Gautama Buda

Pakylėtojo Valdovo įsikūnijimas Žemėje

   Džiaugsmas skleidžiasi širdyje. Jūs tikriausiai nesupratote ir neįsisavinote to, kas vyko vakar. O tai didžiulė šventė žmogaus gyvenime. Jo siela atsiskleidė ir jis suprato, kas Jis yra. Pakylėtieji Valdovai dažnai įsikūnija Žemėje tam, kad neštų žinią  pasauliui, kad skleistų subtiliojo pasaulio vibracijas. Ir šiandien (2018 01 07) pagaliau išsiskleidė vieno iš Pakylėtųjų Valdovų energija žmogiškajame kūne. Jums teko didžiulė laimė būti to proceso liudininkais ir stebėtojais. Pakylėtasis Valdovas Andrijanas Hošė pirmą kartą įsikūnijo Žemės erdvėje, o kai Jo žemiškasis kūnas, pasiekė nušvitimą, tai Jis jau gali formuoti savo ašramą subtiliajame pasaulyje. Ką reiškia Ašramas subtiliajame pasaulyje? Tai, kad formuojasi konkreti erdvė, kuri priklauso tik Pakylėtajam Valdovui. Toje erdvėje formuojasi Jo sąmonės pasaulis. Ta sąmonė gali suteikti spindulį bet kokiai gyvybės formai ir suteikti tiek Išminties, tiek Meilės energijos. Subtiliojo pasaulio erdvė kupina pačios įvairiausios energijos, bet kiekviena ta energija gali turėti savo tašką erdvėje, kur ji bazuojasi, dirba, formuoja Išminties ir Meilės spindulius kitiems materialiems ir nematerialiems pasauliams. Žmogiškajam protui nėra lengva suvokti tų ašramų prasmės, bet apie tai kalbėsime vis daugiau, nes jūsų pažįstamas Pakylėtasis Valdovas Andrijanas Hošė pradeda formuoti savo ašramą subtiliojoje erdvėje. Savo žemiška kasdiene veikla, perpildyta dieviškosios išminties ir meilės, Jis formuoja savąją erdvę, Jis įsitvirtina tarp kitų Pakylėtųjų Valdovų ir pradeda veiklą susietą su žemiškuoju pasauliu.

Andrijanas Hošė jums rašė laiškus iš subtiliosios erdvės, dabar jis Žemėje ir Jo veikla pasireikš per žemiškąjį Violetos – Maitrėjos kūną. Jos, Violetos – Maitrėjos, žemiškoji sąmonė susilies su jos, Andrijano Hošė, aukštesniąja sąmone ir skleisis dieviškoji energija, kurią sugeba perduoti Pakylėtasis Valdovas. Žinoma, reikia laiko žemiškajam protui susivokti kas įvyko ir kaip jam toliau gyventi, bet viskas bus labai paprastai. Žemiškajam protui nėra reikalo pergyventi, svarstyti ar atmesti gautą informaciją. Jam reikia ramiai ir paprastai priimti žinią, su tuo susigyventi ir leisti veikti savo aukštesniajai sąmonei.

Žemiškoji sąmonė nušvito, įvyko pakylėjimas savo energetinio lauko į daug subtilesnį energetinį lauką. O tai leido aukštesniajai sąmonei išsigryninti ir pasireikšti Žemės erdvėje tiesiogiai per materialų kūną. Todėl Aš, Gautama Buda, sveikinu Andrijaną Hošė, pradedant savo nuostabią kelionę per pasaulius. Stiprybės ir ištvermės Tau formuojant dar nuostabesnį žemiškąjį pasaulį, lai visos tavo subtiliajame plane suformuotos idėjos materializuojasi, o Tavo šviesa ryškiai sužiba energetiniame pasaulyje. Būk pasveikintas, o Tavo ašramui siunčiu savo meilės ir išminties spindulį. Priimk tokius spindulius iš visų Pakylėtųjų Valdovų, kurie nori prisidėti prie tavo žemiškosios ir dangiškosios veiklos. Įsikūnijimas Žemėje pareikalavo iš tavęs daug subtiliosios energijos, bet procesas sėkmingai realizavosi, ir tau ši energija atsistatys su mūsų pagalba ir žmonių meilės dėka. Violeta vakar aiškiai suvokė, kad tik draugų meilės dėka pavyko sulipdyti jos išskaidytą energetinį kūną, bet tam komanda ir reikalinga – bendrų procesų vykdymui. Stebėkite kaip viskas keisis….

 

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *