7 ciklai II

7 ciklai (II-7)

   Taigi, žmoguje yra Aukščiausios Sąmonės Šaltinio sąmonės dalelytė. Tai yra žmogaus struktūros ašis. Po to apie tą ašį sukasi Visatos Kūrėjo sąmonė, kurią gaubia elohimų sąmonė. Ir taip sluoksnis po sluoksnio tą Aukščiausios Sąmonės Šaltinio sąmonės dalį aplipdo vis žemesnių vibracijų sąmonė, kol susiformuoja žemesnioji sąmonė. Taip vyksta involiucija.

Kas gaubia pagrindinę žmogaus ašį po elohimo sąmonės energijos? Elohimai, formuodami žemesnio lygio sąmonę, numatė galimybes jai gauti pagalbos iš vis aukštesnio rango būtybių. Yra numatyta galimybė, kad žmogus gali bendrauti su stichijų elementalais, angelais, arkangelais, Dvasios Mokytojais, Pakylėtaisiais Valdovais, elohimais, kitomis kosminėmis būtybėmis ir Visatos Kūrėju. Tik Aukščiausios Sąmonės Šaltinio sąmonės žmogui suvokti ir priimti į save nėra galimybės dėl per didelio vibracijų skirtumo. Bet koks Aukščiausios Sąmonės Šaltinio proveržis sudegintų žmogaus struktūrą. Net ir Visatos Kūrėjo energiją išjausti gali tik vienetai, nes tos vibracijos taip pat degina žmonių kūno energetiką.

 Elohimai, formuodami materiją – Žemę, sukūrė tobulą žmogaus kūną ir tobulas išgyvenimo sąlygas Žemėje. Eko sistema buvo taip sukurta, kad žmogus galėtų lengvai gyventi ir kurti. Šiuo metu taip nėra, nes žmogus tą eko sistemą išderino savo veiksmais. Elohimų sukurta Žemė skleidė galingas besąlyginės meilės energijas. Visatų matricoje trūko besąlyginės meilės srautų, kurie leidžia funkcionuoti išminčiai, todėl Žemės ir žmonijos pagrindinė idėja ir yra skleisti besąlyginės meilės jausmus, kurie pasižymėtų motinišku saugumu, tolerancija, palaikymu, globa. Visas tas energijas, kurios atspindi Visatos Kūrėjo gėrio energijas. Vadinasi, nors galimybes skleistis turi tiek gėrio, tiek blogio energijos, vis tiek pagrindinė idėja yra skleisti gėrį. Todėl mums, elohimams, dar skaudžiau, kad žmogus nesuderina savęs su Žemės vibracijomis ir nepalaiko gėrio energijos, nors tai užprogramuota kaip pagrindinė siekiamybė.  Todėl žmogaus tikslas (ar idėja) yra fokusuoti dėmesį į gėrio ir šviesos energijas, jas auginti, vystyti, jas saugoti ir dauginti, kad gėrio energija skleistųsi ne tik Žemėje, ne tik Visatoje, bet ir Visatų Matricoje. Kiekviena materiali forma turi savo idėjas ir jos būna pačios įvairiausios, žmogui jų funkcijos gali būti ir nesuvokiamos. Jam pakanka žinoti savo paties funkciją – skleisti gėrį ir grožį, meilę ir džiaugsmą, toleranciją ir pagarbą.

Pačioje Žemėje yra užkoduotas tikslas – skleisti gėrio energijas. Ar žmogus su savo veikla ir vertybėmis prisiderina prie šio tikslo, tai jau kitas klausimas, bet tai turėtų būti jo siekiamybė. Ir jeigu žmogus pajaučia harmoniją bei susiliejimą su Žemės meilės energijomis, jis gali sėkmingai ir greitai pakelti savo sąmonę į vis aukštesnį lygmenį. Bet tame žygyje savo siekius įgyvendina ir blogio energijos, kurios žmogų sukausto iliuzijose ir nebeleidžia jam suvokti kas yra gėris, o kas yra blogis. Kur tiesa, o kur melas. Kur savirealizacija, o kur tik egregorų valdymas. Ir visi būna teisūs, tiek tie, kurie sako, kad žmogus yra valdomas tamsos egregorų, tiek tie, kurie tiki, kad žmogus savarankiškai pasirenka kaip jam gyventi. Aukštesniame energiniame lygmenyje nėra kovos tarp gėrio ir blogio. Tie srautai tiesiog egzistuoja. Veiksmas prasideda čia, Žemėje, kur žmogus savo dėmesio energija palaiko tam tikrus srautus, suteikia jiems galios. Jei žmogus pasirenka šviesą, tai tamsa pasitraukia ir leidžia žmogui vystytis pagal gėrio energijos planą. Problema tame, kad žmogus nelabai pažįsta savo būsenų, savo jausmų, nekontroliuoja savo minčių ir daug savo energijos, nors to ir nenori, skiria tamsos egregorams. Kurie vėliau prisijungia prie to žmogaus ir dar stipriau sužadina tam tikras neigiamas savybes. Norint gyventi su pakilusia sąmone, reikia gerai pažinti save. Reikia išbandyti save, suvaldyti save, atsiverti gyvenimui ir žmonėms, ir per veiksmą išsiaiškinti kiek jame gyvena negatyvių jausmų ir minčių. Išgryninus ir išvalius savo mintis ir jausmus, pakeitus senus ir nebetikslingus įpročius, atsilaisvinus nuo emocinio prisirišimo, galima kilti į šviesos srautus, į aukštesnį sąmonės lygį, kuriame gyvuoja gėrio energija. Prisiminkite, Visatos Kūrėjo sąmonėje egzistuoja gėris ir blogis. Vadinasi ir pačiuose įvairiausiuose sąmonės lygiuose pasitaikys Gėrį ir Blogį atstovaujančių būtybių. Ir visos jos turi vienodas teises egzistencijai.

Mes, elohimai, kurdami Žemę ir žmogų, negalėjome atsisakyti kurio nors energijos srauto, kuris priklauso Visatos Kūrėjui. Vadinasi, formuodami žmogų į jo sąmonę sufokusavome vienodas galimybes skleistis tiek gėrio, tiek blogio energijoms. Bet Žemės ir žmonijos siekis yra kurti gėrį ir skleisti Visatos Kūrėjo meilę ir išmintį per savo jausmus, mintis, veiksmus.

Visuose energiniuose sluoksniuose, kuriuose gali pasireikšti žmogaus sąmonė, yra tiek Gėrį atspindinčių Kosminių Būtybių, tiek Blogį atspindinčių Kosminių Būtybių. Todėl naujoje dalyje ir kalbėsime apie Gėrio ir Blogio energijų srautus visuose energiniuose sąmonės lygiuose.

 

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *