Andrijanas Hošė

Apie Mokytojų pasirinkimą

      Dvasios Mokytojas – tai vedlys, kuris padeda žmogui žengti sielos keliu. Žmogaus protui kai kada būna sunku susivokti tiesose, nes jos vertinamos pagal to laikotarpio žmogaus gebėjimą suvokti aplinką, suvokti gaunamas žinias. Kai kada tiesos pasirenkamos ne tos, kurios išvestų žmogų iš dvasinės aklavietės. Tiems ieškojimams ir atradimams reikalingas Dvasios vedlys, tai yra Mokytojas, kurį padeda pasirinkti Karminė Valdyba. Jums yra suteikta galimybė iki gruodžio 23 dienos kreiptis į Karminę Valdybą ir paprašyti, kad jums skirtų Mokytoją. Jūs galite įvardyti tą Pakylėtąjį Valdovą, kuris jums artimiausias ir priimtiniausias. Karminė Valdyba nuspręs ar esate pasiruošę bendradarbiauti su Dvasios Mokytoju, ar  vis tik jūsų karminis bagažas neleidžia dar iki galo atsiverti šviesos srautui, kurį galėtų suteikti Mokytojas. Bet garsiai išreikštas jūsų siekis, tai atvertos durys į pažinimą tiesos, tai jūsų laisvos valios išraiška, kuri formuoja ir atsakomybę. Atsakomybę už būsimus veiksmus. Jeigu paprašote Karminės Valdybos Mokytojo, o jį gavus, jūs nesiruošiate savęs keisti ir įsiklausyti į savo Mokytoją, tada jūs išnaudojate didžiulius gerosios energijos srautus, kurie suformuos dar didesnius karminius blokus, nei dabar juos turite. Jūs turite didžiulę galimybę susilieti su Mokytojo šviesa ir skleisti aukštas vibracijas savo aplinkoje, tuo keisdami savo ir aplinkinių gyvenimą, bet kartu jūs prisiimate atsakomybę, kad negyvensite, kaip buvote įpratę iki šiol, kad stebėsite save, kad valdysite save, kad sieksite visur ir visados skleisti Mokytojo šviesą, o ne pasigerinti savo asmeninį gyvenimą. Tik sąmoningas žmogus gali daryti teisingus sprendimus šiuo atveju. Nes paprašyti Karminės Valdybos Mokytojo ir Jį pamiršti ar reikalauti gerovės sau – tai jau nepagarba Mokytojui, kuri užtraukia jums karmą. Kai Mokytojas pats pasirenka mokinį, jis prisiima atsakomybę už jo veiksmus. Kai jūs renkatės Mokytoją, tai jūs prisiimate dvigubą atsakomybę už savo veiksmus. Nes savo veiksmais negalite pažeisti Mokytojo valios. Kalbu apie tai griežtai tiems, kurie gal iki galo neįsisąmonina kam reikalingas Mokytojas, kodėl jį būtina pasirinkti ir kodėl tokia griežta atsakomybė.

Žmonės gyvena daug tūkstančių metų, kol Mokytojas jį pasirenka. Jums atverta galimybė tą procesą labai pagreitinti. Jūs galite klysti savo veiksmuose, galite kilti ir kristi, bet gerbti ir siekti Mokytojo šviesos – privalote visados. Gavę Mokytoją, jūs įgaunate galimybę tiesiausiu keliu išeiti į savęs ir Visatos pažinimo kelią. Jums atsilaisvins sąmonės blokai, jūs galėsite aiškiau ir giliau suvokti viso Mokymo prasmę ir tai sudarys sąlygas kurti gyvenimą, kuriame įsitvirtintų tikrosios vertybės.

Jeigu jūs šiandiena ir gyvenate tam tikroje komforto zonoje, jeigu jums ir pavyko save kažkiek suvaldyti ir sukurti vidinę ramybę, bet apie aplinkos gyvenimą to nepasakysi. Jūsų pareiga iš savęs išspausti maksimumą, kad tik šviesa greičiau ir giliau sklistų per žmonių širdis. Tik iš širdies į širdį jūs galite perduoti besąlyginės meilės jausmą, kuris pažadina jūsų sąmonę gilesniam Visatos suvokimui. Turėdami Mokytoją jūsų veiklos prioritetai turi būti keičiami. Ne asmeninė gerovė svarbiausia, o Mokytojo valios įvykdymas. Pirmiausia, tą valią turėsite išmokti pajusti, bet prieš pareiškiant pageidavimą turėti Mokytoją, jūs turite žinoti ką reiks paaukoti. Jei tos sąlygos jus tenkina, tai kartu su Mokytoju jūs rasite bendrą kalbą ir kartu vykdysite Kūrėjo valią pakeisti žmonijos likimą, pakeisti jos gyvavimo kryptį.

Linkiu išsirinkti Mokytoją (-us), su kuriais atskleistumėte gražiausias ir geriausias savo savybes ir kurių dėka keistumėte aplinkos gyvenimą taip, kad žmogus, pirmiausia, savo aplinkoje nebijotų gyventi, nebijotų auštančios dienos, o džiaugsmingai sutiktų viską, ką gyvenimas jam siūlo, tiek pamokas, tiek dovanas.  Su meile,

Andrijanas Hošė

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *