Be kategorijos

Pokytį turite daryti patys

    Kiekviena epocha turi savo savitumą. Jums kalbama apie kvantinį perėjimą, bet jis neįvyks kažkaip stebuklingai. Jis vyks, ir vyksta, palaipsniui, keičiant jūsų suvokimą, jūsų kūnų vibracijas, gebėjimą įeiti į save, suvokti save ir išreikšti save.

Jūs esate dieviškoji išraiška šioje planetoje, vadinasi jumyse yra viskas, kas reikalinga nuolatiniam savęs tobulinimui, nuolatiniam atsinaujinimui. Šiuo metu, kvantinio perėjimo metu, svarbiausia suvokti, kad pokytį turte daryti patys čia ir dabar. Čia ir dabar jūs turite prisižiūrėti savo fizinius, emocinius, mentalinius kūnus, turite nuolat mąstyti, dėlioti savo žinių mozaikas ir mėginti suvokti daugiau nei lygi šiol.

Kvantinis perėjimas – tai ne kelionė iš skurdžios šalies į turtingą šalį, kur  viskas yra gerai. Tai savo skurdžios šalies pavertimas turtinga šalimi. Žodžiu, niekur nuo savęs nepabėgsite. Jeigu tingėsite mąstyti, analizuoti, stebėti, valdyti savąjį ego – savo šalies nepakeisite (šalis – tai jūs patys su savo vidiniu ir išoriniu gyvenimu), liksite užstrigę laike ir erdvėje. Kad ir kiek medituotumėte ir melstumėtės, bet jeigu nebus tikrojo tikėjimo ir pasitikėjimo aukščiausiąja valia, jūs nežengsite teisinga kryptimi. Dievas yra jūsų aukščiausioji dalis. Ją reikia priimti kaip savo ir vienintelę teisingą. Dievas jūsų nebaudžia ir neteisia. Jis išreiškia save per jūsų mintis, veiksmus, žodžius. Tik žemiškajame plane vibracijos yra labai sutankėjusios ir tos tikrosios tiesos nesate pajėgūs iki galo suvokti. Jus valdo jūsų žemiškoji struktūra: jūsų žemiškoji patirtis, kolektyvinė sąmonė, jūsų išprusimas ir ambicijos. Bet šviesa vis tiek yra jumyse ir keisdami tiek fizinio plano, tiek žemiškosios sąmonės vibracijas, jūs perleisite per save daugiau šviesos, tai yra, daugiau tiesos. Ir ta tiesa negali būti vienoda, nes Aukščiausioji Sąmonė apima viską. Yra tam tikri principai, kurie veikia aukščiausiame sąmonės plane, bet ir ten yra išskirtinumo idėjos, o žemesniajame plane vyrauja didžiulė įvairovė.  Dievas gali būti ir juodas, ir baltas. Suvokite, Jo dalys yra jumyse. Atmetus savo įsitikinimus, įpročius, kolektyvinės sąmonės įtakas, jūs tas dalis galite apčiuopti ir išskleisti. Tik tos dalies jūs nerasite nei vienoje šventoje vietoje, nei vienoje piligriminėje kelionėje ar brangių meditacijų salėse. Niekur jų nerasite, nes ji yra jumyse. Tai išmokite įeiti į savo vidų. Išmokite pajusti savo sielą, išgyvenkite jos skleidžiamas emocijas, pažinkite save per sielos prizmę, kur skleidžiasi gėris, grožis, bendrystė. Ir ženkite toliau – į savo dvasinį pasaulį. Įsiklausykite į išmintį, kuri eina iš šio pasaulio. Suvokite savo gyvenimo pagrindines idėjas, įgyvendinkite jas, atsisakykite sąmonės suvaržymo ir leiskite pokyčiui tekėti per jus, keičiant jūsų senas tiesas ir senus norus. Dvasios pasaulio energija atveria suvokimo duris. Jūs tiesiog žinosite vardan ko gyvenate ir kaip reikia gyventi. jūs pajusite tikrąją Dievo valią, nes susiliesite su ta valia. Jums nebeegzistuos egoistiniai norai, nes liks tik pagarba kiekvienam žmogui. Pagarba kiekvieno žmogaus pasiekimams ir klaidoms. Jūs nustosite vertinti, nes suvoksite, kad kiekvienas žmogus išgyvena savo pamokas ir, gal būt, jam reikia klysti, kad galėtų žengti savo tobulėjimo keliu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *