Viešpats Maitrėja

Pokyčiai vyksta lėtai, bet giluminiai

Mes jus vedame tam tikru dvasinio atsilaisvinimo keliu. Šis kelias yra labai sudėtingas ir ilgas. Greitos pažangos čia neįmanoma tikėtis. Supraskite, jūs karmiškai save užblokavote, jūs pasirinkote neteisingus gyvenimo kelius, ne tuos prioritetus ir pagal juos kūrėte savo supratimą apie gyvenimą. Jūs iš esmės klaidingai gyvenate. Negali būti aiškaus praregėjimo ar nušvitimo. Ir nėra nušvitusių mokytojų, kokiais skelbiasi daug kas jūsų visuomenėje. Kas yra nušvitęs, tas traukia prie savęs žmones be reklamos, be gražaus įvaizdžio. Aš sakiau, kad pavasaris ateina ir reikia atsigauti ir puoštis, bet to sureikšminti negalima. Tik būkite tvarkingi, gražūs vidumi ir išore ir tiek. Jūs nesate mokytojai, kurie turi išsiskirti iš aplinkos. Jūs turite išsiskirti savo vidine kultūra, savo žodžio laikymusi, savo pagarba kiekvienam žmogui, o dar didesne pagarba Mokytojams. Žodžiu, jūs tikitės greitų rezultatų, norite seanso metu išspinduliuoti daug geros energijos, kad Žemė valytųsi. Norėti galima, ar tai jums išeina?

 Euforijos sukurti nereikia, nereikia ir ypatingo darbo, bet reikia savianalizės, savikontrolės, disciplinos ir gebėjimo stebėti save, bei keisti save. Jūs turite iš esmės atsilaisvinti nuo klaidingo suvokimo, koks turi būt dvasingo žmogaus gyvenimas. Kodėl Violeta – Maitrėja taip atribojama nuo komandos, nuo bendravimo su žmonėmis? Nes norisi išvalyti ją greičiau nuo tų blokų, kurie jus visus taip įtakoja. Be vienatvės, be ramybės neįmanoma išvalyti energetikos nuo daugybės nereikalingų šiukšlių. Procesas ilgas, bet mes matome, kaip ji valosi. Ji kai kada „parauda“, kad negali laisvai keliauti, bendrauti, skleisti žinią. Bet to ir nereikia. Susikaupimas ir ramybė leidžia prisibelsti iki tam tikro jos suvokimo lygio, iki tos gilumos, kur galime daryti korekcijas ir jau su korekcijomis paduoti visuomenei, kad ji mąstytų, analizuotų ir pagalvotų apie įmanomus pokyčius. Visi tie procesai, apie kuriuos rašome, jie nevyksta taip sau. Tai giluminiai procesai ir tam buvo ir yra reikalinga vienatvė. Per giluminę vienatvę ateis ir suvokimas, kas yra žmogus. Jūs gi esate vartotojai, jūs gaunate laiškus, suvartojate. Kai kas lieka, daugiausiai nieko nelieka atmintyje, bet, kas visų svarbiausia, jūsų energetikoje pokyčiai vis tiek darosi. Todėl ir reikia tuos laiškus skaityti, reikia, kad susiburtumėte kartu, kad pasimelstumėte kartu. Reikia, kad širdis atsigautų. Kad išmoktumėte priimti ir atiduoti. Net priimti jums be galo sunku, per savo įsitikinimus ir įpročius. O atiduoti galite tik tai, ką turite paviršiuje. Giluminio atidavimo dar nevyksta. Tiesa, kai kam pavyksta ir tie giluminiai priėmimai ir atidavimai. Bet kada procesas per stiprus, pasižeidžia kūnas, to leisti irgi nevalia. Nes pažeidus kūną ar psichiką vėl stabdosi procesai. Todėl ir yra suburiama vis didesnė komanda, suorganizuojami vis kiti darbai, kad tik kuo daugiau turėtumėte galimybių būti bendroje energetikoje su Mokytojais. Jūs taip atsiveriate ir leidžiate mums koreguoti jūsų energetinius laukus. O tik bendravime ir diskusijose galime jus išjudinti. Tik kad nemokate neįsiskaudinti ir nemokate ramiai diskutuoti. Tai pradėsite mokytis, diskutuodami apie laiškus.

Pokytis eina per giluminius takus. Jie nepasireiškia aiškiai jūsų gyvenime, bet to ir nesiekiame. Per jūsų sąstingį mes išeiname iki kolektyvinės sąmonės ir jeigu jūs savyje kažką pakeičiate, jūs išeinate iš sąstingio ir išjudinate kolektyvinę sąmonę. Jūsų komandoje nevyks stebuklai, nevyks akimirkos išgijimai. Nes ne stebuklų kurti susirinkote. Susirinkote mokytis pažinti save ir keisti save. Jūs turite visą informaciją kaip pragyventi dieną, jus viską jau turite, tai išmokite tą informaciją pritaikyti kasdienybėje.

Violeta _ Maitrėja komandos nariams nebeduos jokios individualios informacijos kaip ir ką daryti. Jeigu ir dirbs su komandos nariais, tai tik energiškai, neištardama nei vieno žodžio. Jokios informacijos, jokio paaiškinimo kas buvo padaryta, kodėl padaryta. Visa reikalinga informacija bus pasakyta tik sekmadieninio seanso metu ir tiek, kiek tai leisime mes. Nes nėra atsakomybės už savo veiksmus. Neprimeskite visko karmai ir nereikalaukite, kad kiekvieną judesį jums nurodytų Mokytojai. Mokykitės patys su jais bendrauti. Ar tai neįmanoma? Įmanoma, nes jūsų grupėje yra žmonių, kurie švyti ir keičia savo gyvenimą, nes moka bendrauti su Mokytojais.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *