Sanat Kumara

Pokyčiai prasideda

     Kai žmogus pradeda matyti anapusinį pasaulį, jam dažnai tampa neramu, nes jis suvokia tik dalį to pasaulio. Nors jūs visos savo planetos neapkeliavote, bet įsivaizduojate kaip gyvena žmonės kitur, jūs turite tam tikrą visumą šio pasaulio. O visumą apčiuopti nematerialiame pasaulyje yra sudėtinga. Pirmiausia – yra tarpsluoksniai, kuriuose gyvenimas taip pat vyksta. Yra paraleliniai gyvenimai, yra kitų gyvybės formų gyvenimai. Ir viskas persipina. Jei žmogaus akiai atsivertų visas nematerialus pasaulis, tai jis nieko negalėtų įžvelgti, nes ten tiek visko daug vyksta, kad kažką išgryninti būtų sudėtinga. Negalėtumėt suvokti nei vaizdo, nei garso, negalėtumėte atskirti visko, kas vyksta vienu metu ir priskirti kažką konkrečiam veiksmui, konkrečiam gyvenimui. Todėl žmogaus akis ir nemato visumos. To nemato jokia gyva būtybė, išskyrus Kūrėją. Jis aprėpia viską suvokti ir viską matyti vienu metu. Visos kitos dvasinės būtybės mato pasaulius taip, kaip ir jūs: kai sukoncentruojate dėmesį į vieną kurį nors pasaulį. Sukoncentruotas dėmesys leidžia pamatyti fragmentą tam tikro įvykio. Tas fragmentas duoda informaciją.

Jums tenka pamatyti fragmentą tam tikro suvokimo lygmens. Tam tikro žmogaus suvokimo lygmens. Aukšto energinio lygio žmogus gali nuskaityti informaciją ne vien iš astralo gyvenimo, bet ir iš sielos ar net dvasios plano. Yra žmonių, kurie sukoncentruoja dėmesį ir mato kitų civilizacijų pasaulius, mato užvisatinį gyvenimą, bet mato tik fragmentą. Tą fragmento dalį, kurią žmogus geba suvokti ir kuri reikalinga jo brandai.

Noriu pasakyti, kad žmogus geba labai daug ką pamatyti ir padaryti. Tiesa, jis to nesimokė jokioje mokykloje ir patirties tam neturi. Bet vis dažniau atsiranda galimybė tai suvokti. Todėl ir norisi kalbėti apie tai, kaip ta informacija pasiekia kai kuriuos žmones, kad suvoktumėte, jog tie regėjimai ir pajautimai, kuriuos turite ir kuriuos norite paneigti sau – vis tik egzistuoja ir yra tavo realybė. Tavo DNR kode yra užfiksuota galimybė pamatyti ir suvokti anapusinį pasaulį. Ir tokių žmonių vis daugės. Ne dėl išskirtinumo, o dėl gyvenimo pokyčio, kurį lemia pati visata. Žmogus turi išmokti gyventi abejuose pasauliuos ir gebėti pritaikyti naujo pobūdžio informaciją savo gyvenime. Ne tik pritaikyti, bet ir gebėti daryti tam tikras korektūras anapusiniame pasaulyje. Nes ten taip pat yra gyvenimas su savo klaidomis, neteisingais sprendimais ir neteisingais rezultatais. O žmogus geba savo dėmesio energija pakoreguoti tiek šio gyvenimo, tiek anapusinio gyvenimo įvykius ir pasekmes.  Bet reikia būti tyros širdies, švarių ketinimų ir gebėjimo pakelti savo sąmonę į tą lygį, kuriame galimi tie koregavimai. Viskas vėl atsiremia į žmogaus gebėjimą kelti savo sąmoningumą, gebėjimą atsiriboti nuo kolektyvinės sąmonės, nuo ego jausmų ir minčių. Bet, tie, kurie geba tai padaryti, tai daro didžiulius pakeitimus žmogaus kūno, sielos ir dvasios lygmenyse. Tokie, kurie geba tai daryti yra vienetai Žemėje, bet yra tų, kurie siekia to išmokti ir to mokyti kitus. Štai taip ir žengia pažinimo keliu visi, kurie skaito šias eilutes.  Pokyčiai prasideda: materialūs, apčiuopiami, suvokiami pokyčiai prasideda.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *