Gautama Buda

Gyvenkite Dievuje

      Vaivorykštės spinduliai apgaubia Žemę ir keičia jos likimą. Kiekvienas pasaulis turi savo likimą, nes Kūrėjas yra numatęs kiekvieno pasaulio vystymosi kryptį. Vaivorykštės spalvų energijos apgaubia Žemę ir įneša į Žemę naujų energetinių spindulių. Man malonu matyti, kad žmogus sugeba peržengti savo ribotos sąmonės suvaržymus ir sugeba įžengti į erdvę, kurią galima išjausti, pamatyti tik trečios akies pagalba, arba kitaip tariant – širdimi. Visais amžiais buvo žmonių, kurie ieškojo tiesos ir gyveno pagal meilės ir išminties spindulius, bet buvo ir tų, kurie nuolat prieštaravo pokyčiams. Neįmanoma gyventi sąstingyje. Pokyčiai būna visados, bet jie arba dar labiau apriboja žmogaus vystymąsi, arba, atvirkščiai – atlaisvina senas dogmas ir leidžia žmogui vystytis pagal Kūrėjo planą.

Džiaugiuosi, tuo procesu, kuris vyksta per Violetą – Maitrėją ir jos komandą. Visados širdis nurimsta, kai Žemėje prabunda žmogaus aukštesnioji sąmonė ir ji sugeba pažadinti aplinkinių žmonių aukštesniąją sąmonę. Tai parodo didžiulį pokytį žmogaus (ir grupės), kurio sąmonė buvo vidutinio lygmens, bet kuris, pasitikėdamas vidiniu vedimu, atvedė jus visus į sąmonės praplėtimą ir gebėjimą dirbti su maldos ir meilės energija. Nuoširdus ačiū tam žmogui ir tegu jo siela toliau skleidžiasi visa jėga.

Procesas reikalauja naujų įgūdžių, kuriuos reikia pradėti formuoti jau dabar. Jūs esate dviejų pasaulių susiliejimo sankirtoje. Vadinasi, seni įpročiai ir įsitikinimai turi rasti bendrą atgarsį su tuo, kas į jūsų gyvenimą įeina naujai. Prisiminkite, kad jūs kuriate gyvenimą, jūs formuojate savo likimą. Bet ne likimas yra pats svarbiausias, o ši, dabartinė akimirka. Čia ir dabar jūs turite sukoncentruoti dėmesį į Kūrėją, čia ir dabar jūs turite būti Dievuje. Aukščiausios sąmonės atsivėrimas įmanomas tik Kūrėjo šviesoje, vadinasi, jums ypatingai svarbu išmokti gyventi Dievuje. Ši būsena jums neleis neteisingai elgtis kitų žmonių atžvilgiu, ji neleis augti jūsų ego. Jūs stengsitės suvaldyti visas negeras emocijas, neteisingus veiksmus. Nustosite skubėti ir išmoksite džiaugtis viskuo, kas vyksta aplink jus ar jumyse.

Nėra mygtuko, kurį paspaudus būtų įmanoma atlaisvinti aukščiausiąją sąmonę. Bet kokiu atveju jūs nesuprastumėte ten, subtiliajame pasaulyje, egzistuojančios tiesos, jei jūsų sąmoningumas ribotas. O sąmoningumas veriasi tik su kasdieniu žmogaus įdirbiu. Ir tai ne vien tik malda ar meditacija, tai nuolatinis darbas su savimi, nuolatinės pažangos kūrimas, siekis visur ir visados elgtis sąžiningai ir dorai. Nereikia bijoti išbandymų ar sudėtingų gyvenimo situacijų, jos tik sudaro galimybes jums augti, suteikia galimybes save išbandyti ir suvaldyti. Ne tik seminaruose ar nuolatinėse meditacijose jūsų vibracijos keičiasi. Jos keičiasi su jūsų įdirbiu kasdieniame gyvenime su aplinkiniais, su savimi. Nekaltinkite kitų žmonių ir neieškokite priešų. Nieko jūsų gyvenime nėra atsitiktinai, nei vieno žmogaus, nei vienos situacijos. Ir neliūdėkite, kad gyvenimas sudėtingas, o džiaukitės, kad galite tose sudėtingose sąlygose mokytis, galite atidirbti karmą ir galite bręsti. Atsiminkite, šalia jūsų nėra nei vieno priešo ir nei vieno nereikalingo žmogaus. Jei šalia tavęs yra sudėtingo charakterio žmonės, jie tau reikalingi. Nes tu neatidirbai karmos arba neišmokai pamokos. O pamokos gali nesuvokti ir visą amžių, jei kaltų ieškosi aplink, o nekreipsi dėmesio į savęs tobulinimą.

Mielieji, tik jūsų asmeninis tobulėjimas leidžia keistis Žemės energetiniam laukui, tik jūsų asmeninių pastangų dėka yra įmanomas pokytis kolektyvinėje sąmonėje. Todėl nenuolaidžiaukite sau, nesiblaškykite, o nuolat būkite Dievuje.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *