Sanat Kumara

Laikas atsisakyti emocinio ir mentalinio kūno

   Kai žmogus suvoks kas yra aukštesnioji sąmonė, jis supras, kad emocinis ir mentalinis kūnas buvo duoti tam, kad vystytų savo gyvenimą Žemėje, kad būtų įvairovė ir pasirinkimų galimybės. Bet, padedant aukštesniajai sąmonei suvoksite, kad egzistuoja visai kitokios pasirinkimo galimybės ir viena iš jų ta, kad žmogus gali atsisakyti savo emocinio ir mentalinio kūno. Sakysite, tai neįmanoma, tai žmogaus dalis. Deja, tai nėra reikalingos dalys, kylant į aukštesnį sąmoningumą. Mintys ir jausmai išliks. Bet neliks negatyvumo. Neliks baimės, neliks priešpriešos, nepasitenkinimo, kovos. Šiandieną, aš nesakau jums, kad atsisakykite tų kūnų, sakau, kad yra tokia galimybė ir atėjus laikui jums teks susidurti su šia problema. Jūs turėsite atsisakyti emocinio ir mentalinio kūno. Šiuo metu šie abu kūnai reaguoja tik į aplinką. Jie patys nekuria. Jie tik įsileidžia į save tai, kas yra aplinkoje. Įsileidžia erdvėje egzistuojančias mintis ir jausmus. Jūs manote, kad išgyvenate savo jausmus ir kuriate savo mintis. Deja, jūs visados atspindite tai apie ką galvojate.

Tai, kur sutelktas jūsų dėmesys, tai pereina į jus ir „gyvena“ jumyse. Pavyzdžiui: galvoji apie žmogų ir jis tau sukelia jausmus. Vadinasi, jo energetinį lauką įsileidi į savo lauką ir tu jau gyveni jo vibracijų lygmenyje. O tas lygmuo ne taip jau dažnai būna aukštas, kad ir jus pakylėtų. Žmogus dažniau galvoja apie tuos, kurie jį nervina, skaudina, kurie jį šokiruoja ir t.t. Jis retai galvoja apie menininkus, muzikus, dailininkus. Daugiau galvoja apie kaimyną, bendradarbį, šiaip pop žvaigždutę. Ir tos mintys dažniausiai palydimos neigiamų emocijų, vadinasi, kas neigiama tame žmoguje, jūs įsileidžiate į save ir jau gyvenate jo ir savo negatyvume.

Minčių ir jausmų valdymas – tai ne tik jų sustabdymas ar transformavimas į teigiamas, tai jų atsisakymas. Žmogui nereikalingi negatyvūs jausmai ir mintys. Jų reikia atsisakyti. Jie nebeturi egzistuoti jūsų suvokime. Nerealu? Bet to reikia siekti, nes ne vieną kartą Mokytojai sako, aukštesnių vibracijų pasaulyje neegzistuoja negatyvumas. Supraskite, nebus taip, kad vieną rytą ėmėte ir prabudote „šviesiame rytojuje“, kur nebėra negatyvumo, kur skleidžiasi tik meilė ir gerumas. Patekę į tokią aplinką, jūs išprotėtumėte, nes nežinotumėte kaip gyventi, nebebūtų jūsų dalies. Ir tas rytojus taip neišauš. Jį reikia kurti jums patiems. Ir ne kada nors, o dabar. Dabar jau turite priimti idėjas, kad turite atsisakyti jausmų ir minčių, kad turite leisti aukštesniajai sąmonei pateikti jums kitokio gyvenimo supratimą.

Sakysite, gerai, aš atsisakau baimės, nerimo, pykčio, liūdesio…

Bet tai tik žodžiai. Jūs pamatysite kaip sunku ne ignoruoti liūdesį, o jo atsisakyti. Visi tie neigiami dalykai jūs laikys tarsi grandinėmis prie savęs prisirišę. Jūs pajusite, kad tai padaryti net fiziškai sunku, jūs pajusite, kad negatyvumas yra materialus ir sunkus. Bet jis yra nereikalingas naujame gyvenimo etape.

Skaitote šias eilutes ir, tikriausiai, viduje jau pykstate, kaip taip įmanoma gyventi. Štai jums ir įrodymas, koks sunkus yra neigiamas materialumas. Jis neleidžia net idėjos priimti ramiai, o sukelia pasipriešinimą, tai parodo kaip jus valdo. Jūs net neturite teisės pasirinkti. Jus užspaudžia pyktis, nepasitenkinimas ar dar kitokie neigiami jausmai ir pasirinkimo teisė dingsta. Jūs net nebepriimate naujos idėjos, kaip galimai teisingos. Gyvenimas keisis. Sumaištis augs, nes kylančios vibracijos veiks jūsų visus kūnus ir jei nespėsite derintis prie pokyčių bus sudėtinga. Priimkite idėja, kad gerumas, tiesa, sąžiningumas, atsakingumas, dora – tai pagrindinės vertybės ir jų reikia laikytis. Tokiu atveju negatyvumas neužspaus jūsų savo svoriu ir jūs galėsite kvėpuoti bei gyventi toliau.

Su meile, Sanat Kumara

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *