Arkangelas Gabrielius, Vlačislavas

Vidinio pasaulio pažinimas

Pakylėtasis Valdovas Vlačislavas

Gera ateiti į erdvę, kurioje vyrauja tiesa. Aš noriu padėti jums suvokti esminius skirtumus tarp gyvenimo išoriniame pasaulyje ir gyvenimo vidiniame pasaulyje. Abu šie pasauliai yra jums svarbūs ir abu turėtų vienodai gerai funkcionuoti. Šiandieną apie vidinį pasaulį jūs tik sužinote ir dar labai nedaug suvokiate kas tai yra.

Vidinis pasaulis – tai likusios jūsų struktūros dalys, kurios egzistuoja nematerialioje plotmėje, bet kurias galite suvokti būdami toje materialioje plotmėje. Jūsų mintys ir jausmai priklauso išoriniam pasauliui. Visas iki šiol jums duotas mokslas buvo skirtas pažinti savo išorinį pasaulį, gebėjimas jį valdyti. Dabar, pereinant prie vidinio pasaulio, atsiranda kiti reikalavimai ir kitos žinios. O tai, apie ką buvo tiek laiko rašyta, jūs jau turite būti suvokę ir įtvirtinę savo gyvenime. Darydami prielaidą, kad jums tai pavyko, mes duodame žinias toliau.

Siela ir esybė turi savo sąmonę, jos tarpusavyje skiriasi tik virpesių dažniu ir gebėjimu daugiau aprėpti, daugiau suvokti. Žemiškasis protas virpa pačiu žemiausiu dažniu, palyginus su sielos  ar esybės sąmonės virpesių dažniu. Kai jūsų žemiškojoje sąmonėje skleidžiasi sielos sąmonė, jūsų loginis protas tam prieštarauja. Atsiranda vidinė trintis, abejonės. Aukštesnės sąmonės dalelytės savo aukštesniu virpesių dažniu išderina žemiškojo proto virpesių dažnį. Žmogus jaučia diskomfortą. Atsiranda ne tik prieštaravimai, bet ir vidinės baimės. Tai yra grynai vidiniai potyriai, kurių kitas žmogus gali neišgyventi, nesuvokti ir nesuprasti. O tuo tarpu tavyje tas procesas pradeda kelti vidinius prieštaravimus ar eini link aukštesnio sąmoningumo, ar atvirkščiai, su tavimi darosi negeri dalykai ir tu gali susirgti psichine liga? Noriu nuraminti, kad tai nėra liga, tai yra tik persiderinimas tavo žemiškosios sąmonės vibracijų. Jūs ir vėl turite pavyzdį žmogaus (t.y. Violetos), kuris žengia per tuos etapus palaipsniui vis parodydamas, kad viskas yra tvarkoje, kad žmogus keičia savo mąstymą, keičia vertybes, keičia gyvenimo būdą ir leidžia savo žemiškajai sąmonei priimti aukštesniąją sąmonę, nepadarydama žalos savo gyvenimui, savo protui. Jūs, skaitydami šiuos laiškus, pamažu į save priimate aukštesnio dažnio informaciją ir ji nusėda jumyse. Ji bręsta, auga ir po kurio laiko išsiskleidžia kaip naujas suvokimas. Jeigu jums kyla klausimas, ką jums daryti norint priimti aukštesniąją savo sąmonę, atsakau paprastai: pirmiausia jūs turite išmokti gyventi santarvėje su savo jausmais ir mintimis, mokėti juos valdyti ir paprašyti savo nematomų globėjų pagalbos savo sielos brandos etapui formuoti. Jums angelai ir arkangelai suformuos situacijas, kurios leis jums geriau suvokti, ką reiškia atsivėrimas sielos sąmonei, ką reiškia pasitikėti ir tikėti Visatos Kūrėju ar Aukščiausiąja Sąmone. Kiekvieną tiesą teks išgyventi ir suprasti patiems. Šiame etape nepakaks tik skaityti laiškus, šiame etape jūs kiekvienas asmeniškai turėsite išgyventi naujus potyrius. Per laiškus paduodama žinia ir energija, kuri leis greičiau įsitvirtinti jūsų aukštesniajai sąmonei jūsų žemiškajame prote…

 

 

Violeta, nurimk, viskas yra gerai. Aš, arkangelas Gabrielius, toliau esu šalia tavęs ir mėginsiu padėti suprasti ką ir kaip turėsi dirbti su savo komanda ateityje. Pirmiausia, jie turi perprasti, kad atėjo kitas etapas, kad laikas kitaip į viską pažvelgti. Šiandieną gal kas ir nusiminė, gal kas ir apsidžiaugė, kad viskas keičiasi, bet procesas eina ir tau reikia visiškai pasitikėti savo mokytojų vedimu. Tu, su savo protu, niekur komandos nenuvesi. Tu gali leisti tik mokytojams per tave kalbėti ir dirbti. Todėl atsipalaiduok ir nepergyvenk, ką toliau daryti. Mums nereikalinga tavo įtampa, ypač šiuo laikotarpiu. Tu vakar galvojai, kaip būtų smagu išmokti besąlygiškai pasitikėti ir tikėti Dievu. Tai štai, atėjo tavo laikas visiškai pasitikėti ir tikėti Dievu. Šiuo metu, tu, kaip žmogus, nesi kompetentingas mokyti kitų, bet, kaip žmogus, tikintis ir pasitikintis Dievu – viską gali. Atėjo tavo laikas visiškai susitvarkyti su šiuo klausimu. Niekas nuo tavęs nepriklauso. Atsiduok visiškam vedimui ir jauskis gerai. Sielą tu jau apčiuopi. Apčiuopi ir savo dvasią. Turi žemišką mokytoją, jį tau ne veltui atsiuntėme. Viskas gerai. Tos žinios apie metafiziką tau yra būtinos, tai jas ir analizuok. Turi suvokti kaip formuojasi idėjos ir kaip jos pereina per visas sąmones. Kaip ir kodėl jos turi įsitvirtinti tavo prote ir širdyje ir kodėl jos turi įsitvirtinti tavo draugų širdyje ir prote. Visi eisite drauge. Daug dirbs Vlačislavas. Pasitikėk juo kaip ir manimi. Tai nauja subrendusi siela, atėjusi iš aukštesnio lygmens, kad tau padėti. Dvasia nusileido į sielos lygmenį tam, kad tave mokyti ir tau padėti. Jis yra buvęs aukštesniuose planuose ir turi atsiminimą apie tuos planus. Tiesiog tai naujas Mokytojas, kuris puikiai suvokia žmogaus savybes ir gebėjimus, kartu suvokia, kokias idėjas išskleisti žmogui, kad jo žemiškoji sąmonė susilietų su jo paties aukštesniąja sąmone. Nėra daug tokių žmonių, kurie taip lengvai ir paprastai galėtų dalyvauti tokiame svarbiame procese, o jūs galite. Su jumis dirbs nuosekliai, lengvai, nepažeidžiant sąmonės, nesukeliant vidinio pasipriešinimo. Gal tai truputį užsitęs, bet toks priimtas sprendimas – atsižvelgti į žmogaus fiziologiją, o ne vien į sielos brandą. Jūs negalite sirgti, būti skausmuose ir priimti aukštas vibracijas. Jos ir taip degina jūsų karminius blokus, ir taip kelia įtampą kūne, to dar labiau paaštrinti nebenorisi, todėl sprendimas priimtas kitas – keisim suvokimą pamažu, leisdami jums palaipsniui prisiderinti prie vis aukštesnių vibracijų ir sužadindami jums jumyse esančias galimybes ir gebėjimus gyventi vidiniame plane.

Viskas einasi gražiai. Viskas sužiūrėta. Būkite ramūs skaitytojai ir proceso dalyviai. Pasitikėjote iki šiol, pasitikėkite ir dabar. Visados kyla nerimas kai susiduri su tuo, ko nežinai.

 

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *