Hermis Trismegistas

XV pamoka

Šviesa apgaubia žmogų ir suvirpina ugnį jo širdyje.
Kūrėjo valią lai vykdo žmogus.
Žmogaus siela atveria vartus į beribį pažinimą.
Ne žemišką pasaulį reikia stengtis pažinti, o savo sielos išmintį ir grožį. Tai tavo esmė. Tai tavo gyvybės pradžia ir pabaiga.

Kas yra žmogus? Tai sielos kūnas, galintis transformuoti dieviškąją energiją į materiją. O materija yra atspindys Visatos procesų. Bet kuris įvykis, įvykstantis Žemėje, turi atspindžio projekciją kituose lygmenyse. Būna momentų, kai materijoje vykstantis veiksmas išjudina pokyčius subtiliajame pasaulyje, bet būna, kai subtiliojo pasaulio įvykiai atsispindi materijoje. Bendrumas egzistuoja visur.

Pamirškite turimas žinias apie subtilųjį pasaulį. Atmerkite akis ir atverkite širdį naujam suvokimui.
Pasaulis nuolat keičiasi ir keičiasi žmogaus gebėjimas gyventi bendrojoje erdvėje.
Keičiasi žmogaus paskirtis. Nėra įvardyta, kad žmogus turi gyventi, kaip gyveno iki šiol. Pasaulis yra kintantis ir žmogus galis keistis iš esmės.
Atsipalaiduokite ir leiskite į jus įsilieti energijų srautams, kurie keis jūsų požiūrį į gyvenimą ir patį gyvenimą.

Arkangelai ir Pakylėtieji Valdovai sutelkia jėgas pagalbai žmogui. Naudokitės šia galimybe. Priimkite šviesą ir būkite šviesa. Taip jūs įgysite naują patirtį ir naują suvokimą. Bendrystė prasideda, kai pradedate naujus darbus kartu.

Keičiasi Žemės energinis laukas, keičiasi ir gyvenimo prasmė. Atlaisvinkite savo suvokimą, nemąstykite kaip įpratę mąstyti. Nevertinkite ir neieškokite aiškumo. Jums aiškumas nebus suvokiamas, nes jūsų protas nesuvokia tos tiesos, bet jūsų vidinio Aš sąmonė tai suvokia. Gyvenkite su Vidiniu Aš. Mąstykite, kaip jis mąsto, matykite, ką mato vidinės akys, girdėkite, ką vidinės ausys girdės ir dirbkite vidinius darbus per giluminius pojūčius. Taip atsivers naujos galimybės ir formuosis nauja gyvenimo prasmė. Keiskitės. Perlipkite per savo žemišką suvokimą ir susiliekite su Vidiniu Aš.

AUDIO: Hermis Trismegistas XV pamoka

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *