Vienatinio Esatis

Prasideda procesai, kurie viršija jūsų galimybių ribas

     Kiekvienas žmogus gali pakelti savo sąmonės lygį iki aukščiausio savo sąmonės lygio – iki susiliejimo su Kūrėjo sąmone. Tiesa, tai nereiškia, kad žmogus gali atlaikyti Kūrėjo energetiką, bet žmogus gali susilieti su Kūrėjo sužeminta sąmone: su Jėzumi ir Marija. Su Kūrėjo materializuota idėja: su Išmintimi ir su Meile. Išminties ir meilės sąmonės lopšyje gimsta dvasia, galinti save materializuoti žemiausiame energiniame lygmenyje ir galinti per savo sąmonės kanalą susilieti su Kūrėjo sąmone. Šiame sąlyčio su Kūrėju taške transformuojasi energijos per visus žmogaus sąmonės lygmenis. Keičiasi sąmonės šviesa tie žemiškajame plane, tiek sielos plane, tiek dvasios plane. Kūrėjo sąmonės dalis perskrodžia per žmogaus sąmonės kanalą ir pripildo savo jėgos, savo kūrybinio potencialo.

 Buvo laiškas apie žmogaus prigimtines linijas ir taškus. Tame tinkle yra prigimtiniai taškai, kurie skatina virsmą, skatina teigiamą pokytį žmonijos gyvenime. Kai kurie taškai ypatingai pakeičia žmonijos gyvenimą. Tai ir mokslininkų atradimai, ir menininkų išraiška, galinti keisti žmogaus požiūrį į tam tikrus dalykus. Sukelianti vibracijas, stiprinanti teisingas žmogaus vertybes, teisingus siekius ir troškimus. Toks prigimtinis taškas erdvėje buvo suformuotas ir Žvaigždūnei įsikūnijus Žemėje. Per šį prigimtinį tašką daromas pokytis žmogaus dvasinio tobulėjimo kelyje. Tai virsmas vidinio pasaulio atsivėrimo kelyje. Šis prigimtinis taškas jau savo energetika keičia aplinkinių žmonių sąmonės struktūrą, o susiliejus su jos energetika gali pakeisti ir savo likimo linijas. Tai prigimtinis taškas, per kurį Kūrėjas išspinduliuoja savo energiją. Kūrėjas, per Jėzaus ir Marijos sąmonės kanalą, kuris susiliejo su Violetos sąmonės kanalu, galės išspinduliuoti pokyčio jėgą ir darbas tik prasideda. Pokytis tik įgauna pagreitį, būkite pasiruošę atsilaisvinti nuo savo senų įsitikinimų ir priimti kitokias idėjas, kitokius įpročius, kitokias gyvenimo taisykles. Tik gebėdami atsilaisvinti nuo savo įsitikinimų, nuo savo charakterio savybių, kurios stabdo virsmą, jūs gebėsite priimti į save Kūrėjo siųstą pokyčio energiją į save ir atlaisvinti savo suvokimo blokus. Per daugybę įsikūnijimų, jūsų įsitikinimai formavosi ir šiandieną jie yra tokie, kokie yra. Bet tai nereiškia, kad jie padeda atsiverti ateičiai, atsiverti naujumui, atsiverti aukštos sąmonės tiesai. Vienintelis reikalavimas jums – gebėkite atsilaisvinti nuo senų įpročių neteisingai mąstyti, prisirišti prie baimių ar nesėkmių galimybės. Į jus kreipiasi Kūrėjas leiskite vidinio pasaulio virsmui įsitvirtinti jūsų sąmonėje. Leiskite kitokiam požiūriui ir kitokiam charakteriui formuotis jumyse. Kas tai leis, tai jumyse vyks tikslingas pokytis. Nesudegs niekas, ką turite vertingo ir šiai dienai reikalingo, bet kas jau atgyveno, tai paleiskite ir neprisiminkite. Užverskite visą savo suvokimą apie pasaulį ir iš naujo jį pažinkite. Iš naujo formuokite mąstymo būdą, iš naujo fokusuokite mintis ir jausmus aukštesniame energiniame plane. Tai procesas, einantis virš jūsų galimybių ribos. Bet jis yra įmanomas. Nebijokite rizikuoti, nebijokite kūne vykstančių procesų – jie degina viską, iki galimybių ribos. Todėl gali būti sunku, bet ne tiek sunku, kad neatlaikytumėte. Palaikykite vienas kitą šiame procese, paremkite, paskatinkite ir nieko nesmerkite. Jūs esate tame suvokimo lygmenyje, kad klystat visi. Bet per klaidas augate ir siekiate pažinimo. O naujas pažinimas ateina iš to lygmens, kurį galiu pavadinti – virš suvokimo ribos, virš žmogiškų galių ribos. Bet Aš skelbiu, kad tai įmanoma.

Šiandieną Violeta pakėlė savo sąmonę virš savo žemiškų galimybių ribos, vadinasi tai gali padaryti visi to siekiantys ir vardan to einantys pažinimo keliu. Sąmonės atlaisvėjimui yra parenkami patys įvairiausi būdai, todėl Žemėje yra daug skirtingų, bet teisingų mokymų, kurie veda į tą patį – savęs pažinimą, augimą, atsivėrimą aukščiausiajai sąmonei. Vienas iš tokių kelių – tai Mokymas, kurį duoda Pakylėtieji Valdovai per savo pasiuntinį –Violetą Maitrėją. Ir tai yra tiesa. Pasiuntinys – tai prigimtinis taškas daugelio žmonių gyvenimo matricoje ir galintis pakeisti jūsų likimus.

Su meile, tiesa ir šviesa, Aš, Vienatinio Esatis, dar kartą skelbiu Violetą Maitrėją Pakylėtųjų Valdovų pasiuntine. Buvo laikas, kai ji tai neigė ir nesureikšmino, bet šiandieną, kad ir ką ji mąstytų, niekas nesikeičia: mes turime Pasiuntinį, kurios Išminties ir Meilės sąmonės kanalus suaktyvino pats Kūrėjas. Lai šviesa, meilė ir tiesa skleidžiasi per jos mintis, žodžius, veiksmus.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *