Guan In

Ugnies stichija

     Ugnies stichija. Tai galingas srautas aukščiausio lygio energinių vibracijų. Ugnies stichiją įvaldžius bus atviri keliai į visas Kosmoso bibliotekas, laboratorijas, mokyklas. Ugnies stichijos pagalba galėsi keliauti po subtilųjį pasaulį ir sugebėti suvokti ten duodamą informaciją. Žmogaus protas nėra pajėgus suvokti informacijos, kuri aukštesnio energetinio lygio, nei jis pats. Jis negali apčiuopti tiesos, negali sukurti tinkamų vaizdinių. Viskas formuojasi tik tame informaciniame – energiniame lygmenyje, kuriame žmogus gyvena. Jis pamažu gali kelti savo vibracijas ir sukurti kitokius vaizdinius, gali įnešti naujumo į žmonijos gyvenimą, bet tai nesudaro sąlygų lengvai ir paprastai keliauti po subtilųjį pasaulį ir suvokti ten esančią informaciją. Ugnis – kaip energijų transformatorius. Aukštesniojo lygmens informaciją performuoja taip, kad žmogaus sąmonė galėtų ją suvokti ir priderinti savo kasdieniame gyvenime. Jeigu šią dieną žmogus pakliūtų į laboratorijas, tai nepakaktų jokių žemiškų mokslų, kad būtų įmanoma suvokti, kad ten vyksta. O kam reikalinga fantastiniai vaizdiniai, kurių prasmės niekas nesuvokia? Tokia žinia neduos naudos žmonijai. O jeigu žmogus yra ruošiamas gyventi bendrojoje erdvėje, vadinasi, turi atsirasti galimybė iš principo daugiau suvokti, nei dabartinės smegenys leidžia tai suvokti. Bet tuo ir nuostabus žmogus, kad jis turi galimybę daugiau suvokti. Jo smegenys tam yra paruoštos, tik reikalingi tam tikri impulsai, kurie leistų apdoroti iš esmės naują informaciją.

Ugnies stichijos pagalba bus galima suaktyvinti savo smegenų veiklą. Ugnies stichija įžiebs tuos reikalingus impulsus žmogaus smegenyse ir žmogus pajėgs daugiau matyti, girdėti, suvokti. Kol žmogus gyvena pagal vienus standartus ir įpročius, jo protui gali būti sunku apdoroti daug informacijos, tai gali kelti baimę nuo informacijos kiekio ir negebėjimo ja pasinaudoti. Kol nesate pajutę tos informacijos dydžio, tol negalite suvokti, kokią baimę jie sukelia. Bet taip yra. Todėl norint atsiverti didžiajai Išminčiai reikia mokėti įvaldyti ugnies stichiją ir jos pagalba aktyvinti smegenų veiklą, bei pratintis prie tos informacijos pamažu ir su tvirtu žinojimu, kad ji bus panaudojama. Ugnies stichija jau naudojasi keletą pasaulio žmonių ir jie gauną informaciją iš kosmoso bibliotekų ir laboratorijų, bet ta informacija dar nesidalija, nes reikalingi žmonės, galintys tą informaciją suprasti. Visi šie užrašai ir yra skirti tam, kad žmogaus akiratis didėtų ir labiau atlaisvintų savo suvokimo ribas. Smegenis suaktyvinti mes galime, nusodindami į Žemę tam tikrą energetinę bangą, bet kas iš to, jei jūsų įpročiai jus labai valdo ir jūs nesugebėsite mąstyti naujai. Todėl gali formuotis psichinės ligos. Kokią pažangą galima formuoti su psichiniais ligoniais? Jokios. Todėl pasistenkite suvokti savo kasdienybės įpročius, kurie iš esmės trukdo priimta naują informaciją ir pagal ją gyventi. Sakytumėte, kas esate drąsūs ją priimti, bet gyventi pagal ją vis tiek nesugebate. Nes nesugebate nei suvaldyti savojo ego, nei atsisakyt savo įpročių.

Ugnies stichijos energija leidžia suaktyvinti smegenų veiklą ir leidžią minties jėgai palikti į subtilųjį pasaulį ir ten priimti informaciją. Jūs Žemėje turite galingus teleskopus, kurie ne tik stebi žvaigždynus, bet ir fiksuoja kosmoso garsus. Garsus įrašo pačius įvairiausius, ar juos moka iššifruoti? Ne, nes žmogus nesuvokia tų garsų prasmės. O tie garsai atskleidžia labai daug informacijos apie kosmosą. Jeigu jūsų smegenis pasieks tam tikra informacija subtiliojo pasaulio, jūs galite jos nesugebėti iššifruoti ir net nesukoncentruosite dėmesio į tai, kas gali būti labai svarbu. Nes tai, kas jums nepažįstama tas neranda atgarsio nei jūsų širdyje, nei prote. Ir tai labiausiai stabdo žmonijos evoliuciją – negebėjimas perprasti informacijos, kuri nuolat pasiekia žmogų tiek iš kosmoso, tiek iš subtiliojo pasaulio. Žmogui svarbu suvokti informaciją iš subtiliojo pasaulio. Kosmoso informaciją galite gauti pasitelkę oro ir vandens stichiją, o subtiliojo pasaulio informaciją galima gauti tik pasitelkus ugnies stichiją.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *