Viešpats Maitrėja

Kylančios abejonės

  Jums atsiveria naujos veiklos galimybės. Tai savo pasaulio kūrimas. Kai tai išmoksite, atsivers kitos galimybės – realaus pasaulio suvokimas ir gyvenimas pagal kitus dėsnius. Nesinorisi jūsų širdyje įvelti sumaišties, kalbant apie realųjį ir iliuzinį pasaulį. Nes tai, kas jums realu, neatitinka tikrovės, o tai kas iliuzija taip pat neatitinka tikrovės. Kaip jums pasirinkti kas teisinga, o kas klaidinga? Nenusiminkite, žinojimas ateis su laiku. Jūs turite daryti klaidų, kad suvoktumėte, kokią galią turi jūsų mintys. Turite mokytis, o be tam tikrų veiksmų nebus ir išmoktų pamokų. Todėl, žengiant savęs pažinimo keliu, jūs nuolat įsivelsite į iliuzines pinkles ir ta iliuzija atrodys kaip tikroji realybė. Bet, prisiminkite, turite švarų kanalą, mes jį saugom ir globojam ir visados žinia ateis ta, kuria galite tikėti. Tada jums kyla mintis, ar ir tai nėra iliuzija? Viskas yra sąlyginai iliuzija ir jos nereikia labai bijoti, bet jūs turite protą ir širdį, todėl patys turite įvertinti kas jūsų gyvenime naudinga, tikslinga, reikalinga. Niekas kitas negali už jus pasakyti, kas jums yra reikalingiausia. Žinoma, Mokytojai visados pasiruošę jus vesti teisingu keliu, bet jūs einate savo mokyklą, ne Mokytojai. Jūs priimate sprendimą tikėti savo Mokytoju ar netikėti. Jei netikėti, tai kuom tikėti? Tik savimi? Tik Dievu? Variantų vėl daugybė ir vėl jie teisingi, nes tai jūsų mokykla ir tik išėję tam tikrą mokyklą galite suvokti, kas buvo teisinga, o kas klaidinga. Juk sakėme, kad žmogų sudaro tiek tamsa, tiek šviesa. Ir abi šios dalys turi pasireikšti jūsų gyvenime, kad galėtumėte įvardyti, kas jumyse yra tiesa, o kas yra šviesa.

Suvokite, juo arčiau tikrosios realybės esate, juo mažiau yra aiškus pagrindas. Juo mažiau konkretumo. Viskas yra tiesa, kas egzistuoja. O tu, žmogau, renkiesi su kuria tiesos dalimi gyveni. Tu esi kūrėjas ir tu renkiesi. Ir viską, ką pasirinksi bus reikalinga, nes kitaip nesuvoksi kas teisinga, o kas neteisinga.

Žodžiu, juo arčiau tikrosios realybės, juo mažiau konkretumo. Lieka tik jūsų pasirinkimai kuo tikėti, su kuo gyventi. Priklausomai nuo ko, ką pasirinksite, jūs kilsite aukštyn (kelsite vibracijas ir sąmoningumas plėsis), arba krisite žemyn ir vėl kilsite. Jūs gyvenate amžinybėje ir tik pažinimas savęs ir aplinkos yra svarbiausia. O kaip pažinsi pasaulį, jeigu nerizikuosi, jeigu nieko nedarysi? Žinoma, jūs norite kuo mažiau klysti, bet jei nieko nedarysite savo tobulėjimo kelyje, jeigu nesistengsite kurti iliuzinio pasaulio – jūs neišmėginsite savęs, jūs nepažinsite kas buvo nereikalinga ir netikra.

 

Neliūdėkite kai klystate, bet visados siekite šviesos, gėrio, meilės. Jeigu jūsų širdis tyra, jus visados išves į teisingą kelią. Mokytojai nepaliks jūsų bėdoje, nepaliks nežinioje. Jums bus įvardyta, kas iš tikro blogai. Ir tai laimė – kai tau pasakoma, kas yra blogai. Tada tu suvoki klaidas ir žengi toliau. Kol tau niekas nesako, kad klysti – vadinasi nieko nedirbai, kad išgyventum pamoką.

Miela Violeta – Maitrėja. Tu pasimetei, svarstydama, kur tiesa, kur iliuzija, kaip elgtis tau, nes tu prisiimi karmą už kiekvieną savo pasekėją ir jeigu tu klysti, tu į neteisingą kelią nuvedi daugybę žmonių. Ir dabartiniame laikotarpyje, kai tavo knygos pasiekia daugelį žmonių širdis, tau šis žinojimas ypatingai svarbus. Bet tu pasižiūrėk į savo gyvenimą ir paklausk savęs (ką tik sakiau, kad tik pats žmogus turi priimti sprendimą dėl tiesos) ar tu norėtum atsisakyti tų žinių, kurias iki šiol gavai? Ne, nenorėtum. Kodėl? Nes tu jautiesi laiminga, išgyvendama tas žinias, bendraudama su mumis. Jei tu dabar esi laiminga, tai kam keli sau abejones ir neišspinduliuoji pasitikėjimo savimi? Suprantu, tu mumis pasitiki, bet suabejojai ar tai iliuzija, ar realybė? Mes esame šalia tavęs – tai yra realybė. Visa kita tik tavo pasirinkimas. Tikėjimas tuo ar netikėjimas priklauso tik nuo tavęs. Ir nuo tų sprendimų priklausys formuosi sau didžiulę karmą ar ne.

Tiesa, tu jauti, kaip mes šaipomės iš tavęs. Violeta – Maitrėja, tu gi žinai, ir mes žinome, kad mūsų draugystė amžina, kad mes einame kartu jau daugybę milijonų metų. Tik šiame įsikūnijime tau ne taip lengva susitvarkyti su sąmonės blokais, bet tai karmos blokai. Patikėsi mumis gyvendama abejonių apsuptyje, karma atsilaisvins. Ir tu skleisi žinią apie mus dar stipriau ir tvirčiau nei iki šiol. Viskas yra gerai. Mes esame šalia. Kūrėjas ir tas juokiasi iš tavo neteisingų pasvarstymų. Vietoj to, kad kurtum, tu išeikvoji energiją svarstymams, abejonėms. Čia jau tik tavo pasitikėjimo klausimas. Ir jeigu sakome, kad kažkas klysta – tai taip ir yra. Kai tu klysi – sakysime ir tau. Negali abejoti mūsų žinia, nes tu jau seniai įsitikinai jos teisingumu. Negali abejoti ir savimi, nes mes jau seniai įsitikinome tavo gebėjimu prieiti iki tiesos.

Tau kyla abejonės, nes peržengi savo suvokimo ribą ir tai, ką jauti širdimi vėl kelią įtampą. Buvo laikas, kai ta įtampa pasireikšdavo psichologinės baimės priepuoliais, dabar tik nerimas kyla ir abejonės. Bet su tuo susitvarkysi. Eik ramiai savo keliu, kurį tau nurodom, vykdyk tai, ką liepiam ir tu atidirbsi karmą, sąmonės blokai atlaisvės ir suvokimas prasiplės. Prisimink, kas tu buvai prieš 10 metų ir kas esi dabar, kai sistemingai, nuosekliai vykdei gaunamus nurodymus. Argi verta nepasitikėti tuo, ką tu darai? Pasitikėk savimi, nes mumis jau tiki.

Kodėl taip viešai kalbame apie abejones ir pasitikėjimo klausimą? Todėl, kad tai palies kiekvieną savo laiku. Kiekvieną, kaip ir bent kuri buvusi žinia iki šiol. Atvirai ir paprastai kalbam apie vieno žmogaus išgyvenimus, nes jūs esate žmonės, tie išgyvenimai palies ir jus.

Sėkmės, savo pamokų formavime ir tiesos pajautime, su meile

Viešpats Maitrėja

Dalintis:

1 komentaras apie “Kylančios abejonės”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *