Viešpats Maitrėja

Skaudi tiesa

Viešpats Maitrėja

Kodėl tu bijai atsiverti tam pasauliui, kuriame gyvenai iki tol, kol įžengei į Žemę. Tu užsiveri ir informacija, kuri taip arti tavęs nepasiekia tavo sąmonės. Žmogaus kelias yra ne toks, kokį jūs gyvenate čia ir dabar. Žmogaus gyvenimas atviras Visatai ir jis turi įsilieti į subtiliąją erdvę. Žmogus turi gyventi abejuose pasauliuose.

Violeta, aš truputėli nusivylęs tavimi, nes paskutiniu metu, tu mažai dėmesio skiri Mokytojams. Tu turi daug veiklos, bet ta veikla niekis, palyginus su tuo, ką tu galėtum patirti, bendraudama su Mokytojais. Tavo nesusitvarkymas su mintimis net stebina. Juk tiek laiko mokeisi valdyti mintis, jausmus. Taip atrodo, kad niekada to nesimokei. Gyveni įprastą žemišką gyvenimą ir neįvertini tau duotos užduoties svarbumo, nei laiko, skirto tai užduočiai įgyvendinti. Negalima piktnaudžiauti Mokytojų laiku ir jų siunčiama energija. Jei sakoma – valdyk jausmus ir mintis, tai privalai besąlygiškai tai atlikti. Negali būti vibracijų šuolių. Kai tu esi aukštų vibracijų, mes prie tavęs priartėjame, o kai tavo vibracijos krenta, mes gauname elektros šoką. Kiek gi galima taip elgtis. Nenori bendrauti, tai nerodyk noro ir pastangų. Mes tave išimsime iš veiklos. Negalima piktnaudžiauti Mokytojų gerumu.

Per lygiadienį buvo pasakyta: nežudyk kito žmogaus savo mintimis ir jausmais. Bet jūs nesuvokiate, kiek žeidžiate savo Mokytojus, nesugebėdami išlaikyti minčių ir jausmų pusiausvyros. Komanda jūsų didžiulė, laikote save stipriais, bet nemokate valdyti savo minčių ir jausmų. Įsiplieskiate kaip degtukai, širstate, kaip maži vaikai, liūdite lyg sielą praradę. Nors vieną minutę per dieną paleisdami negerą mintį ar jausmą, jūs pakenkiate savo Mokytojui. Gelbėja tik nuoširdus noras suprasti Mokytojus ir meilė Dievui. Yra viltis, kad jūs pasikeisite ir išmoksite džiaugtis savo kiekviena gyvenimo akimirka.

Pasauliai susilieja. Mokytojai yra šalia jūsų, kaip ir daugybė kitų subtiliojo pasaulio atstovų. Kai tarp pasaulių buvo didesnė atskirtis, tai jūsų negeros mintys ir jausmai, taip nežeidė subtiliojo pasaulio būtybių. Bet dabar Mokytojai yra šalia jūsų ir jūsų šokinėjančios vibracijos kenkia jų energetikai. Visatos dėsnis – nežudyk, ne veltui jums pateiktas. Kol neišmoksite valdyti jausmų ir minčių, negalėsite atsiverti tikrajam žinojimui ir kiti dėsniai bus tiesiog nesuvokiami.

 

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *