Be kategorijos

Žemė išlaisvinta iš tamsos zonos

    Kaip nuostabu stebėti žmogaus šviesos sklaidą. Kaip šaltyje sukaustytos gėlės žiedas, pajutęs saulę, atveria savo lapelius ir švyti, taip ir jūs, pajutę Kūrėjo Meilę, skleidžiatės ir švytite. Ateis laikas ir tą švytėjimą patys pajusite ir pamatysite. Ateis laikas ir šaltis nuslinks nuo jūsų širdžių ir jūs gyvensite santarvėje su savimi, su Dievu ir su visais žmonėmis. Santarvėje su visa gamta. Jūs pajusite bendrą alsavimą, norą gyventi meilėje ir šviesoje. Šie jausmai jau skleidžiasi jumyse, jie tvirtėja. Jie turi taip įsitvirtinti, kad nebejaustumėte abejonės jog subtilusis pasaulis egzistuoja, kad esame mes, Pakylėtieji Valdovai, kad virš visa ko yra Kūrėjas, kuris tau, žmogau, suteikė begalinę minties ir veikimo laisvę.

Išmok išjausti besąlyginės meilės jausmą. Tu pamatysi, kiek daug džiaugsmo atsiras tavo širdyje, kai tą jausmą išgyvensi. Tu būsi laimingas ir stiprus. Stiprus dvasia. Tu norėsi ir galėsi padovanoti savo išgyvenamos meilės jausmą kitiems. Tu spinduliuosi gerumu ir laime. Ir tai atvers vartus į kitokį gyvenimą. Gal jums vis užkliūva tie žodžiai – į kitokį gyvenimą? Bet pažvelkite į žmonijos istoriją – niekas nestovi vietoje. Nuolat vyksta virsmas. Ir dabartinio momento virsmas yra gražus. Jūs pakylėjate savo sąmoningumą, jūs išreiškiate kokybiškesnį meilės jausmą, jūs pradedate mąstyti globaliau, atviriau priimate informaciją iš Visatos informacinio lauko. Virsmas jaučiasi, nes jūs kasdien vis labiau atsiveriate Kūrėjo meilei ir išminčiai. Jūs susiliejate su tuo pasauliu, kuris yra šalia jūsų, bet dar jūsų nepažintas. Mes esame čia, šalia jūsų. Ir pirmą kartą Pakylėtieji Valdovai esame taip arti žmogaus. Ne prie vieno išskirtinio žmogaus, o prie visų žmonių. Yra daug tamsių vietų, kur vis dar sunku prasiskverbti mūsų šviesai, bet mes esam čia, Žemės erdvėje. Mes vaikštome po Žemę kartu su jumis.

 Jūs atlaisvinote Žemę iš tamsos energetinės zonos ir mes sugrįžome į Žemę visu savo materialiu kūnu. Kol kas jūs mūsų nematote žemiškąja akimi, bet vibracijos kils, mūsų energetika susilies ir vienas kitą pajusime dar geriau ir aiškiau.

Nuostabus laikmetis. Žemė atsigauna. Atsigauna jos vidinė jėga, jos meilės energija. Tai nuostabus laikotarpis. Pagaliau Žemė laisva nuo suvaržymo, kuris jai buvo duotas pagal Kosminius dėsnius. Tas juodos energijos srautas, kuriame sukosi Žemė, tai ne žmonių sukurtas negatyvumas. Tai žemų vibracijų energijos sluoksnis, kuris buvo apribojęs sielos išraišką iki minimumo. Tokia buvo Dievo valia. Sielos įėjo į žemiausių vibracijų energetinį lauką, apribojo savo gebėjimus ir suvokimą, atribojo save nuo paties Kūrėjo ir žengė per gyvenimą savo formuojamu keliu. Tuo laikotarpiu Pakylėtieji Valdovai gyveno Šambaloje. Jie buvo pasitraukę iš Žemės erdvės ir informaciją duodavo iš eterinio lygmens. Dabar Žemė atsilaisvino iš žemų vibracijų lauko. Dėka žmogaus evoliucijos, dėka Pakylėtųjų Valdovų šviesos energijos, Žemė atsilaisvino, atlaisvindama patį žmogų nuo įpareigojimo gyventi žemų vibracijų pasaulyje. Dabar liko atsilaisvinti tik nuo paties žmogaus suformuoto negatyvumo. Bet kaip žmogus jį sukūrė, taip jį ir sunaikins. Viskam savas laikas.

Pakylėtieji Valdovai šiam procesui atidavė daug energijos, todėl turiu prašymą į kiekvieną atvirą širdį: pasimelskite už mus taip, kaip mokate. Dovanokite mums savo meilę,  švelnumą ir mes vėl atsigausime, sustiprėsime ir kartu žengsime į naują gyvenimo etapą.

Su meile, Sanat Kumara

 

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *