Hermis Trismegistas

Amžinybės bibliotekų vartai atverti visiems

     Aš tau atveriu Amžinybės bibliotekos vartus. Šiose salėse sudėtos visų laikų knygos ir kiti kūriniai, kurie atspindėjo ir atspindės žmogaus mąstymo linijas. Žmogus, pažvelgęs į šias lentynas, pamatys aprašymus visų istorijos įvykių iš bet kurios pozicijos, iš bet kurio žmogaus suvokimo krypties. Kas yra istorija? Tai faktas, kurį kiekvienas gali vertinti savaip, nes bet kuris faktas vienus džiugino, kitus liūdino. Vieni tą įvykį garbino, kiti smerkė. Todėl vienašališko apibūdinimo (taip, kaip dažnai būna Žemėje) čia nėra ir negali būti. Jeigu žmogui įdomus vieno žmogaus požiūris, jis gali analizuoti to žmogaus kūrybą ir jo raštus, bet norint įvertinti įvykius, reikia jį analizuot iš įvairių pozicijų. Ir to įvykio vertinti negalima, nes vertinimas –tai jau tavo pozicija, ir ji yra pagal tavo tiesą. Amžinybės bibliotekose įvykiai aprašomi iš daugybės pozicijų, jie tiesiog aprašomi taip, kaip juos išgyveno to laikotarpio žmonės. Amžinybės bibliotekose yra ne tik istorija, yra filosofijos veikalai, kurie buvo aprašyti ar kurie buvo tik žodžiu išreikšti. Yra patys įvairiausi mokslo veikalai ir daugybė literatūrinės medžiagos. Tuo labiau, kad ten saugoma ne tik praeities kūryba, bet ir ateities geriausi veikalai. Žmogus, gebantis įžengti į Amžinybės bibliotekas, gali susipažinti su pačia įvairiausia medžiaga iš ateities. Bet tas įžengimas yra labai ribotas. Čia gali įeiti tik tų žmonių sąmonės kūnai, kurie nepažeidžia visuminės harmonijos. Kurių žinios yra naudojamos labai atsakingai ir tikslingai. Kai kurie didieji kūrėjai net nesuvokia, kad lankėsi Amžinybės bibliotekos ir iš nuskaitytos informacijos, šiandiena kuria savo šedevrus.

Kodėl prakalbau apie Amžinybės bibliotekas? Todėl, kad turite sukurti daug knygų, kurioms jau laikas materializuotis erdvėje. Amžinybės bibliotekose yra skyrius, kur esama ateities kūryba yra nuleidžiama į žmonių sąmonę. Ateities kūryba susiformuoja pagal Kūrėjo valią, pagal idėjas, kurios turi realizuotis gyvenime tam tikru laiku. Šitame bibliotekos skyriuje jaučiama grūstis. Daugybė žanrų kūrinių nori įsitvirtinti Žemėje. Todėl, visus kviečiu tiesiog atsidėti savo polinkiui kurti. Paprašykite savo Mokytojų vedimo ir kurkite. Jūs pajusite, kaip energija pradeda tekėti per jūsų protą ir širdį, jus aplankys Mūza (informacija iš Amžinybės bibliotekų) ir rašykite. Tai nebus tiesioginis laiškų priėmimas iš Mokytojų, bet tai bus kūryba, kuriai jau laikas atsirasti jūsų žemiškajame plane dėl bendro žmonių išprusimo. Nesureikšminkite tos kūrybos, bet leiskite idėjoms lengvai tvirtintis jūsų mintyse ir tas idėjas suformuokite į kūrinius, kurie keis pasaulėžiūrą. Taip informaciją gali priimti ne tik kūrybos žmonės, bet ir mokslininkai, menininkai, tam tikrų sričių darbuotojai, kuriems reikalingas impulsas kūrybai, naujumui suformuoti.

Amžinybės bibliotekų vartai atverti žmogaus sąmonei. Užeikite ir nuskaitykite informaciją. Išneškite tas žinias, kurios jau seniai reikalingos žmogaus tolimesniam vystymuisi. Lai nebūna sangrūdos Amžinybės bibliotekų idėjų paskirstymo punktuose. Lai visos, jums dabar reikalingos idėjos ateina į Žemę. Priimkite jas visi, kas galite tik susitelkti tam darbui. Ir aš, Hermis Trismegistas, būsiu už tai labai dėkingas. Dirbkite. Jei sapne gavote informaciją – užrašykite, jei mintys kilo tiesiog netikėtai – užrašykite. Jei tai ir neatsispindės išspausdintoje literatūroje, bet tai jau tvirtinsis kolektyvinėje sąmonėje ir pokytis formuosis greičiau. Jūs turite sutelkti visas savo psichines jėgas, kad galėtumėte greičiau atsilaisvinti  iš jus kaustančio sąstingio ir pradėtumėte kitokio pobūdžio gyvenimą. Juk visi norite gyvent Aukso Amžiuje, tai ir dirbkite visi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *