Arkangelas Rafaelis

Apie regėjimus

Būkite palaiminti, būkite mylimi ir mylintys. Žemė atsinaujina ir padeda atsinaujinti žmogui. Prabunda gyvybė, žmoguje taip pat prabunda naujos viltys, nauji siekiai. Ir visa tai gali išsipildyti. Aš atėjau į Žemę tam, kad galėčiau su jumis pakalbėti apie atsiveriančius dvasinius gebėjimus.

Pasauliai susilieja ir kiekvienas žmogus tampa jautresniu, labiau pajaučiančiu nematerialią aplinką. Čia slypi dovana ir prakeiksmas. Dovana, nes žmogus išjaučia dieviškąsias energijas, prakeiksmas, nes žmogus susiduria su tamsos jėgomis, kurių nesupranta ir nemoka su jomis gyventi. Neturėkite minčių, kad tamsos jėgą galima nugalėti. Žmogus neturi tokios jėgos. Jūs galite tik pasirinkti šviesą ir gyventi šviesoje. Todėl, kai atsiveria regėjimai ir jums darosi sunku juose susivokti, jeigu jūsų mintis pradeda kažkas valdyti, jeigu jums baugu – vienintelė išeitis yra kreiptis į Kūrėją, kreiptis į mane ir paprašyti apsaugos. Jūs vieni nesusidorosite su ta jėga. Žmogus turi laisvą valią rinktis. Ir tai valiai paklūsta visi: tiek šviesos srautai, tiek tamsos srautai. Jeigu jus aplanko tamsios jėgos – vadinasi patys juos prisišaukėte. Gal buvote blogos nuotaikos, gal pikti, o gal jums buvo įdomu juos pamatyti ir turite „draugus“. Turite norėti jų atsisakyti, turite atsisakyti galių, kurias suteikia tamsos jėgos, turite atsisakyti gebėjimo matyti tamsos pasaulį. Nereikia jo matyti. Nesvarbu, kad jis egzistuoja, bet jūs galite puikiai gyventi ir be to pasaulio. Suvokite, jūsų mintis yra kūrybinga, turi realizacijos galią. Jeigu dėmesį sutelkiate į tamsą, jūs ją maitinate, auginate, stiprinate. O stipri jėga gali užvaldyti jus pačius ir nebepakaks tik jūsų laisvos valios pasirinkimo, nes jūs tą valią jau būsite praradę. Todėl ir sakau, nežaiskite su regėjimais, ir nesistenkite matyti tamsos. Nesvarbu ar tai susieta su praėjusiais žmonių gyvenimais, ar su dabartine situacija. Yra žmonių, kurie gali pamatyti tamsos pasaulį, bet tik tada, kai mes iš subtiliojo pasaulio juos saugome ir kai tas pamatymas yra reikalingas, suteikiant pagalbą žmogui. Bet, žinokite, didesnę pagalbą suteiksite, kai padėsite žmogui pamatyti jame esančią šviesą, o ne tamsą. Nestiprinkite tamsos savo emocijomis, savo kalbomis, savo įsigilinimu į regėjimus, kurių jums nereikia. Jūs pradedate blokuoti šviesos srautų įsitvirtinimus jūsų energetiniame kūne ir iš karto prisirišate prie tamsos pasaulio, bei kuriate sau neigiamą karmą. Čia kalbu ir su tais, kurie „netyčia“ pradeda matyti ir su tais, kurie kovoja su tamsos pasauliu. Jūsų mintis turi realizacijos galią. Jeigu jūs valote žmogų, tai būkite atsargūs, nekalbėkite ko nereikia, nebauginkite žmonių. Paleiskite juos ramius iš savo namų. O tai, ką teko pamatyti, lai palieka tik jūsų mintyse. Nestiprinkite regėjimo su kito žmogaus emocijomis. To niekam nereikia. Ir vietoj to, kad padėtumėte, jūs sustiprinate tuos negeriečius. Minimalus dėmesys jiems turi būti. Ir tuo labiau, nereikia apie tai diskutuoti, aiškintis, kalbėti. Vis tiek visos tiesos nežinote, o savo energiją atiduodate tamsai. Ir tada jums paties pasidaro blogai, nes savo valia atiduodate energiją tamsos pasauliui. Nereikia jo neigti, reikia žinoti, kad jis yra ir įtakoja žmones, bet nereikia apie tai labai diskutuoti, o tuo labiau sukelti nerimą kitam žmogui.

 Žodžiu, atsiveriant neregimam pasauliui, jūs galite daug ką pamatyti, bet ir tuos matymus turite kontroliuoti. Tai nereiškia, kad turite išmokti matyti viską, kas atsiveria. Neregimas pasaulis ypatingai didelis, ir ten galite pamatyti daug nuostabių dalykų. Todėl rinkitės į ką norite sukoncentruoti dėmesį: į meilę, gerumą, ramybę, šviesą ar į intrigą, keistus dalykus, keliančius įtampą? Jūsų prigimtis jau yra iškreipta, nes jums visados įdomiau, kas aplink darosi bloga, o ne gera. Tai puikiai atsispindi jūsų žiniasklaidoje ir jūsų kasdienėse apkalbose. Jūs, neregėdami tamsos pasaulio, jį dažnai stiprinate. O ką jau kalbėti apie atsirandančius regėjimus. Žinoma, jūs nenorite susidėti su tamsa, bet ta iškreipta prigimtis sukelia norą paanalizuoti, koks ten blogis yra, ką jis gali, ką jis darė praeituose gyvenimuose ir t.t. Čia negalioja ta taisyklė, kad kai problemą išsiaiškini, ji atsilaisvina ir atsiriša karminės problemos. Ne, jūs pamatote dalį buvusių gyvenimų, bet tai neišlaisvina žmogaus (tik ypatingais  atvejais), o tik sukausto jo dėmesį ties tuo blogiu. Ir žmogus nuolat jį prisimindamas, jį tik  stiprina ir stiprina ryšius tarp savęs ir blogio. O tas blogis sugeba pataikauti ego struktūrai, jis sako: tau  reikia žinoti, tu gali karaliauti tame pasaulyje… ir tu gali karaliaut tame pasaulyje, bet nei sveikatos, nei sveiko proto pas tave nebeliks. Todėl valdykite regėjimus. Atsisakykite matyti tą blogį, kurio nereikia matyti, o jeigu jau pamatėte, tai nereikia bauginti kitų žmonių. Tyliai, ramiai, atlieki kas reikia ir suteiki žmogui vilčių sulieti savo gyvenimą su šviesos srautais. Tamsos jėga sužadina smalsumą tiek reginčiojo, tiek to, kuris klausosi. Ir abu pasineria į tamsos pasaulį. Abu jame mėgaujasi ir pamažu įsitvirtina tame pasaulyje.

Tema nėra labai šventinė, ypač prieš šv. Velykas, bet gyvenimas yra tęstinis ir pamokos nuolat ateina į jūsų gyvenimą. Tai kodėl ne dabar pradėjus koncentruoti dėmesį į šviesos pasaulį. Juk atgimsta pavasaris, atgimsta gyvybinė energija, tai pasinaudokite tais galingais srautais ir išneškite save į tikėjimą, į gerumą, į žinias, kurios jums padeda augti, kurti, skleistis ir padeda gerumą skleisti kitų žmonių širdyje. Visados jūs turite teisę rinktis. Net ir atsiveriant regėjimams, kurių patys nelabai kontroliuojate. Bet galite ir privalote kontroliuoti. Geriau dar dešimt metų nieko nematyti, nei jau dabar gyventi tamsos pasaulyje.

 

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *