Teosofija

Supratimo permaina

Šiandieną aš noriu pakalbėti apie labai rimtus pasikeitimus tavo gyvenime. Kodėl apie tai noriu kalbėti – todėl, kad pati pasiruoštum ir žinotum, kaip save kontroliuoti, kad galėtum ramiai išgyventi. Aš kalbu apie materialaus ir nematerialaus gyvenimo suvokimo permainas. Apie suvokimo permainas žmogui, kuris ramiai gyveno Žemėje su savo suvokimu, savo tikslais. Sunku dvasiškai ir fiziškai peržengti savąją ribą. Tai ne minčių pakeitimas nuo vienos idėjos prie kitos. Ne. Tai supratimo permaina. Visai kitoks suvokimas gyvenimo, visai kitoks jautrumas. Tau pasirodys, kad numirei ir pradėjai gyventi kitoje planetoje. Taip viskas kitaip atrodys.

Tai ne kitas gyvenimo būdas ir ne kita aplinka. Kad tai suprastum, tai reikia pajausti ir pamatyti. Bus labai įdomu, bet tai ne silpnų nervų žmonėms. Bet atsimink, kad savo logika viską gali sudėlioti į vietas. Tik nebūk silpna. Šito negalima sau leisti.

Kiekvienas žmogus turi galimybę išgirsti dievo balsą savo širdimi. Dievas – tai pati galingiausia jėga, bet jis su žmogumi kalba labai tyliu balsu. Bet jis gali pasakyti labai daug. Žmogui labai sunku girdėti dievo balsą. Ne todėl, kad triukšmas yra jo galvoje, o todėl, kad sugebėjimas girdėti dievą, laikui bėgant, silpnėjo ir silpnėjo.

Kada tu girdi dievo balsą, tada supranti, koks iš tiesų turi būti žmogaus gyvenimas. Girdėti dievą reikia ne protu, ne širdimi. Šis balsas turi skleistis žmogaus viduje. Ne kūno viduje, o labai subtilioje, žmogui priklausančioje struktūroje. Ten „labai giliai viduje“ ir galima išgirsti, kaip kalba dievas. Ne tik išgirsti, bet ir suprasti. Ir tada prasideda patys didžiausi stebuklai žmogaus gyvenime. Žmogus galės ne tik keliauti erdve, minčių pagalba, bet galės susitikti su labai laisva ir jautria gyvybe.

Teosofija

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *