suformuotų pasaulių gyventojus. Bet kiekvienam žmogui tiesa atsiveria savo laiku. Vienas žmogus mintis apie milžinus, ciklopus ar vienaragius palaikys mistika, kitam tai išgyventa ir pajausta tiesa. Smagu žinoti, kad nors vienam žmogui gaila vienaragių, kurie žuvo nelygioje kovoje su blogio energijomis. Bet kiekviena gera žmogaus mintis apie vienaragius (šiuo atveju) juos atgaivina ir suteikia galimybę jiems toliau gyventi. Jei norite padėti žuvusiems vienaragiams, paskirkite jiems maldos vakarą ir jūsų minčių energija juos atgaivins. Čia kalbu tiems, kas supranta apie ką vyksta kalba.

Žmogaus minties energiją, palydėta meilės energija kuria stebuklus. Atstato gyvybines funkcijas. Žmogus to nesuvokia ir tuo nesinaudoja, bet yra įmanoma prikelti iš mirusiųjų (ar iš sunkios ligos patalo) tuos, už kuriuos meldžiamasi, kuriems siunčiama tyra meilės energija. Ne skausmo, ne liūdesio ar kančios energija, o meilės. Kiekviena papildomai išgyventa diena Žemėje, tai didžiulė dovana sielai. Nereikia manyti, kad kaip lemta taip ir turi būti. Mirti visados būna per anksti. Kiekviena gyvenimo diena, tai galimybė atlaisvinti savo karmą, galimybė sustiprinti savo sielą, galimybė meilės energiją atiduoti Visatai ir kurti meilės gyvybinius srautus, kurie išgelbėja gyvybes ir tiems, kurių jūs nepažįstate, nesuprantate, bet kurie turi teisę gyventi, arba tiems, kurie prarado gyvybę dėl žmogaus egoistiško elgesio. Kiekviena diena – tai stebuklas, kurį žmogus gali sukurti per tą dieną. Ar teisingai naudojate savo laiką dabar? Ar vertinate savo dieną, ar džiaugiatės galėdami ją išgyventi, ar dėkojate Kūrėjui už galimybę pragyventi tą dieną?

Jauni būdami neįvertinate dienos svarbos. Jums reikia įsitvirtinti materialiame pasaulyje ir dienos panaudojamos kasdienio gyvenimo kūrybai. Tai ir yra reikalinga, tai ir yra labai svarbu. Bet ateina laikas, kai žmogaus poreikiai apsiriboja, širdis aprimsta ir jis gali pradėti gyventi kitu tempu su kitomis užduotimis. Ir juo vyresnis žmogus, tuo stipriau jis turėtų išspinduliuoti meilės ir išminties energiją. Tokio žmogaus kiekviena išgyventa diena – tai dovana pasauliui, nes toks žmogus tą pasaulį valo ir pripildo jį meilės ir išminties. Bet pasenti turite garbingai, turite išlikti sveiki kūnu, protu ir siela. Dabar tokių žmonių yra vienetai, bet vis tiek kiekviena pragyventa diena padeda žmogui apsivalyti, atsilaisvinti ir kurti. Gerbkite savo laiką ir išnaudokite jį žinių sukaupimui, kad kiekviena tiesa pasiektu jus savo laiku ir su lyg kiekvienos tiesos atsivėrimu, jūs galėtumėte daugiau atiduoti žmonėms, subtilioms būtybėms ir visiems Visatos gyventojams.

Ašramo apsivalymo šaukinys:

„Vardan to, Aš Esu Kas Esu, Elohimai Ciklopėjau, sutelk savo dėmesio energiją į mūsų darbo vietą, išdegink viską, kas ne nuo Dievo ir suteik šviesos mūsų būsimiems darbams. Mes pasiryžę apvalyti savo erdvę, bet mums reikalinga tavo, Kūrėjau pagalba. Lai tai, ko mes nežinome ir nesuprantame, nepadaro žalos nei mums, nei subtiliam pasauliui. Visa širdimi atsiveriame besąlyginei meilei ir tik jos šviesa turi gyventi mūsų širdyse.“

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *