Atėnė Paladė

Karminių prisirišimų rūkas

   Karminiai reikalai nuolat sukrečia žmogaus gyvenimą. Žmogus, žengiantis dvasinio tobulėjimo keliu turi žinoti, kad jis turi labai atidžiai stebėti savo vidinius pajautimus ir jais vadovautis, nes tai kalbu aš, ragindama jus susitvarkyti karmines problemas. Yra daug smulkių dalykų, kuriuos reikia atlaisvinti, paleisti. Jeigu tų smulkių dalykų yra daug, tai jie kaip sunkus svoris spaudžia jūsų kūrybinę jėgą ir jums darosi sunku būt savo gyvenimo Kūrėjais. Mokytojai nuolat kalba apie tai, kaip svarbu būti Kūrėjais, bet tam sąlygas turite ne visi ir tik dėl karminių blokų. Karminiai blokai pasireiškia kaip prisirišimai, kaip įpročiai, kaip tam tikras požiūris į tam tikrus žmones.

Keiskite save, atsisakykite to, kas jus stabdo ir neleidžia savęs realizuoti. Nekalbu apie santykių nutraukimus, bet kalbu apie jūsų minčių pokytį, apie jūsų vidinius apsisprendimus ko siekti, kaip gyventi. Pabėgę nuo žmogaus ir neišsprendę problemos jūs tik dar labiau suveržiate karminį mazgą. Situaciją turite įvertinti labai tikslingai ir turite atsižvelgti į tai, ką jums jau seniai sako jūsų širdis. Ir, kai protas sutinka su širdies balsu, tai reikia daryti tam tikrus žingsnius ir pabaigti karminį ryšį. Jus nežinote, kodėl esate kartu. Gal dėl to, kad būtent dabar turite ir išdrįsti nutraukti ryšius su žmogumi, kuris jau kelis įsikūnijimus jus menkina, skriaudžia. Nesiklausykite baimės, o klausykitės vidinės širdies ramaus balso. Nedarykite sprendimų būdami neapykantoje, ambicijose ar baimėje. Darykite sprendimus, kai esate ramūs ir aiškiai žinote, ko norite. O kai apsisprendžiate, ko norite, tai jau prisiimate pasekmes už savo veiksmus. Norite gyventi skausme – gyvenkite ir nesiskųskite, nes toks asmeninis jūsų sprendimas, ne kito žmogaus. Nesvarbu, kokiose sąlygose gyveni dabar ir kokiose gyventum po sprendimo priėmimo, visados yra tik tavo asmeninė atsakomybė prieš save. Arba tu kuri savo karmą, arba ją mažini. Kuri karmą – Kūrėju tapti neįmanoma. Mažini karmą – gyveni sąmoningai, vadinasi pamažu mokaisi būt Kūrėju. Gali nugyvent gyvenimą, būdamas iliuzijoje, bet gali nugyvent realų gyvenimą su visomis to gyvenimo dovanomis. Renkiesi tu. Žinoma, iliuzija traukia kaip magnetas, nes tai smulkių karminių prisirišimų rūkas. Ir tu nematai kitokio pasaulio, kitokio gyvenimo. Tą rūką tik tu pats gali sumažinti ir kai tu to sieksi, tau padės pats Gyvenimas. Netingėkite, išeikite į tylos minutę ir paanalizuokite, kokias savo savybes turite keisti, kokias baimes suvaldyti, kokius sprendimus reiktų padaryti, kad širdyje pasijustum laimingu. Mažindami karminius blokus, jūs atsilaisvinsite nuo iliuzijos. Vadinasi, sąmoningumas didės, gebėsite labiau įtakoti savo gyvenimą, o kartu, gebėsite daugiau suvokti ir neregimąjį pasaulį, kuris yra, buvo ir bus. Tik iliuzinis rūkas neleido jo pajusti ir gyvent abiejuose pasauliuose kartu.

Karminiai blokai veržiasi į paviršių. Susiaktyvina situacijos, vadinasi jas reikia galutinai išspręsti. Kai ko reik atsisakyti, reik nubraukt netekties ašarą ir pamiršt. Jūs gyvenate amžinybėje. Nėra jokio atsitiktinumo. Viskas susiję ir jeigu amžinybėje atsilaisvino tam tikri santykiai ir jie nebėra tikslingi, tai pamiršt tuos santykius yra lengva. O jei santykiai bus reikalingi dėl ateities situacijų, jūs su tuo žmogumi išsiskirsite su džiaugsmu ir ramybe, žinodami, kad vėl susitiksite ir vėl bendrausite. Vadovaukitės savo paprasta patarle: neverk pametęs, nesidžiauk radęs. Viskas Žemėje laikina, nes viskas kinta. Ir jeigu tavo kūryboje kažko nebus, tai ir tas kažkas turi su tuo susitaikyti, paleisti ir gyventi savo asmeninį gyvenimą, o ne prisirišimų gyvenimą.  Apie karmą rašau ne atsitiktinai, nes ji šiuo metu aktyvinama. Ir juo daugiau atsilaisvinimų jūs padarysite savo mintyse ir jausmuose, tuo mažiau karma pasireikš materijoje. Nes jūsų minčių pokytis erdvėje turi tokią pačią jėgą, kaip ir veiksmai materijoje.

Atleisk, atsiprašyk, paleisk ir tegu gyvenimas slenka ramia kūrybine linkme. Gyvenime turite daug ką nuveikti ir be situacijų, kurios kelia skausmą, baimę, liūdesį. Tikrai yra kam tikslingiau skirti savo laiką, tad vertinkite tą laiką ir naudokite jį tikslingai.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *