Pasaulio Motina

Kodėl, iš principo, tu esi Žemėje?

Lai meilė ir šviesa skleidžiasi jumyse. Kiekvieną rytą, apkabindama Žemę, aš apkabinu jus visus. Tvirtus ir ryžtingus, pasiklydusius ir nusiminusius. Visus aš apkabinu ir visiems linkiu kuo geriausios kloties. Taip norisi, kad jūsų širdys jaustų ramybę, jaustų pilnatvę ir džiugesį. Taip norisi, kad jūsų protas išliktų žingeidus, pasiruošęs iššūkiams ir siekiantis naujumo.

Jūsų pasaulis turi daug rezervo, galinčio sukurti sąlygas jums tobulėti. Kai jau jums atrodo, kad nieko įdomaus nebegali įvykti, jūs pagalvokite apie tuos rezervus, kurie vis tik egzistuoja, bet jūs jų neišnaudojate. Tai yra subtiliojo pasaulio įsikišimas į jūsų gyvenimą. Subtiliojo pasaulio gyvybės formos gali tapti bendra jūsų gyvenimo dalis. Ji gali persipinti jūsų kasdienybėje, ją paįvairinti, nuolat suteikti naujumo potyriams ir apmąstymams. Šie rezervai jums neišsenkami. Tai ir naujos spalvos, nauji jausmai, naujas bendravimo būdas, bei naujos žinios, skatinančios jus labiau mąstyti.

Išskleisti besąlyginę meilę yra labai svarbu. Bet tai tik vienas iš etapų, kuriuos turite peržengti ir įvaldyti gebėjimą mylėti besąlygiškai. Kiti etapai reikalauja dėmesio koncentracijos, gebėjimo mąstyti, gebėjimo išjausti ir širdimi išgyventi tiesą. Protas turi būti veiklus, išmintis turi formuotis jumyse, o tai, žinoma, vėl keis jūsų gyvenimo stilių, prioritetus, didins atsakomybę. Ne silpnam žmogui būti išmintingu. Išmintis reikalauja tvirto charakterio, gebėjimo save suvaldyti, gebėjimo peržengti savo asmeniškumą. Tai nėra vien blogojo ego suvaldymas. Tai yra gebėjimas pasirinkti Dievo tiesą ir gebėjimas matyti vis platesnę visumą. Kai jums aktualus asmeniškumas, tai viskas jūsų gyvenime susieta tik su jumis ir jūsų artimaisiais. Peržengus asmeniškumą, tu pradedi suvokti, kodėl iš principo esi žmogus, ir ką toje Žemėje turi nuveikti, ko siekė Kūrėjas tave sukurdamas žmogumi. Reikalingas evoliucinis šuolis. Reikalinga įtakoti Žemės energinį lauką ir žmonijos kolektyvinę sąmonę. Reikia pačiam sparčiais žingsniais keistis ir priimti vis naujus iššūkius, kuriuos tau formuoja Gyvenimas. Iššūkiai – tai savo kompleksų pažinimas ir jų suvaldymas, savo neteisingų įpročių suvaldymas, siekis priimti informaciją ir ją apdoroti.

Jūs nebegyvensite tame užburtame rate, kur darbą keičia šeimos rūpesčiai, po to atsipalaidavimas prie TV ar draugų rate. Ne, jūs būsite nuolatiniame ieškojime, nuolatiniame pasirengime kažką savyje atrasti, ir jei tai neigiama – pakeisti. Jūs  turite ugdyti savo valią, atsisakyti tingėjimo mąstyti ir baimės keistis. Atlaisvinkite save nuo grandžių, kuriomis save surakinate, nenorėdami įdėti pastangų keistis. Per amžius suformavote stiprius karminius blokus ir paties juos reikia atlaisvinti. Kai kada tai net neįmanoma, nes pritrūksta valios, bet tam esame šalia jūsų mes, Mokytojai, ir nuolat skatiname – nepasiduokite. Ženkite pirmyn. Blokai jus grąžins į pradinę padėtį, bet jūs vis tiek ženkite pirmyn. Pasitelkite savo valią, nusistatykite svarbiausius gyvenimo prioritetus ir palaipsniui atsilaisvinsite nuo karminių blokų, nuo prisirišimų, priklausomybių. Pamažu pakeisite savo charakterį, nustosite kaltų ieškoti aplink save ir atgręšite žvilgsnį į save. Aš jus myliu. Mylėkite ir jūs save. Jūs nesuvokiate, kokia galia ir šviesa yra jumyse. Matydami tik savo asmeniškumą, jūs matote tamsą ir nepajėgiate savęs tinkamai įvertinti ir realizuoti. Jei pažvelgtumėte į aplinką plačiau ir įvertintumėte kodėl iš tikro esate Žemėje, jumyse lengviau atsiskleistų šviesa ir nauji gebėjimai. Bet kol tu pats sau esi svarbiausias, kol tu tik matai, kaip kitiems gerai, o tau blogai, tu neatsilaisvini nuo savęs surakinimo gniaužtų ir tau yra sunku. Laikas kardinaliai keisti savo mąstymą, laikas pasitelkti savo valią ir keisti savo įpročius. Nustokite savęs gailėtis, nes taip sunaikinate jums skirtą laiką Žemėje be reikalo. Pakilkite aukščiau savo asmeniškumo, atsisakykite savo noro būti suprastam, užjaustam, įvertintam. Ramiai ir paprastai keiskite save. Tik save. Ir pradėkite matyti visumą – kodėl, iš principo, tu esi Žemėje.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *