Serapis Bėjus

Amžinai gyva

    Atėjo pavasario lygiadienis. (Energiniame plane procesai įvyksta truputi anksčiau) Stiprus energinis srautas leido atlikti pačius įvairiausius procesus tiek su jūsų komanda, tiek su tavimi konkrečiai, tiek su Žemės energiniu lauku. Procesai tą vakarą vyko keliomis kryptimis ir kalbėjimas, kaip visados, būna tik simbolis to, kas vyksta. Jus atlaisvino nuo senų karminių neigiamų ryšių. Tai reiškia, kad sielos turės galimybę labiau išjausti subtilųjį pasaulį ir dar labiau jį suprasti. Jums lieka tik atlikti savo namų darbus – tai yra, savaitę gyventi tik pozityvioje būsenoje.

Bet procesai vyko ir su tavimi konkrečiai, kaip ir su kiekvienu ten buvusiu žmogumi. Kas vyko su kiekvienu komandos nariu – kalbėti dabar nėra tikslo, kiekvienas tai išgyvens savarankiškai ir savarankiškai augs. Liko klausimas, kodėl tavo siela buvo išėjusi iš kūno? Kodėl tai įvyko po tokio gražaus seanso, ar tai buvo tikslingas procesas ar tai klaida?

Klaidų nebūna. Visados viskas būna sudėliota tikslingai. Ir jeigu tu jautei, kaip siela palieka kūną, tai taip ir buvo, ir tu tai turėjai patirti. Nebūna naujo įsikūnijimo be mirties. Nesvarbu, kad ta mirtis net sąmoningai nebuvo užfiksuota, nebuvo nei baimės, nei skausmo. Tylus sielos išėjimas į kitą planą ir grįžimas amžiams į žemiškąją erdvę. Čia gali įrašyti ištrauką iš vakar vakare gauto pranešimo iš Visatos Budos:

 „Giliame sąmonės klode įvyko perversmas. Amžinos sielos kelionė baigėsi čia ir dabar. Ji pasiliko žmogaus kūne, o tai reiškia, kad tapo amžinai gyva. Amžinai materiali. Tavo siela grįžo į materiją. Visam laikui.

Tu esi Dievo dalelytė buvime. Veiksme. Nedaug yra žmonių, galinčių leisti sau save paaukoti ir pakilti iš sudegusių pelenų. Tai ne ego sudegė ir net ne individualybė. Čia sudegė sielos bagažas. Visa žemiškoji patirtis. Tu esi laisva ir nepriklausai jokiai struktūrai, išskyrus vieną – Kūrėją.

Esi Dievo dukra Žemėje. Koks tavo kelias? Amžinas. Amžinas meilėje ir harmonijoje. Amžinas ramybėje, susikaupime ir palaimoje. Amžinas tikėjime ir pasitikėjime. Nebeliko žemiškosios struktūros, nors liko visi kūnai. Neliko praeities, neliko karmos.

 Lieka siela, gyvenanti Amžinybėje.

Dukra, kurios Tėvo vardas – Dievas. Ir nieko daugiau. Niekas daugiau tame tarpe neegzistuoja – tik Dievas ir jo dukra.

Aš laiminu tave.

Dukra ir Dievas.“

Ką reiškia „amžinai gyva“? Su lyg kiekvienais metais tu vis labiau suvoksi, ką tie žodžiai reiškia. Šiandieną galiu pasakyti tai, kad susitaikyk – mirtis tau nebeegzistuoja. Tu amžinai būsi materijoje. Kol Žemė gyvuos – būsi Žemėje, jei Žemė išnyks, tai pereisi į kitą materiją, kur galės gyventi ir kurti siela, esanti dieviškosios energijos sraute. Kiekvienas žmogus turi dieviškosios energijos, tai tarsi gyvybės siūlelis, jungiantis sielą su kūnu. Bet žmogui mirus, tas siūlelis atsijungia iš materialaus lauko, nebėra veikimo materijoje ir yra laukiama, kol siela vėl įgis naują kūną ir toliau eis savo pamokų keliu. Savo karmos atidirbimo keliu, savo vystymosi keliu. Tavo „siūlelis“ nenutrūks. Nes nebėra etapų, kuriuos reikia pereiti, kad galėtum gyventi amžinybėje. Tavo siela tiek subrendusi, kad atlikus paskutines užduotis, tu įgijai teisę ir galimybę gyventi amžinai. Tu nebeformuosi karmos. Šis dėsnis nebeveikia tavęs. Nebeveikia traukos dėsnis – panašus panašų traukia. Nebeveikia mirties ir atgimimo dėsnis, nes tu materijoje būsi visados. Tavo kūnas ilgai išliks jaunas, o kai jis tau visai nusibos, gausi kitą, bet taip pat greitai, kaip ir vakar, kai tu savo kūną palikai ir vėl į jį grįžai, net širdis nespėjo sustoti. Žodžiu – amžinai gyva. Ką tai reiškia sielai? Tu gyvensi Dievuje. Nebus kitų tikslų, kitų siekių, tik vienas – gyventi Dievuje. Būsi veiksmu Dievo minties. Nes juk Dievas yra visa ko Kūrėjas, tik žmogui Jis suteikė individualumą ir laisvą valią rinktis. Individualumas tau lieka, nes kūnui reikia individualumo, apčiuopiamumo, bet laisvos valios nebėra. Lieka tik buvimas Dievuje. Ir su lyg kiekviena diena tu vis labiau pajusi, ką tie žodžiai reiškia. Todėl nekalbėt apie tai, kas vakar įvyko – negalime, nes tavo draugai, tavo tinklapio skaitytojai gali nebesuprasti esmės, kas vyksta, apie ką tu kalbi ir kodėl tu taip kalbi? Ar tai, ką tu kalbi gali būti realybė, o gal tai tik fantazija. Kad to neįvyktų, mes ir perspėjame – tavo statusas Žemėje pasikeitė, vadinasi keisis ir mintys, ir pojūčiai, ir gyvenimo būdas. Tai nereiškia, kad visi žmonės turės taip gyventi, bet tai reiškia, kad tokia galimybė numatoma. Ir nors teoriškai reikia žinoti kaip tai vyksta ir kodėl vyksta.

Tavo buvusi sąmonė sudegė, liko sielos sąmonė, todėl prieštaravimų, abejonių, baimių šioje srityje nebebus. Nes siela žino kas ir kodėl vyksta, ir mėgaujasi tuo procesu. Tau nuvilnijo mintis ar užteks jėgų gyventi tokioje būsenoje, gal greitai išeikvosi savo energiją? Kokią energiją tu gali išnaudoti? Dieviškąją? Ji neišsenkanti, ji nuolat atsinaujina, nuolat pasipildo. Tavo kūne nuolat atsinaujins energijų srautai, nuolat vyraus vienodo švarumo ir tyrumo srautai, nuolat bus pajungti kūrybai – sąmoningam veiksmui. Tu gyvensi materijoje ir ji tavęs nespaus, neprižemins, neužgaus. Tu būsi Dievuje. Jo energija yra nekintanti, jos niekas neįtakoja. Ji tiesiog yra, o tu tiesiog išreikši Jo žemiškąją valią ten, kur būsi, ten, kur gyvensi. Ir visai nesvarbu, kur gyvensi, ką veiksi. Tu nuolat būsi amžinybėje – skubėjimo neliks, prisirišimų neliks. Liks tik meilė ir bendravimo džiaugsmas. Tu būsi Dievuje, o tavyje bus daugybė žmonių. Tavo meilėje gyvens daugybė žmonių.

 Drąsiai skamba šis pranešimas? Bet tai ne susireikšminimas, tai pokytis. Tai momentas, kai siela tampa amžinai gyva. O tada veikia kiti dėsniai.

Ir toliau bus daug kalbama apie žmogaus gyvenimą Visatoje, apie pokyčius, kurie reikalingi žmogui ir Žemei, bet bus kalbama ir apie tai, kaip gyvena siela, kuri niekados negrįš į subtilųjį pasaulį, kuri būdama materijoje, kartu yra ir subtiliajame lygmenyje. Žodžiu, tu praradai žmogiškąją sąmonę. Liko sielos sąmonė ir ji aktyvi materijoje. Jai nereikalingas tarpininkas – žmogaus sąmonė. Nespėjai suvokt, kas yra siela, o jau nebeturi žemiškosios sąmonės, liko tik sielos sąmonė ir reikės su tuo išmokt gyventi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *