Guan In

Oro stichija

    Pažanga prasideda nuo stichijų įvaldymo. Ugnies, oro, vandens ir žemės stichijos. Ką reiškia stichijų įvaldymas? Tai sugebėjimas bendrauti su aplinka ir gebėjimas kartu su ja dirbti. Čia nebus kalba apie savęs suvaldymą ar meilės energijos panaudojimą, čia bus konkrečios pamokos apie stichijas.

Oro stichija. Ji pasižymi geru pralaidumu. Kai nori pasiųsti mintį, pasinaudok oro stichija. Sukoncentravusi minties energiją, pasitelk oro srautus ir savo mintį pasiųsk konkrečiam žmogui. Viskas yra tam tikro pobūdžio techniniai dalykai. Minties energija turi keliauti tam tikru srautu. Ji gali keliauti meilės energijos srautu, bet jeigu tu nori perduoti tik informaciją, tai meilės energijos srauto tam nereikėtų eikvoti, pakanka suformuoti oro srautą ir oro bangos paprašyti, kad tavo informaciją nuneštų tiesiogiai adresatui. Taip galima perduoti bet kokias informatyvias mintis, kurių nelydi emocija.

Oro stichija pasižymi dar viena gera savybe, tai kelionės laiku ir erdve. Pasitelkus oro stichijų energijas galima keliauti tiek laiku, tiek erdve. Tokiu atveju tu nenaudoji savo kundalini energijos kelionėms organizuoti. Tu suformuoji mintį, pasirenki, kur norėtum būti ir pasinaudoji vėjo, viesulo, uragano energiją ir nukeliauji, ten kur tavo manymu reikėtų būti. Taip tu atlaikysi astralines keliones, nenaudodama savo kundalini energijos. Vadinasi, nenusilpninsi savęs. Čia kaip paprasta kelionė: jei tu naudoji kundalini energiją, tai tu pėsčiomis keliauji ir greit pavargsti. Jeigu tu pasinaudoji vėju, uraganu, viesulu, tu nukeliauji labai greitai ten, kur tu nori būti.

Norint įvaldyti gebėjimus gyventi Visatoje, yra sunaudojama daug kundalini energijos, todėl žmogus turi išmokti pasinaudoti stichijų energijomis, kurios leis nenaudojant savo energijos, atlikti įvairius dalykus, kurie iš principo reikalauja daug „kuro“, daug energijos.

Oro stichijos greitis ir pralaidumas leidžia minties energijai pasiekti bet kurį Visatos tašką, nenaudojant nei savo, nei Mokytojų energijos. Kiekvienas žmogus, įvaldęs šias stichijas, gali keliauti laiku ir erdve bet kokiu momentu. Gali apsilankyti bet kuriose materialiose ar nematerialiose bibliotekose, gali apsilankyti akašos kronikų salėse, gali nukeliauti į kitus materialius pasaulius, o tuo labiau įeini į Pakylėtųjų Valdovų laboratorijas, mokymų sales. Visatos pažinimo sales. Pirmosios knygos buvo pavadintos, „Savęs ir Visatos pažinimo link“. Dabar procesas bus kitoks. Su „tavimi“, jau nesusietos. Tai reiškia, kad jau turėjai išmokti save pažinti ir valdyti, nes apie asmeninius dalykus nebekalbėsime. Tik apie gyvenimą bendrojoje erdvėje, apie amžinybės struktūrą, apie subtiliojo pasaulio formas. Ir tai nebus tik teorija, tai vėl gi bus mokymas. Kol neišmoksi vienos pamokos, nebus duotos kitos pamokos. Tai nuoseklus darbas naujose sferose ir tai nesusieta konkrečiai su žmonių gyvenimu. Žmonių gyvenimas tampa antraplaniu tikslu. Tu matysi ir pajusi, kaip mokosi sielos, ką jos veikia po mirties, kaip jos mokosi, bendrauja tarpusavyje, kaip aiškinasi karminių problemų sprendimų būdus. Vėliau tu mokysies pas tam tikrus Pakylėtuosius Valdovus. Tiesiogiai nueisi į jų ašramus, juose mokysies ir juose dirbsi. Tavo energetiniai srautai leis daryti pokyčius žmonių gyvenimuose, bet tik tiek. Tu gyvensi materijoje ir nematerijoje vienodai stipriai ir aiškiai. Vienodai svarbūs bus uždaviniai materijoje ir nematerijoje. Tu dirbsi daug valandų per parą, nes išmoksi valdyti žemiškąjį nuovargį. Tu žinosi ką ir kaip daryti, kad pakaktų energijos fiziniam kūnui išlaikyti sveikam, budriam, sąmoningam ir veikliam. Tavo žinios reikalingos bus žemiškajam pasauliui. Bet jas paimti iš subtiliojo pasaulio ir jų neiškraipyti žmonijai yra labai sunku. Todėl reikalingi žmonės, kurių sąmonė būtų aktyvi, veikianti abejuose pasauliuose vienodai gerai.

Pamokos pas Pakylėtuosius Valdovus bus nuostabios, kupinos netikėtumų, kupinos pačių įvairiausių žinių apie Visatos sandaras, pasaulių gyvenimus, įtakas žmogui ir kitoms būtybėms. Vėliau seks mokymosi kursai pas Išminties Valdovus. Tada tu įgausi daug stiprios energijos, būsi kupina šviesos ir ta šviesa ypatingai keis žmonių požiūrį į šiuolaikinį pasaulį. Tiesiog tu būsi anti mokslas ir anti religija. Tai stebins daug žmonių, bet tu jau mokėsi valdyti jų nuotaikas, jų mintis ir žinosi, kaip įtakoti jų mąstymą, kad tau nepakenktų dėl savo neišprusimo ir kaip galėtų greičiau suvokti tai, ką tu darai. Tai nebus tik meilės energijos skleidimas, tai bus didžiulis darbas su žmonėmis, su įsikūnijime esančiomis ir nesančiomis sielomis. Tai bus bendravimas su Mokytojais, Išminties Valdovais ir savo Visatos Kūrėju (kurio dar nepažįsti). Galėsi gyventi tiek, kiek matysime, kad reikalinga, bei nebus rizikos tavo kūno išsekimui ar susidėvėjimui. Žinai, kad Sen Žermenas gyveno 300 metų, vadinasi, gyvenimo amžius visai nėra riba. Tai priklausys nuo žmonijos vystymosi ir Žemės energetinio lauko. Paprasčiausiai gali reikėti tavo kūną „perkrauti“ visai naujoms programoms arba žymiai pakeisti ląstelių struktūrą, tada įvyks žemiško kūno mirtis, bet manau, greit grįši į Žemę toliau vykdyti savo užduočių. Gali būti, kad tokios mirties net neužfiksuos gyvieji, nes tu atsinaujinsi „miego“ metu ir vėl galėsi gyventi. Žodžiu, kai jau pradėsi įvaldyti pradžiamokslio informaciją – tu tapsi nemirtinga. Gyvensi amžinybėje ir suvoksi, kad nepavargsti gyventi amžinai (kaip dažnai dabar žmonės pavargsta), tau net nebus tokių minčių: aš noriu mirti ir pasitraukti iš tam tikrų sunkių sąlygų. Tu žinosi visas gyvenimo sąlygas tiek materijoje, tiek nematerijoje. Tu „mirdama“ niekur nepabėgsi, nes visados gyvensi amžinybėje. Bet kai įsisąmoninsi šį naują mokslą, tau nebekils baimės dėl gyvenimo, tau nebus nuobodu, tavo kūnas visados bus sveikas ir žvalus, ir suvoksi, kad gyveni dabartyje. Ne praeityje ar ateityje, o dabartyje. Ateitis – nežinomybė, kuri sukelia ne vien gerus jausmus, praeitis gali būti keičiama, net ir ta, kurią nugyvenai šiame gyvenime. Tau buvo pakeista praeitis, susieta su motinos ir tėvo pasauliu. Kiekvieno vaiko , ką tik gimusio ir iki 7 metų, pasaulį sudaro tėvo ir motinos pasaulis. Jie kitokio pasaulio nepažįsta, neįsisavina, todėl viskas, kas susieta su tėvais, labai tiesiogiai persipina per jų energetiką. Jeigu tėvai neskyrė tinkamo dėmesio ir meilės, vadinasi tavo pasaulis suformavo tau tuštumą, kuri su laiku prisipildo nuoskaudų ir tave žeidžia visą gyvenimą. Jeigu tame pasaulyje yra pykčio, tėvų priekaištų vienas kitam, tai vaiko pasaulis būna pažeistas ir išsiderina kūno energetika –atsiranda ligos.

Tau buvo pakeistas tėvų pasaulis į angelų pasaulį. Praeities atmintyje tėvų nebendravimą pakeitė bendravimas su angelais, kurie tave globojo, mylėjo, mokė ir visados buvo kartu. Tau į atmintį sufokusavo mintį (prisiminimą) angelų meilės ir globos. Tas pasaulis tau tampa kertiniu pasauliu. O jeigu išlieka prisirišimas prie tėvų, tai turi fokusuoti mintį į Pasaulio Tėvą ir Pasaulio Motiną, kurie savo dėmesį tau pateikė per angelus, Dvasios Mokytojus. O biologiniai tėvai, tai tik pakeleiviai šiame pasaulyje, su kuriais turėjai karminių ryšių ir kuriuos reikėjo atrišti. Bet jie nėra tavo sielos tėvai. Jie tik žmonės. Tėvai yra energiniame plane: tai Pasaulio Motina ir Pasaulio Tėvas.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *