AŠ ESU, KAS ESU

Keiskite kolektyvinę sąmonę

Lai būna pašlovintas Žmogus. Lai būna pašlovintas Kūrėjas, sukūręs Žmogų, kaip Visatos gyventoją.

Žmogus – tai spindinti vaivorykštė, kuri sugeba bet kurią neigiamą energiją transformuoti į gėrio, meilės, laisvės energiją. Žmogus yra Kūrėjas. Jo mintis beribė. Jo sąmonė nuolat atsinaujina ir vis labiau atsiveria  dieviškajai sąmonei. Vadinasi, žmogus gali būti Kūrėju. Gali nuolat save pakeisti, atnaujinti ir gali pradėti nuo pradžių. Jeigu tau, žmogau, šiandieną nepavyko išreikšti savo sielos valios, tai susikaupk ir patikėk: viską gali pradėti nuo pradžių ir gali tęsti savo gyvenimą užrašydamas jį naujame lape.

Žmogaus mintis turi galią. Formuok mintį teisingai, pasitikėk tau Dievo suteikta galia, pasitikėk pačiu Dievu ir eik nauju savo keliu. Eik į šviesą, būk šviesa ir tavo kelią palaimins Dievas.

Tavo kelyje bus Mokytojai ir jie tau padės save ugdyti, suvaldyti. Keisk pasaulį ir tai pradėk nuo savęs. Tu pradėk džiaugtis nauja diena, tu šypsokis, juokis, mylėk ir formuok laimės pojūtį bei skleisk jį aplink save. Ne euforiją, o ramios, tvirtos laimės pojūtį. Tylaus džiaugsmo pojūtį, tyros meilės jausmą. Tu formuok savo mintis teisingai, formuok jausmus teisingai ir tavo energetinis laukas keisis. Keisdamasis pats, tu įtakosi žmonijos kolektyvinę sąmonę. Juk suprantate, kad niekas Žemėje nepasikeis, jei kolektyvinė sąmonė bus pilna tamsos, skausmo, baimės, troškimų. O kolektyvinę sąmonę galite įtakoti tik savo Išmintinga mintimi, kuri bus palydėta tyru jausmu.

Pasaulis nesikeis, kol nepakeisi kolektyvinės sąmonės. Vieno ar dviejų žmonių mintys nepajėgs pakeisti visos kolektyvinės sąmonės. Bet jeigu jūs apsijungsite, jeigu jūs visi nuspręsite skleisti Kūrėjo šviesą per savo mintis, jausmus, veiksmus, tai kolektyvinė sąmonė prisipildys šviesos. Ir pasaulis keisis.

Žemė prisipildė Kūrėjo gyvybine energija, ji sustiprins kiekvieno žmogaus išskleistą šviesos spindulį. Gyvenkite naujosios Žemės ritmu. Alsuokite jos gyvybine energija ir kurkite. Kurkite grožį savo širdyje. O grožį galite kurti tada, kai jau būsite laisvi nuo savanaudiškų siekių, asmeninių troškimų. Kai mokėsite valdyti savo negatyvias mintis ir jausmus. Kai mokėsite valdyti save. Bet jūs to mokotės ir Kūrėjo šviesa jau skleidžiasi jūsų širdyse.

Su meile,

AŠ ESU, KAS ESU

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *