Serapis Bėjus

Būkite drąsūs

Laikmetis reikalauja didžiulių pastangų keistis. Jūs negalite stovėti vietoje ir gyventi pagal senus įpročius. Turite keisti viską: miego rėžimą, mitybą, sportą. Turite atsisakyti sunkių minčių, nustoti sau „bambėti“, nustoti kurti rūpesčius mintyse. Atsipalaiduokite ir pradėkite daryti žingsnius. Norėti gyventi laimingai – nepakanka. Reikia daryti žemiškus veiksmus, kad gyventumėte laimingai. Niekam laimė nenukirs iš dangaus, ją reikia kurti savo elgsiu. Todėl būkite drąsūs, ryžtingi, pasitikintys savimi ir realizuokite senas svajones, vykdykite seniai suformuotus savo gyvenimo planus, kuriuos dėl kažkokių priežasčių pastūmėdavote į šoną. Judėkite, veikite ir pamatysite, kad ir visata jums padeda. Tik pirmas žingsnis turi būti jūsų, ir tai turi būti ne noras, o veiksmas. Ir ne kada nors, o dabar.

Kiekvienas dovanų gauna tiek, kiek yra vertas. Ir vertas ne todėl, kad yra geresnis už kitus, o todėl, kad jis daro daugiau nei kiti. Ir tu daryk daugiau, nei darei prieš tai. Pagalvok, kur be reikalo leidi savo laiką ir perdėliok prioritetus, ką iš tikro turėtum daryti, kad pasiektum savo laimę, savo vidinę laisvę. Būk drąsus, pasiryžk kitaip gyventi ir pažadus sau vykdyk. Tu gali, tu gi žinai, kad gali. Tai kodėl to nedarai? Bijai, kad nesupras kiti? Vadinasi, sureikšmini save ir nori atrodyti geras. Nenori, nes pokytis reikalauja pastangų? Tai ir nesvajok apie laimę. Jei tu tingi dėti pastangas pokyčiui, vadinasi tos laimės ir nenori. Tai ir nesakyk, kaip sunku ir neįdomu gyventi. Tu pats renkiesi kaip gyventi. Niekas kitas tavęs nevaržo, kaip tik tavo baimės.

Būk drąsus, žmogau, ir vertink gyvenimą, kurį tu gavai. Ir nereikia jo „prastumti“, jį reikia išgyventi. Vardan savęs, vardan šeimos karmos išvalymo, vardan savo vaikų ir anūkų ateities. Neformuok blokų, kurie neleis lengvai ir paprastai gyventi tavo vaikams. Valykitės patys, bręskite patys, keiskitės patys ir Dievas bus šalia su savo meile ir gerumu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *