Sanat Kumara

Dar kartą apie paprastus dalykus

     Gyvenimas įneša naujas bangas. Jūs turite jas pajausti ir prie jų prisitaikyti. Kiekvienas žmogus prisiima asmeninę atsakomybę už savo pažangą. Ko mes norime ir tikimės iš jūsų? Pirmiausia, norime, kad nustotumėte gyventi pagal inerciją ir susimąstytumėte, kaip galima gyventi kitaip, ko norite savo gyvenime ir kaip pajusti pilnatvę. Į šiuos klausimus teisingai atsakyti yra sudėtinga, nes jūsų sąmonė užpildyta įvairiausių nuostatų ir reikalavimų, kurie suformuoti per visą jūsų gyvenimą. Kai kurie iš jų yra teisingi, kai kurie tik sena informacija, kuri nebeturi prasmės ir daro neteisingą įtaką jūsų pasirinkimams. Kosminiai dėsniai reikalauja turėti kitokį požiūrį į gyvenimą. Pirmiausia jūs turite prisiminti apie savo ištarto žodžio galią. Visur ir visados stebėkite savo tariamus žodžius ir kokia emocija lydi tuos tariamus žodžius. Kiekvienas žodis įeina į kolektyvinę sąmonę ir jis turi išsipildymo galią. Net juokaudami stebėkite savo žodžius.

Stebėkite savo mintis. Jos ne tik materializuojasi, bet jos gyvena jumyse. Jos ardo jūsų energetinį lauką, jos pažeidžią jūsų sąmonę. Mintis – tai neištartas žodis, bet mintį taip pat lydi emocija ir viskas lieka jūsų viduje, jūsų energetiniame lauke. Jis ypatingai užterštas, nes nuolat formuojate mintis. Ir tos mintys ne vien kūrybinės, dažnai būna skausmo, pykčio, nuoskaudų, reikalavimų mintys. Mintyse žmogų ir pasmerkiate, ir nužudote. Atrodo, nieko blogo nedarote, tik mintimis kažką pasmerkiate, kažkam palinkite nesėkmės. Mintis turi materializacijos galią kaip ir ištartas žodis. Tik mintis labiau griauna tave, nei tą kitą žmogų. Mintyse neapkęsdami, pykdami, jūs ypatingai griaunate savo emocinį – mentalinį kūnus. Po to tie pažeidimai susiformuoja kaip ligos fiziniame kūne. Pagrindinė jūsų visų ligų priežastis – tai jūsų mintys ir jas lydinčios emocijos.

Tai pamokos, kurių vis dar neišmokstate. Kiek kartų sakome: gyvenkite džiaugsme, gyvenkite dėkingume, gyvenkite vidinėje ramybėje, nes jūs kitaip neapvalysite savo energetinių kūnų ir nepajėgsite atsilaisvinti iš egergorų, neatsilaisvinsite nuo tų žmonių apie kuriuos galvojate blogai, kurių nekenčiate, nemylite. Jūs nuolat gyvensite žemame energetiniame lygmenyje.

Malda jus pakylėja, suformuota gera mintis jus pakylėja, bet tai trunka per jūsų dieną labai trumpai. Nėra vientisumo. Nėra nuolatinio būdravimo, kokias mintis formuojate, kokius žodžius tariate. Jums vis dar nepavyksta atsijungti nuo kolektyvinės sąmonės įtakos. Manote, kad esate geri, o kažkur tyliai menkinate kitą žmogų, juokiatės iš kitų, ignoruojate kitus ir t.t. Turite kiekvieną žmogų priimti atvira širdimi, be nuoskaudų, be pykčio ir nesvarbu ar jis to vertas ar nevertas. Nes jei manote, kad nevertas, tai jau formuojate negerą prielaidą apie tą žmogų. Jūsų mintyse jau sukyla blogi TAVO jausmai. Jie yra tavo, ne to kito žmogaus. Tai susitvarkyk su savo jausmais ir savo mintimis. Blogą mintį išprovokuoja TAVO nuoskauda. Tai susitvarkyk su savo nuoskaudomis, savo lūkesčiais.

Jūs tarsi peršokate tam tikrą pakopą. Teisingiau, jūs nesąmoningai peršokate tam tikrą pakopą. Jūs manote, kad einate savo dvasinio tobulėjimo keliu, keičiate tam tikrus įpročius, įvedate naujus įpročius, o tą neatidirbtą pakopą ir paliekate neatidirbtą. Jūs NEVALDOTE savo minčių ir žodžių. Ypač minčių, bei emocijų. Jas turite ne tik suvaldyti, bet išsiaiškinti, kodėl jos kyla ir dirbti su jomis. Gal turite atleisti, gal turite atsiprašyti, kad neliktų nuoskaudos. Gal turite priimti sprendimą, kad tas kitas žmogus turėjo teisę taip elgtis, turėjo teisę klysti ir mokytis. Jūs gi nežinote, kokias pamokas turi pereiti kitas žmogus. Ir jo pamokos kitokios nei tavo, jo pasirinkimai gali būti kitokie, nei tu to norėtum. O jūs teisiate, kaltinate, po to pykstate ir laikote savyje nuoskaudas, taip neleisdami sau augti.

Kad ir kokie nuostabūs procesai vyktų erdvėje, viskas atsiremia į jūsų asmeninę pažangą, į jūsų gebėjimą išsivalyti iš tam tikrų nuoskaudų, atsilaisvinti nuo prisirišimų, atsilaisvinti nuo reikalavimų. Vykstantys procesai vienus sustiprins, kitus dar labiau pažeis, nes suaktyvins tai, ką turite negero savyje. Suaktyvins ligas, emocijas, suaštrins situacijas ir jeigu vis dar nemokate atleisti, nemokate nustoti smerkti kitus žmones, nemokate mylėti paprastai ir nuoširdžiai visus, o ne tik tuos, kurie jums patinka, jūs turėsite ką veikti su savimi. Neįmanoma žengti į naują pakopą, neišmokus susitvarkyti su eilinėmis užduotimis. Kaip tada suvokti naują mokymą, jeigu nesugebate suvokti kas yra atleidimas, kas yra pagarba, kas yra dėkingumas?

 

Dalintis:

1 komentaras apie “Dar kartą apie paprastus dalykus”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *