Arkangelas Mykolas

Magiškieji srautai

    Gyveno kartą siela – žingeidi, viskuo domėjosi ir paprašė Kūrėjo leisti jai tapti žmogumi. Kūrėjas jos ir paklausė, o kam tau to reikia, juk tu turi nuostabų gyvenimą sielų pasaulyje, čia turi daug draugų, gera ir graži aplinka, tai kodėl tu ją nori palikti ir išeiti į Žemę?

Siela atsako: aš noriu patirti visus jausmus, kuriuos žmogus išgyvena Žemėje.

Kūrėjas atsako, kad Žemėje žmogus išgyvena daug jausmų, o ką konkrečiai tu nori patirti?

– Aš noriu patirti visus jausmus.

Ir taip siela ilgam įžengė į Žemę. Viename įsikūnijime ji buvo karys, kitame – moteris, slauganti sunkiai sergančius artimuosius, trečiame – kūrybinga menininkė ir taip nuolat keitėsi įsikūnijimai, kol siela vieną dieną paprašo Kūrėjo permainos.

– O kokios permainos tu nori? – paklausė Kūrėjas.

– Aš pažinau visus jausmus, bet dabar noriu kurti gyvenimą.  Ne tik išgyventi, bet ir sąmoningai kurti.

– Tam reikia išminties – atsakė Kūrėjas

– O kaip man gauti išmintį?

–  Tu keliauk į savo dvasios planą ir pasikalbėk su savo esybe (dvasia), ką ji tau patars.

Ir taip siela iškeliavo į dvasios pasaulį. Ten ji susitiko su savo esybe ir paprašė jos duoti jai išminties būti kūrėju. Esybė pagalvojo, pagalvojo ir tarė: gerai, aš tau suteiksiu žinių, kad galėtum suvokti išmintį, bet tu turi apsilaisvinti nuo išgyventų potyrių. Tavo gyvenimo patirtyje figūruoja tik jausmų gama. Jie nuostabūs, jie reikalingi buvo tau, kaip sielai, bet jeigu nori būt kūrėju, turi ne vien jausmais vadovautis, bet ir vidiniu žinojimu, tai yra, vidine išmintimi. Dvasios plane tu gali mokytis, kaip kurti tikslingą gyvenimą ir kuom vadovautis kaip vertinimo kriterijais, nes negali vadovautis jausmų suteikta patirtimi. Nebetinka galvoti noriu – nenoriu, patinka – nepatinka. Reikia mąstyti: tikslinga – netikslinga ir tada nuo tavęs atkris prisirišimas būti maloniai, būti tik gerai, ar ambicingai. Žodžiu, atkris emocijos. Jos gali suteikti tik gražių atspalvių tavo kūryboje, bet tai jau bus ne kūrybos įrankis. Kūrybos įrankiu taps vidinis suvokimas kas yra tikslinga ir kas netikslinga. Čia ir žmogaus protu negali pasiremti, nes protas tau atsakys, kas tikslinga, kad išgyventum Žemėje, o kas netikslinga, bet tai nebus ta tiesa, kuri tau reikalinga. Jeigu nori eiti išminties keliu, tau reikia sukoncentruoti dėmesį į esybės sąmonę ir tik per ją išmokti pajusti esybės išgyventą tiesą. Turi ugdyti įsijautimo jausmą, kad gebėtum pajusti tai, ką jaučia tavo aukštesnioji dalis. Nori žinoti daugiau – eik aukščiau. Mąstyk iš aukštesnio plano. Būdama savame plane, tu ir mąstysi pagal tą suvokimo lygį, bet jeigu tu savo dėmesio koncentracija pakilsi aukščiau – tada išjausi kitokias žinias, kitokias tiesas ir jos tau bus visai naujos, bet tikslingos.

Jei būdama Žemėje, tu mąstysi tik kaip žmogus – tada tu išgyvensi žemiško žmogaus gyvenimą. Jeigu tu būdama žmogumi prisiminsi save kaip sielą – tavyje atgys atjauta, supratingumas, dėmesingumas, gerumas. Tavyje atgys aukščiausios kokybės žemiškieji jausmai. Kai tu, būdama Žemėje, mąstysi kaip esybė – tada atsivers visas žmogaus didingumas. Suvirpės visa žemiška aplinka nuo tokio žmogaus vidinės galios, grožio ir išminties, nes tas žmogus savyje išskleis vibracijas savo aukštesniųjų planų. Tai yra, jos bus visai kitokio dažnio, nei eilinio žmogaus, gyvenančio Žemėje. Tas žmogus suvoks žemiško pasaulio taisykles, jis gebės aiškiai išjausti kitų žmonių (ir savo) nuotaikas, išgyvenamus jausmus. Jis savo pilnatve ir harmonija suteiks stiprybės vidiniuose jausmuose pasimetusiems žmonėms. Ir kas svarbiausia – tas žmogus bus visiškas laisvas nuo Žemėje siaučiančių emocijų, jo nevaldys ir neįtakos emocijos, jis pats jas gebės valdyti ir ne tik savo, bet ir aplinkos. Savo vidinės įtaigos galia gebės nuraminti aplink siaučiančias emocijas ir gebės pakelti energinį lauką aplink esančių žmonių, kad jie taip pat išeitų iš žemiško žmogaus pozicijų, kur vyrauja daug neigiamų emocijų ir gebėtų švariau pažiūrėti į savo situacijas. Ir jeigu, tu, būdama aktyvi siela, padėsi žmogaus protui pakylėti save į esybės planą, tai judu kartu išgyvensite naują patirtį – išgyvensite kūrybą. Tik ta kūryba nebebus asmeninei naudai skirta. Tu kursi viską, kad tik visai žmonijai būtų geriau, tu kursi pozityvumo srautus, gerų idėjų palaikymų srautus. Tu iš esybės plano į žemiškąjį planą išneši magiškus srautus, kurių galia formuosi tikslingą pozityvumą ir toje magiškoje galioje stiprės tik tos idėjos, kurios bus reikalingos ateities gyvenimui ir kurios padės iš žmogaus vidaus išskleisti pačius įvairiausius gebėjimus.

Nori matyti daugiau – kilk į aukštesnį savo planą. Nori suvokti daugiau – kilk į savo aukštesnį planą. Susiliek su juo, išgyvenk to plano tiesą ir tu pamatysi, kas tau nebereikalinga, ko gali atsisakyti ir kur reikia nukreipti savo dėmesio energiją. Nes kūryba paremta dėmesio energija.

Štai taip siela nukeliavo į savo dvasios planą ir nutarė pažinti žemišką pasaulį kitaip – per savo aukštesniosios sąmonės suvokimą.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *