Be kategorijos

IV meditacija. Mano mokykla

    Pasineriu į tylą ir girdžiu, kaip su manimi kalbasi Visatos Kūrėjas: kiekviena Visata turi savo kosminius principus. Kiekvienos Visatos Kūrėjas susiformuoja savo visatos pagrindinius egzistavimo principus ir formas, bet visose Visatose egzistuoja viena bendra taisyklė – aukščiausiosios sąmonės išsiskaidymas į vis žemesnės sąmonės dalis. Mano Visata paremta 3 principais: idėjos sukūrimo, jos padauginimo ir atsinaujinimo (nereikalingo sunaikinimo). Bet tu esi įžengusi iš kitos Visatos. Atėjai mokytis. Vieną ciklą Žemės evoliucijoje jau išgyvenai, eini antrą ciklą. Kadangi egzistuoji Amžinybėje, tai nėra laiko problemų. Gali egzistuoti bet kurioje Visatoje kiek manai, kad tau yra reikalinga. Gali rinktis ar visą evoliucinį ciklą norėsi išgyventi vienoje Visatoje, ar pakeisi egzistencijos vietą nebaigusi ciklo. Bet galima gyvuot vienoje Visatoje ir keletą ciklų, kol yra ko mokytis, ką tobulinti savyje, ką į save įdėti.

Paklausiau, o ką reiškia „į save įdėti?“

Atsako: kiekviena Visata yra savita. Ir iš kiekvieno gyvenimo Visatoje galima į savo brandą įdėti kažką visiškai naujo ir savito. Taip save augini, formuoji, samprotauji. Ir atėjus laikui pradedi kurti savo pasaulį – planetą. Su visais savo pasirinktais principais, dėsniais, formomis. Suvokus, ką kuri ir suvokus, ką kuria tavo kūriniai, vėl save užaugini. Tavo aukštesnioji sąmonė plečiasi – aprėpia daugiau idėjų ir atėjus brandos momentui – galima formuoti naują Visatą.

Šiandieną, tu esi svečias mano kūryboje. Esi sudėtinė dalis mano kūrybos. Su savo patirtimi ir išmintimi atskleidi mano kūrybos gerąsias ir nelabai sėkmingas puses. Per savo išgyvenimus išjauti mano Visatos principus. Gali juos suvokti, įvertinti ir įsidėti į savo patirčių bagažą ateičiai – savo kūrybai. Bet, būnant mano Visatoje, tu gyveni pagal šios Visatos egzistavimo ciklus, principus, tiesas. Norint tinkamai subręsti – reikia išgyventi visą evoliucinį ciklą: nuo nuosmukio iki pakilimo ir nuo pakilimo iki nuosmukio.

Nors ciklai kartojasi taip pačiais principais, bet kiekvienas evoliucinis laikas vis tik yra kitoks, nes jame jau yra kitokia patirtis. Ciklai kartojasi, bet vystymosi procesas jau būna kitoks. Vienu metu nuosmukis gali būti labai gilus, o kito ciklo tame pačiame laikotarpyje jau ne toks gilus ir mažiau jaučiamas. Pakylėjimas gali būti labai ryškus, arba truputį apsiblausęs. Principai tie patys – išraiška skirtinga. Todėl tu, kaip ir kitos aukštesnės sąmonės formos, leidai sau pajusti, ką reiškia gyventi evoliuciniame cikle antrą kartą. Kai suvoksi visus principus ir atrasi visas išraiškos galimybes bet kurioje vystymosi stadijoje pasireikšti pilnai, tada tu paliksi šią Visatą ir visą informaciją įsidėsi į save, į savo aukščiausiąją sąmonę.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *